Markíza vs JOJ a iné TV stanice
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Markíza vs JOJ
hd_: Uz tu bol na to odkaz, tu je to popisane: http://www.zive.sk/joj-spoplatni-hustet ... fault.aspx
Včera som si všimol že HNOJ-ka púšťa Kosti dosť divným štýlom.
začne seriál, bez úvodnej znelky, proste len tak začne, ako asi každý seriál (okrem Slovenských), prejdú asi 4 minúty, ide reklama a po reklame rovno úvodná znelka. Je to choré, každý si myslí že začínajú dve Kosti po sebe.
začne seriál, bez úvodnej znelky, proste len tak začne, ako asi každý seriál (okrem Slovenských), prejdú asi 4 minúty, ide reklama a po reklame rovno úvodná znelka. Je to choré, každý si myslí že začínajú dve Kosti po sebe.
tiez som si vsimol, ale asi nie pri kostiach, zacal serial, po 3-4 minutach hned reklama, a potom pokracuje akoby sa nechumelilo...napr. markiza dava cez House MD az 2 reklamy...pamatam si dobu, ked chodila iba jedna reklama 
Najlepsie ked daju reklamu a po reklame uz len titulky. Najstastie nekukam v tv ziadny serial, nestoji to za tie nervi s reklamami a otrasnym dabingom.
teevee.sk
kedysi sitcom nemal žiadnu reklamu .. na markize je teraz reklama vzdy pred koncom al. na zaciatku
Este je sranda, ze nedavaju reklamy tak ako je v originale, napr. nejaky sitcom ked ma nwm ako to nazvat v tbbt napriklad tie gulicky
, ale supnu reklamu v do polky vety. Neviem co ich k tomu vedie.
Dnes som po dlhej dobe mal cas a kukol si spravy
, cim dalej tym horsie. To co maju tie uputavky ze este uvidite. Jak nejaky trailer
, v priebehu jednych sprav asi 3x. Potom maju nejaku temu a asi 3/4x maju reportaz k tomu istemu.
Dnes som po dlhej dobe mal cas a kukol si spravy
Mne sa páči na Markíze, že v každých správach, ti povedia:
Slovákov ohrozuje jedovatý hmyz, chcete vedieť o čo ide? Zistite to na markiza.sk!
Ak ste študent, zrejme sa nedoplatíte, viac informácií na markiza.sk!
Čo to sú potom ku**a za správy, keď ti nič neprezradia?! Seriózne, toto je na plač. Vedel som, že úroveň správ klesá, a to spravodajstvo je o tom, akú tabletku si pani redaktorka dáva na hnačku, ale toto je fakt moc.
Slovákov ohrozuje jedovatý hmyz, chcete vedieť o čo ide? Zistite to na markiza.sk!
Ak ste študent, zrejme sa nedoplatíte, viac informácií na markiza.sk!
Čo to sú potom ku**a za správy, keď ti nič neprezradia?! Seriózne, toto je na plač. Vedel som, že úroveň správ klesá, a to spravodajstvo je o tom, akú tabletku si pani redaktorka dáva na hnačku, ale toto je fakt moc.
To co ma teraz JOJka za trend ze v kazdej tretej vete je vypipana nadavka? aky to ma vyznam?
Kde to pipaju, v com?
Vsimol som si Markizu a ich nove spravy, ako sa snazia uputat na to co pojde o par minut v spravach, robia z toho halo, ako keby robili uputavku na kinohit, ktory ide prave v premiere v telke. Nezmysel!
Vsimol som si Markizu a ich nove spravy, ako sa snazia uputat na to co pojde o par minut v spravach, robia z toho halo, ako keby robili uputavku na kinohit, ktory ide prave v premiere v telke. Nezmysel!
V panelaku a teraz co pozeram pod povrchom tak uz aj tam bolo par tvrdych nadavok ktore vypipali ..
Lol co dostali pokutu? Ci co? Sak uz nadavaju vsade par rokov, co sa stalo? Nevedia inym zaujat.
Vieš ono sú to spojené nádoby. Nadáva sa všade, lebo sa nadáva v TV. V TV sa nadáva, lebo sa nadáva všade. TV by mala do určitej miery prinášať aj vzory.
Zoberte si taký Panelák - najväčší frajeri sú tam mafián Kolenník či Kolesík a odrbávač na daniach Kardoš, či jak. Všade sú prítomné úplatky a známosti ako normálna vec, vytvárajú sa stereotypy o rómoch a maďaroch najnovšie.
Keď to dostaneš každý večer na podnose a kriticky sa nad tým nezamyslíš, tak sa nečudujme, že rodinkárstvo a úplatky sú v našej spoločnosti tolerovaný jav.
Zoberte si taký Panelák - najväčší frajeri sú tam mafián Kolenník či Kolesík a odrbávač na daniach Kardoš, či jak. Všade sú prítomné úplatky a známosti ako normálna vec, vytvárajú sa stereotypy o rómoch a maďaroch najnovšie.
Keď to dostaneš každý večer na podnose a kriticky sa nad tým nezamyslíš, tak sa nečudujme, že rodinkárstvo a úplatky sú v našej spoločnosti tolerovaný jav.
Vsak ja som za, nech len pekne vypipavaju, tie nase slovenske vulgarizmy su ani neni pekne. Ale to uz by mali rovno cely panelak vypipat.
tak jojka prave dala uprosred vystupenia cs ma talent reklamu, ako telku bezne nepozeram preto sa spytam..toto je bežné? 
uprostred vystupenia?
uprostred vystupenia?
Oni počas seriálu dávajú reklamy aj uprostred vety niekedy. Ani nepočkajú na nejakú pauzu, normálne, na drzovku, vo vete. 
uroven klesa no...tu epizodu cs ma talent mali v strizni urcite par mesiacov, ved kastingy boli cez leto ... mohli tu reklamu dat aspon medzi vystupeniami a nie uprostred skoku jedneho z artistov 
To robia naschval urcite, videl som jednu cast xfactoru. V amerike maju tych reklam dost, tak tam tych zvuciek an reklamu je dost (zas maju ich kratke) Ale jojka dala reklamu vzdy inde, bud v strede vety alebo ako sa im chcelo.
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
načo má tá nakazená markíza to voyo, chcem si pozrieť masterschef s piatku a stále to tam neni. Načo si to má potom človek platiť.