Ahojte, máte nejaké nápady na súťaž na facebooku ? Máme firemnú stránku kde robíme pre našich fanúšikov súťaže o pekné ceny ( v prvom kole to boli slúchatka a-Jays, v druhom kole je to napr. Nokia N9 ). Len zatial boli súťaže stále len o zdielaní danej fotky. Len by to chcelo zmenu
Aktuálne kolo súťaže končí 10.10, ďalšia znova o telefónik N9 príde hneď potom. Len chce to zmenu tak prijímame návrhy/nápady
Za každý nápad ( či už dobrý alebo úplnu haluz ) vopred Ďakukem
Do súťaže o N9 som zapojený. V Mobilonline v ZV top predajňa.
Súhlasím, že súťaže na báze zdieľania nie sú to pravé orechové. Odporučil by som napríklad nejakú fotosúťaž, aj keď zdielacia súťaž je pre vás asi najlepšia, keďže sa o vás dozvie čo najviac ľudí.
Ja by som "zneužil" súťažiacich napríklad na reklamné plagáty pre predajňu, nové logo, nový design niečoho, bannery a tak. Máte free work power a ľudia budú happy, teda ak ste kvalitní, jedine v tom prípade.
Áno a zapojí sa tam graphic god sám velký Uplink a má nový mobil Treba nejakú súťaž ktorú môže vyhrať hocikto, takú neutrálnu .. napr. čo najoriginálnejšiu foto, ale musí tam byť nejako zakomponované logo vašej firmy ..