"RANDE" v zapadakove

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "RANDE" v zapadakove

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal: Stopercentna garancia zeby na nas pozeralo cele mesto, v hocktorom by to bolo.
PI-CO-VI-NA :)
kazde mesto by na Vas sralo....ktorekolvek by to bolo

byt sebavedomy je fajn, ale to si naozaj o sebe myslis tak strasne vela? rly? ak chces moj nazor tak ani Ty ani ona tak uchvatni nie ste.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Mal by si sa hlavne vratit do reality...takych ako si ty uz bolo...velke reci na nete, hluposti, predstavy, vymysly a v reale nic...
Poznam aj takych ktori zo seba podobne robia chudacikov ze aki su oni cestni, aj ked sa to nevyplati lebo sak predsa ked robia sprostosti ostatni tak precoby nemohli aj oni?
Si egocentrik, ktory sa povazuje za nieco viac nez su ostatni, podla Teba si nazormi niekde daleko nad ostatnymi ludmi ale pravda je ze nerobis nic ine ako over analyzujes este aj ranne sr*nie a dokazes z takej veci vytvorit filozofiu...
Neviem ci si profesionalny troll alebo si naozaj taky, ale ked si tak sa Ti uz asi pomoct neda...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

axxis napísal:PI-CO-VI-NA :)
kazde mesto by na Vas sralo....ktorekolvek by to bolo

byt sebavedomy je fajn, ale to si naozaj o sebe myslis tak strasne vela? rly? ak chces moj nazor tak ani Ty ani ona tak uchvatni nie ste.
presne toto som chcel napisat ale vidim ze si ma predbehol :D ado zas niesi Tom Cruise aby sa za tebou kazdy s uzasom otacal, toto si trocha (zas) prestrelil :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: za 2,15 ... 2,20 holkou sa otoci kazdy zvlast schyzo ked vies o aku ide, mozno ty presne nie ale veeeeelmi vela ludi hej, videl som to v SNV, PO a VT. dovolim si povedat ze v ostatnych mestach by to bolo tak isto, to sa totizto neda prehliadnut ....
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

otoci, ale nie kvoli opantaniu z jej krasy, ale z toho, ze je ina ako ostatne
rovnako sa otocim aj za malou, chudou, pribratejsou, ale nikde nemas istotu ze je to kvoli jej krase... a ked tak uvazujem, vlastne ani nemam vo zvyku sa otacat, staci mi pohlad zpredu, kym okolo prechadzam, to by uz muselo byt fakt nieco abych sa otocil :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ako som ti napisal na FB, nie neotocil, max kvoli vyske ale ta konkretna osoba sa mi nepaci ;) howgh
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To nám chceš povedať, že takáto baba (ktorých je na Slovensku tipujem maximálne 5) je pekná a ešte by aj s tebou randila? :D

Pokiaľ viem, tak ty sám máš pod 2 metre, ja mám 203, ale keby som mal mať babu, ktorá je ešte skoro o hlavu vyššia ako ja, tak to už aj ja by som sa cítil blbo. Síce keby bola extrémne pekná, tak by som to asi prežil, ale ja som fakt ešte nevidel žiadnu nadpriemerne peknú babu, ktorá by mala viac ako 2 metre. Príde mi to tak, že ich postavy už nemajú prirodzené ženské krivky, ale tak proti gustu žiaden dišputát...
qwerty-xyz

nie je zo slovenska .... :wink: POLAND rules, .... mozno ti aj dopne ktora, ;-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Veľké a hlavne vysoké ženské sú humáč. Ako originál, čo som mal prvú lásku, tak tá mala 178 cm ja mám 184 cm a to bola pre mňa veľká ťava. Keď mi plakala v lone, tak to vyzeralo tragikomicky, také veĺké nespratné, kade ruka kade noha, celé zle. Imo by baba nemala mať viac ako 170 cm, ale tak to je môj osobný názor. To ostatné sú veľké žirafy. Čo som spoznal, tak zatiaľ najroztomilejšie baby mali od 148 - 160 cm. A qwertyho úchylka na veľké slony, to je kapitola sama o sebe. Však človek čo je schizoid, schizofrenik, mentálne vychýlený a tak egocentrický ako Rimmer z Red Dwarfa iné chúťky ani mať nemôže.

Samozrejme keď má človek 2 metre, tak tipujem že do tých 185cm je tá baba ešte v pohode. Ale mať 2metrovú babu ako 2metrový corgoň, ďakujem, asi neprosím.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tak uplink podla teba 2 metrove zeny niesu ludia? a nezasluzia si aby ich niekto chcel? tiez sa mi vysoke nepacia ale neodsudzujem to, na to ako sa ohanas tym aky si veriaci si teda pekne netolerantny chmulo ;) to by som ti ja mohol napisat ze ako sa ti moze pacit 148cm trpaslik, ze co si to za uchyla atd. hnus velebnosti
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Bohatstvo ale 2,15 ? To ju kojili rastovym hormonom a polskym pivom?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:no tak uplink podla teba 2 metrove zeny niesu ludia? a nezasluzia si aby ich niekto chcel? tiez sa mi vysoke nepacia ale neodsudzujem to, na to ako sa ohanas tym aky si veriaci si teda pekne netolerantny chmulo ;) to by som ti ja mohol napisat ze ako sa ti moze pacit 148cm trpaslik, ze co si to za uchyla atd. hnus velebnosti
Schyzo, koľko dvojmetrových žien poznáš, a koľko tých čo majú do 175. To by malo zodpovedať Tvoju otázku. Samozrejme že sú ľudia, ale nebudem ich vyhľadávať, to je úchylka jak sviňa. Sorry, ale ja som v živote nevidel na vlastné oči 2,15 ženu, fakt že nie.

P.S.: Kde sa oháňam tým že som veriaci? :) Možno spomínam ako charakteristickú črtu, ale určo sa tým neoháňam ;) a tiež je otázka v čo verím, že áno. Aj Ty si veriaci, možno veríš v mokrý orgazmus, alebo omietku, alebo svoj fikus v izbe. Každý v niečo verí. To bol zase argument za všetky drobné.
qwerty-xyz

mas ale s opatkami nie ? kks .... :roll: inak okolo 2, .... mozno 2, 05 ... mozno 2 presne, ... :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neponzam ani jednu, ale rovnako nepoznam ani ziadnu pod 150cm ktore mas rad ty, ale nepisem ti ze si uchyl lebo si na malych skriatkov ;) to je ten rozdiel, nikto ti nekaze nikoho vyhladavat. ja som na vlastne oci nevidel ani 300kilovu zensku ale aj takej prajem aby si raz niekoho nasla, a toho kto ju bude chciet nebudem odsudzovat ze je chory na mozog
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Váhu by som sem neplietol. Váhu každý ovplyvní, či choroba, či nechoroba. Jednoducho fyzika nepustí. Pokiaľ nepríjmeš dostatočné množstvo stavebnej hmoty, nepriberieš. Takže tie 300 kG ženy, tie by som do témy o vysokých babách neplietol. Povedzme že 2 metrová ženská za to nemôže, ale 300 kG búracia guľa na plný úväzok na 100%. Pokiaľ človek netrpí extrémne vzácnou a špecifickou chorobou že musí pravidelne jesť aby neumrel, tak jednoducho tlstí ľudia pribrať z vody nemajú ako a keby jedli 1x do dňa a hýbali sa poriadne, tak mi ver že 300 kG nikdy nebudú mať. Jednoducho príjem a výdaj kalórií je fyzika. Takže priať nejakému tlstému bravovi aby si našiel lásku, keď nevie ovládnuť svoj apetít, sorry, to je zcestné. A navyše ja tie dvojmetrové žirafy neodsudzujem, keby som tak robil, tak by som nikdy nechodil s mojou prvou ex, ďalší fakt čo Ti ušiel, že áno. Keď ju miluješ, nie je čo riešiť. Len som napísal že sa mi páčia menšie, to neznamená že teraz budú pre mňa tie ostatné pasé, ako sú pre qwertyho. On chce LEN žirafy. Ja nemám problém s babou, ktorá je vysoká ako ja, možno aj vyššia, ak by som ju lúbil. Problém je že qwerty má, nikdy by nevzal nič čo nie je aspoň tak vysoké ako on. Ale som rád že si to celé obrátil proti mne a vytrhol si si vec z kontextu, pričom si ignoroval kontextuálne fakty, kde som písal že moja ex mala 178 cm, čo je už mimo "mojich hraníc", ako si to nazval.

Takže ešte raz, neodsudzujem ženské čo majú 2 metre, ale retardov čo chcú silou mocou len žirafy a na tie malé dlabú. A ako margo faktu som hodil argument že mne osobne sa páčia menšie a preferujem ich, avšak nikdy som nenapísal že by som s väčšou nebol. Takže na budúce prosím Ťa čítaj všetko a nevytrhávaj veci z kontextu. Ďakujem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

qwerty, a nemohol by si teda napísať, o koho ide? Prešiel som totiž zoznam najvyšších žien sveta a medzi nimi bola len jedna poľská basketbalistka s 218 cm, ale už zomrela, takže predpokladám, že tá to nie je :sly:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nic som z kontextu nevytrhol, napisal si ze ten kto chce 2+ metrove je uchyl, to ze tvoja ex mala 178cm s tym nema nic spolocne lebo to ze je mimo "tvojich hranic" ako pises neznamena ze kazdemu sa zda vysoka ;) "A navyše ja tie dvojmetrové žirafy neodsudzujem, keby som tak robil, tak by som nikdy nechodil s mojou prvou ex" trepes necelych 180cm a 2+m je sakra rozdiel ...na margo qwertyho, jeho terajsia neni vobec vysoka takze len tolko k tomu ako pises ze chce len a iba vysoke ....ano o tucnych to som trocha mimo povedal, len som chcel uviest nejaky analogicky priklad, a ano mas pravdu vysoke za to nemozu ze su vysoke, s tym pravdaze suhlasim, a len si tym potvrdil to co som pisal ja ;) nic som proti tebe neobratil, reagoval som presne na to co si pisal, ze vysoke zeny su humac (a pritom hned v dalsom prispevku pises ze ich neodsudzujes :lol: pekne si prisposobujes fakty, mal si ist za farara) a podobne reci ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme že ignoruješ kontext
uplink napísal:...ale tak to je môj osobný názor.
veľmi dôležitá časť, ktorú qwerty nikdy nikde nespomenie, len ja. Do neho sa nik neobuje, ale do mňa všetci, lebo som uplink. Zamysli sa ešte raz nad kontextom a faktami a potom skús napísať to isté ešte raz.

A na margo faktu, teológia sa študuje na 80% pre historicizmus, religionistiku, mŕtve jazyky, praktickú aplikáciu systematiky, exegézu, psychológiu a filozofiu, len z 20% keď chceš ísť za farára :smt006 ale tak to by tak vzdelaný a rozhľadený človek ako Ty mal vedieť, no nie? ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja ti neberiem ze je to tvoj nazor, len som pisal ze je to pekne netolerantny nazor ;) to uz by len bolo keby si to chcel povazovat za vseobecne pravidlo.
uplink napísal:Do neho sa nik neobuje, ale do mňa všetci, lebo som uplink
a toto snad nemyslis vazne..ved s vynimkou mna a grima sa donho obuva snad cele forum...musim povedat ze velakrat aj opodstatnene ale to je teraz vedlajsie

edit: aj a nepisem o teologii nic, pisem mal si ist za farara lebo vies dobre prekrucat fakty, ako to robia vo vatikane uz cele starocia, co im nepasuje to si upravia ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ako presne môže byť môj osobný názor netolerantný? Netolerantný môže byť len aplikovaný postoj, prístup a správanie v realite, nikdy nie názor. To by mal potom každý s opačným názorom ako Ty netolerantný názor. Mýliš si pojmy s dojmami.

Keby som napísal že veľké žifrafy sú humus a je to tak, bodka, tak som netolerantný. Keď napíšem že veľké žirafy sú humus a je to môj osobný názor, je to len môj osobný názor. Tieto drobné vetné vsuvky tvoria celky, ktoré dotvárajú komplexný obraz celého kontextu.

Nauč sa čítať poriadne, prosím Ťa.

Ja som mal ísť za farára? :roll: aha, máš pravdu, lebo od 7mich rokov sa venujem PC HW, a od 13tich grafike, už keď som šiel na výšku som mal tonu klientov, čiže som to vlastne chcel všetko uťať pre svätú križiacku výpravu a oddať sa na ceste Bohu a kázať ľuďom, "čo ma tak neskonale vždy napĺňalo." Prosím ťa keď už začneš písať bullsh*t, tak aspoň overený.

FYi na teológiu som šiel z dvoch hl. dôvodov [nebudem menovať], a ani jeden z nich nebol nikdy ten, že by som chcel byť kazateľ. Bi*ch please :lol:
Zamknuté