Ako zvladnut vlastnu ziarlivost ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peha666
Novice
Novice

Ako zvladnut vlastnu ziarlivost ?

Príspevok od používateľa peha666 »

Mam teraz najnovsie taky problem so svojou ziarlivostou a neviem ako dalej lebo si neviem pomoct a len si nicim vztah (i ked nie je to len moja zasluha).
Takze studujem prave v anglicku a moj priatel s ktorym som uz 5. rok je na Erazme vo Svedsku (kto neviem co je erazmus- je to semester alebo 2 vysokej skoly v zahranici organizovany vasou skolou, je tam vacsinou viac zabavy ako ucenia). Erazmus byva znamy tym ze tam studenti idu spoznat novych ludi alebo sa priucit zudziemu jazyku. Kazdopadne okrem ucenia maju studenti kopec party a to je ten problem.
Moj priatel povodne studuje v Brne kde nikdy tolko nechodil von a vzdy sme mali na seba cas. Teraz je zrazu tam, ma kopu novych kamaratov aj kamaratiek a skoro vsetok svoj volny cas travi s nimi co uz chodia sportovat alebo na disko alebo na vylet.
Aby som vas uviedla trosku do obrazu: sme spolu uz 5. rok, vsetci nasi kamarati nas poznaju ako parik z pravej lasky a (nech uz si pomyslite cokolvek) chcem s nim zostat uz po zbytok zivota. Takze problem nastal ked si zacal pridavat vsetkych tych kamaratov/-ky na facebook. Verim mu sice co sa tyka zien ale skor ma trapi ze proste je stale prec. Ja mam i tak dost malo casu byt na nete ale snazim sa spravit si ho, ale on i tak ide niekam prec a ani mi to dopredu neda vediet takze to skonci tak ze som nevyspata po robote ale radsej idem do skoly na net za nim a po polhodine on povie ze uz musi utekat a odhlasi sa. Ked mu zavolam spat ze co to malo byt povie len ze sak som mu nepovedala o tom ze som sem kli nemu prisla, ale ze by i tak siel von lebo uz bol s kamosmi/-kami dohodnuty.
Najhorsie je ze uz som mu to niekolkokrat vycitala, povadili sme sa ale vzdy som z toho vyviazla len ja ako debil za to ze zvelicujem a ze ho nenecham si to tam uzit.
Neviem uz jak sa k tomu mam postavit, ci teda naozaj je chyba len vo mne alebo mam v niecom pravdu. Neviem ale stale sa len trapim a on sa tam len zabava. Nebavi ma to. Poradte nieco prosim ak ste mali tolko sil to cele precitat.
Dakujem :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zvladnut vlastnu ziarlivost ?

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

zacni si uzivat aj ty
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak nemá záujem o dohodnutý čas, nemá význam sa dohadovať...jednoducho mu napíš čo máš na srdci aj keď nebude online, on si to tam nájde keď príde a odpíše ti...napr. na FB to tak funguje, na Skype je problém, že musíte byť obaja online...tento jeho prístup nemusí hneď znamenať, že ťa neľúbi, len je tak trošku opantaný zo všetkého toho cudzieho prostredia, všetko je pre neho nové a tak teraz objavuje nový svet...malo by sa to za pár týždňov zmierniť, alebo z toho bude taký celý ten čas...uvidíš keď sa vráti...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A naozaj žiarliš alebo ti len prekáža, že sa po práci unavená trepeš do školy k netu a on to nevie patrične doceniť? Máte si aj čo povedať alebo iba chceš, aby ste čo najviac času venovali jeden druhému?
Najprv si premysli, čo od neho očakávaš a potom sa vklude o tom porozpravajte. Veď toto ani nie je seriozny problem vo vzťahu. Nie to ešte po 5 rokoch.
Či nebodaj máš pocit, že sa vám to počas erazmu rozpadne?
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Tento problém som mal aj ja s priateľkou a sem tam este aj mam ale vždy sa o tom porozpravame a vyriešime to... (ja som ako tvoj frajer popravde).
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Moj nazor: musis si to "pretrpiet", ale nedavaj mu to najavo. Ked si ta prava, tak budete po Erazme spolu fungovat dalej. Ale neobmedzuj ho, snaz sa s tym vyrovnat, ze je prec. Niekedy chodili chalani na vojnu, teraz chodia na Erzasmus :P
peha666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peha666 »

Dakujem vsetkym za rady a nazory...nastastie sa buduci tyzden po dlhsom zase uvidime tak sa snad v kude porozpravame a pochopime sa :) tiez si myslim ze sa neoplati rozchadzat koli tomu... :)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Neraz som pocula- kto neziarli,nemiluje. Platia iste hranice ziarlivosti, ktore netreba prekracovat.Tebe ostava len cakat,verit mu a pisat si spravy (nie online chat).
čočinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa čočinka »

moj chalan stále pozerá po druhých babách a ja na to strašne žiarlim pomôžete mi.????...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pozeraj po nich aj ty a pochval ake maju pekne zadocky atd.
čočinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa čočinka »

a ked ti poviem že to robím ale on ma v ........ a je potom na mna urazený?????? čo mam spraviť????
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ty by si mu asi najradšej zalepila oči, že?...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

čočinka napísal:moj chalan stále pozerá po druhých babách a ja na to strašne žiarlim pomôžete mi.????...
Pozerá sa na iné baby? Rly? Každý zdravý chlap sa pozrie po peknej babe. Aj moja frajerka sa pozerá po chalanoch a čo je na tom také? Kým to ostane len pri pozeraní, tak je to prirodzené a je to v pohode.
Takto končia vzťahy pre chorobnú žiarlivosť. Buď si to uvedomíš alebo vás to skôr či neskôr čaká tiež. :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Chlap sa musi pozerat na ine zeny, nech teba lubi ako chce, tak to proste funguje. My sa chceme kochat peknymi zenami. Rozdiel je uz len v tom, ze to z jeho strany ostane len pri pohladoch alebo potom na ne aj nieco skusa.
Napísať odpoveď