FIFA 13
Re: FIFA 13
Týchto fakt milujem. Človek si chce ísť zahrať pekne za jedného hráča s inými užívateľmi a potom sa tam pripojí hentaký mumák, čo ti kazí celú hru. Minule sme hrali taký pekný zápas Belgicko - Holandsko, tuším to skončilo 3:3 a v záverečných 10 minútach sme dostali 2 góly presne po hentakej "akcii". To by človek najradšej takého usera rozporcoval. 
Ja si mozem zahrat
hrajem najcastejsie za brankara alebo ofenzivneho zaloznika a pod hrot
fifu 13 budem mat az niekedy okolo decembra vtedy bude viac casu na hranie tak by sme mohli zlozit nejaky team
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pridam sa 
Inak piste aj co by ste hrali nie ze potom budeme mat 10 utocnikov
lebo tak to stale je 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ja som este hraca nerobil, spravim kadekoho okrem brankara 
Ja by som sa tiež pridal 
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 13:29)
Skúsil som to virtual pro ale vždy keď sa začne zápas mi vypíše že som stratil spojenie.
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 13:29)
Skúsil som to virtual pro ale vždy keď sa začne zápas mi vypíše že som stratil spojenie.
to spojenie je na kkt, to neris, to je fifa chyba, snad to fixnu.
ja hravam laveho zaloznika, mam dakych 77 pro rating, viem hrat aj na strede zalohy v pripade potreby.
Ak chcete zalozit team, tak mi napiste PM a ja to zosmolim. Vyhoda by bol aj mikrofon
[skype, teamspeak]
ja hravam laveho zaloznika, mam dakych 77 pro rating, viem hrat aj na strede zalohy v pripade potreby.
Ak chcete zalozit team, tak mi napiste PM a ja to zosmolim. Vyhoda by bol aj mikrofon
Slayter ok zaloz ty team ja si berem stredoveho zaloznika. Ale az ked ju budem mat kupenu 
Ja sa tiež pridávam, som hrotový útočník ale mam zatiaľ rating iba 73, tuším.
Ale mám ešte otázku. Čo mám spraviť aby mi hráči pri priamych kopoch prebehli cez loptu a kopol ju napríklad až ten tretí čo nabehne?
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 16:32)
Toto je v p.či. Vo warezovej dvanástke som mal problém s tým že mi v móde kariéry stále padala v druhej sezónne, mal som na to neskutočné nervy a teraz sa deje to iste aj v trinástke. Vyhodil som za ňu i za nový gamepad skoro 70 evri a ono to nefunguje. Ešte keď ma dnes niečo čo i len trošku naserie tak niečo rozbijem.
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 21:36)
Neviete kde môže byť chyba?
Ale mám ešte otázku. Čo mám spraviť aby mi hráči pri priamych kopoch prebehli cez loptu a kopol ju napríklad až ten tretí čo nabehne?
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 16:32)
Toto je v p.či. Vo warezovej dvanástke som mal problém s tým že mi v móde kariéry stále padala v druhej sezónne, mal som na to neskutočné nervy a teraz sa deje to iste aj v trinástke. Vyhodil som za ňu i za nový gamepad skoro 70 evri a ono to nefunguje. Ešte keď ma dnes niečo čo i len trošku naserie tak niečo rozbijem.
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 21:36)
Neviete kde môže byť chyba?
Klub vytvoreny.
Vola sa "Hojko A Team", pohladajte ho cez FIFU.
Btw. pridajte si ma prosim na Origine, som tam InsaneSVK.
Diky, potom sa dohodneme na TS serveri [mam vlastny k dispozicii]
Vola sa "Hojko A Team", pohladajte ho cez FIFU.
Btw. pridajte si ma prosim na Origine, som tam InsaneSVK.
Diky, potom sa dohodneme na TS serveri [mam vlastny k dispozicii]
-
DjFresh666
Novice
Ahojte,mam fifu 13 ale jedine co ma mrzi je to ovladanie aj vy mate take cudne?
sipkami nemozem nastavit ziaden smer ked mam rezim klavesnica alebo klavesnica s mysou nikdy mi to nejde.nevie niekto poradit?
dakujem
sipkami nemozem nastavit ziaden smer ked mam rezim klavesnica alebo klavesnica s mysou nikdy mi to nejde.nevie niekto poradit?
dakujem
uz 12 hrat na klavesnici bolo utrpenie, na 13 to musi byt este horsie, kup si gamepad za 15€ a mas po starostiach, navyse zazitok s hry stupne o 200-300% ... ver mi
tak tak, fifa uz davno nie je klavesnicova.
-
DjFresh666
Novice
Aha,12 som nehral tak som nevedel.
Dakujem,urcite to budem tymto padom riesit gamepadom
Dakujem,urcite to budem tymto padom riesit gamepadom
Ked si kupis xbox 360 wireless ovladac, nezabudni na tu receiver vec od MS, na ebayi maju take aj za 4 eura s postou, ja osobne taky uz pouzivam rok.
Vyhodnejsi je kablovy USB ovladac, nemusis menit baterky, ale ja mam radsej bezdrotove veci.
Vyhodnejsi je kablovy USB ovladac, nemusis menit baterky, ale ja mam radsej bezdrotove veci.
-
guess.whoo
Redeemer
Slayter pridal som si ta, klub si pridam tiez
Ja som si ťa tiež pridal 
tak moje dojmy po dohrati real - neapol
Hamsik je konecne spraveny ako Hamsik
Marcelo..?? to je vtip? vobec sa nepodoba na Marcela...
znak Neapolu na dresoch?...preco tam je taky divny znak? ako keby nemali licenciu...
rozcvicovanie hracov pri ciare...nevsimol som si to a striedal som 2x (raz po 2 hracoch) ... vsetky 3 striedania boli stylom, ze sa dohraval zapas do pisknutia, az tak sa striedalo... preco som ich nevidel?
o tom aka to je super hra, a aky ma super engine a aka fasa hratelnost...o tom tu nebudem pisat, o tom sa tu uz popisalo dost ... len ma zaujali tieto veci..a to som odohral len prvy zapas, okrem dema
Hamsik je konecne spraveny ako Hamsik
Marcelo..?? to je vtip? vobec sa nepodoba na Marcela...
znak Neapolu na dresoch?...preco tam je taky divny znak? ako keby nemali licenciu...
rozcvicovanie hracov pri ciare...nevsimol som si to a striedal som 2x (raz po 2 hracoch) ... vsetky 3 striedania boli stylom, ze sa dohraval zapas do pisknutia, az tak sa striedalo... preco som ich nevidel?
o tom aka to je super hra, a aky ma super engine a aka fasa hratelnost...o tom tu nebudem pisat, o tom sa tu uz popisalo dost ... len ma zaujali tieto veci..a to som odohral len prvy zapas, okrem dema
nj, na Marcela sa to veru nepodoba.. Vsimol som si viacero nezrovnalosti, ale overall, v pohodke hra.