klasicka kamera ako web kamera

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

klasicka kamera ako web kamera

Príspevok od používateľa cORP. »

dobry den ,potreboval by som poradit ,mame jednu kameru model : sony dcr-trv320e
je to klasicka starsia digitalna kamera so zaznamom na tie klasicke video kazety ,v tejto oblasti sa nejako nevyznam extra ,kamera ma aj funkciu nahravania na pamatove karty ,pravdepodobne este mmc format ak nie starsi ,ku kamere je dodavane aj prislusenstvo ako kabel ku pc s vstupom na com port ,ani v manualy som sa nedocital nic o tom na co ten kabel sluzi ,no mam podozrenie ze len na zmenu softwaru pripadne niecoho ineho ,kamera dokaze dostat video obraz do pc pomocou svideo ,cize aj zvuk aj video ,je k nej strizny soft ,moja otazka vsak znie ,je nejaky univerzalny software ktory by dokazal vyuzit samotnu kameru ako web kameru pripadne bezpecnostnu kameru na strazenie a nahravanie objektu ? jedna sa len o to ci existuje nejaky free soft pripadne plateny ktory by to dokazal s tym ze vie mazat nahravky v nejakom cykle resp priebezne nahravat ,velmi pekne dakujem za odpoved a dufam ze z toho gulasu co som sem napisal to niekto pochopi :)
mr.dred
Light Expert
Light Expert

Re: klasicka kamera ako web kamera

Príspevok od používateľa mr.dred »

Ja mám podobnú kameru DCR-TRV255E. Bolo k nej treba stiahnuť ovladače na USB.Funguje ako bežná USB kamera na Skype,ICQ....,ale tvoja kamera asi USB nemá. Pripojiť sa to dá cez DV výstup do počítača na FireWire 1394 a potom to funguje aj v Nerovi,alebo MovieMakeri.Na využitie ako webkameru treba nájsť vhodný soft.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: klasicka kamera ako web kamera

Príspevok od používateľa dudo02 »

http://www.snapfiles.com/get/hssvss.html-toto je free soft,ja ho mam odskusany na XP,ale mal by fungovat na all win...
PC som prepojil s S-VIDEO vystupom z kamery pomocou EASYCAP-http://elbastroshop.blogspot.sk/2012/03 ... pture.html.
Funguje perfektne, v softe moznost pripojit 2 kamery sucasne.Je tam motion detection,zameranie sa na konkretnu cast obrazovky,frekvencia snimkovania, atd...
Napísať odpoveď