edit: ty mas fakt problem chapat sarkazmus a ironiu
"RANDE" v zapadakove
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: "RANDE" v zapadakove
ok ked uz sa natahujes o slovica ujo uplink tak: tvoje nazory demonstruju tvoj netolerantny postoj, staci? to ze zirafy tebe pripadaju ako humus ti neberiem, ako vravim nie kazdemu sa pacia, ale ty priamo odsudzujes tych ktorym sa pacia, tj chces pravo na svoj vlastny nazor/vkus atd, ale zaroven tu velkohubo kritizujes nazor/vkus inych
sa nad sebou poriadne zamysli kym vypotis dalsi blud.
napisem ti ze si mal ist za farara lebo rad prekrucas fakty, myslel som to SARKASTICKY ak si sa s tym nestretol, google it! a nepis mi tu o tom kolko mas klientov a ze nechces ludom kazat, to mi je u zadnice 
-
uplink
VIP
SchYzo - na to aby ho demonštrovali by som ho musel aplikovať do reality a to nerobím, takže opäť si sa sekol. To že pokladám 90% ľudí za postihov, lebo nevedia používať tú ružovú čvachtanicu čo nosia v tej dutine na krku je tiež môj názor, neznamená to však že sa tak k ním budem správať - netolerantne, jednoducho nebudem vyhľadávať ich prítomnosť, to je všetko.
Takže neviem ako presne sa to teraz snažíš zakončiť, lebo Ti dochádzajú argumenty, ale jedno Ti napíšem, sú zlé. Môj názor, bude vždy môj názor, pokiaľ ho prakticky neaplikujem do reality. Tzn. že až raz stretnem 2 metrovú žirafu a poviem jej: "Pfúú cica, Ty si riadne vysoká, s tým budeš mať riadné trable." tak v tom momente sa Tvoja teória stáva praxou, do vtedy je to len teória.
A ver mi, nechceš vidieť čo si myslí Tvoje okolie o Tebe, alebo Tvoji známy, lebo by si každého jedného z nich pokladal za netolerantného, ako mňa.
Nauč sa prosím Ťa komunikovať korektne a nie len vyjadrovať svoje mylné dojmy zo situácie, bude všetko lepšie, uvidíš
P.S.: Klasický prejav prehry v slovnej prestrelke, deviácia a odkĺaňanie témy od diskutovanej témy, alebo problematiky. Najprv. narážaš na moju osobnú vieru, o ktorej vieš hol* bačov mastný k***t, potom narážaš na to že som študoval teológiu za farára a teraz to prekrúcaš a hovoríš že si to myslel ironicky. Ako 5 ročné dieťa v hádke o svoje lízatko. Kam sa zakopeš najbližšie? Či hlbšie to už nejde?
Takže neviem ako presne sa to teraz snažíš zakončiť, lebo Ti dochádzajú argumenty, ale jedno Ti napíšem, sú zlé. Môj názor, bude vždy môj názor, pokiaľ ho prakticky neaplikujem do reality. Tzn. že až raz stretnem 2 metrovú žirafu a poviem jej: "Pfúú cica, Ty si riadne vysoká, s tým budeš mať riadné trable." tak v tom momente sa Tvoja teória stáva praxou, do vtedy je to len teória.
A ver mi, nechceš vidieť čo si myslí Tvoje okolie o Tebe, alebo Tvoji známy, lebo by si každého jedného z nich pokladal za netolerantného, ako mňa.
Nauč sa prosím Ťa komunikovať korektne a nie len vyjadrovať svoje mylné dojmy zo situácie, bude všetko lepšie, uvidíš
P.S.: Klasický prejav prehry v slovnej prestrelke, deviácia a odkĺaňanie témy od diskutovanej témy, alebo problematiky. Najprv. narážaš na moju osobnú vieru, o ktorej vieš hol* bačov mastný k***t, potom narážaš na to že som študoval teológiu za farára a teraz to prekrúcaš a hovoríš že si to myslel ironicky. Ako 5 ročné dieťa v hádke o svoje lízatko. Kam sa zakopeš najbližšie? Či hlbšie to už nejde?
-
Hotwire
Addict
to ze tento tvoj nazor prezentujes na verejnom fore neni demonstracia? mne argumenty nedochadzaju, skor to vyzera ze som ta s nimi dostal do slepej ulicky tak len kopes okolo seba jak nasrane male decko, uplne prekrucas fakty a snazis sa to uhrat niekam do stratena. takze naposledy, a citaj pomaly aby si to uz konecne spravne pochopil. na svoj nazor ma kazdy pravo, sam to tu neustale omielas ze je to tvoj nazor a je to tvoja vec...a pritom ty sam kritizujes vkus a nazor inych osob!!! uz vidis tu netoleranciu? ci sa zas budes ohanat kravinamy typu co si moje okolie mysli o mne? ...mylne dojmy si strc niekam ja pracujem s faktami ktore si tu ty sam napisal, ak si nepamatas svoje vlastne slova alebo ich pokladas za mylne dojmy tak zacinam mat obavy o tvoju svojpravnost
...inak uz sa k tomu nejdem viac vyjadrovat, vidim ze s tebou to je marne, furt si budes mliet to svoje, ako to robis casto, prides do temy, napises kravinu ktora len odhali tvoju omedzenost a potom len kecas a prekrucas a snazis sa to nejako zachranit... smutny pripad... 
zacinas tu spominat moje okolie a podobne kraviny.....na tvoju vieru som narazal v suvislosti s tvojim pokrytectvom
...o tom ze si studoval za farara nic neviem, nemam tvoj zivotopis k dispozicii
ale aspon vidim ze som sa trafil
nic neprekrucam, ironicky som to myslel od zaciatku len ty si to mal problem pochopit 
jediny kto tu odklanas od temy si tyuplink napísal:
-
uplink
VIP
Aha máš pravdu, ja som napísal kravinu, lebo som reagoval na to že qwerty, ktorý tu melie už nejaký ten piatok že má rád LEN vysoké ženské a že tie sú jediné a správne pre neho a tie ostatné nechce, tak že ja mám rád malé a tie ostatné moc nemusím, ako svoj názor. To že on nemusí malé je v poriadku, poďme tu riešiť nejakého poľského dvojmetrového mutanta odchovaného na steroidoch, to že ja mám rád malé je netolerancia a prejav hostility. Výborne SchYzo, I tip my hat to Your logic, it's flawless.
-
Hotwire
Addict
zas prekrucas prekrucas a prekrucas
no comment, s tebou je to marne, uzi si vikend 
PS: vidim ze si urcite dobre vychovany, nazyvat zenu ktoru ani nepoznas mutantom...
PS: vidim ze si urcite dobre vychovany, nazyvat zenu ktoru ani nepoznas mutantom...
-
uplink
VIP
Aha ja prekrúcam, ok
mirror mirror on the wall...
-
AXO
Professional
U nas teraz napriklad svieti slnko po dlhom case.
Kedze tema bola vytvorena pred mesiacom, a autor sa strasne ponahlal, predpokladam, ze uz nie je moc aktualna, takze k teme zial asi nemam co dodat.
K tomu rozhovoru medzi schyzom a uplinkom. Dosli mi pukance, takze uz len sledovat nestaci, nemam co robit s prstami.
Dohadovat sa o tom, koho nazor je spravny, je nezmyselne, pretoze ziadna spravnost nazoru neexistuje. Je to subjektivna vec a to, ze mne sa pacia rysave a niekomu blondiny je proste dane.
Takze mozem akurat poradit, tak svoj nazor vyjadrite, na to mate pravo, rovnako ako druha strana ma pravo s vasim nazorom nesuhlasit, preto si podame ruky a mozeme zmenit temu.
Priklad zo zivota:
- "..., pozri, ta ma ale chutny zadok."
+ "Podla mna, je moc chuda."
- "Nj, co si dame na obed?"
+ "Ja si dam...."
Spravnost nazoru radi tlacia dolu krkom nabozenski fanatici, takze kto rad presvieca o svojom nazore inych, by mal zauvazovat nad takou karierou.
Kedze tema bola vytvorena pred mesiacom, a autor sa strasne ponahlal, predpokladam, ze uz nie je moc aktualna, takze k teme zial asi nemam co dodat.
K tomu rozhovoru medzi schyzom a uplinkom. Dosli mi pukance, takze uz len sledovat nestaci, nemam co robit s prstami.
Dohadovat sa o tom, koho nazor je spravny, je nezmyselne, pretoze ziadna spravnost nazoru neexistuje. Je to subjektivna vec a to, ze mne sa pacia rysave a niekomu blondiny je proste dane.
Takze mozem akurat poradit, tak svoj nazor vyjadrite, na to mate pravo, rovnako ako druha strana ma pravo s vasim nazorom nesuhlasit, preto si podame ruky a mozeme zmenit temu.
Priklad zo zivota:
- "..., pozri, ta ma ale chutny zadok."
+ "Podla mna, je moc chuda."
- "Nj, co si dame na obed?"
+ "Ja si dam...."
Spravnost nazoru radi tlacia dolu krkom nabozenski fanatici, takze kto rad presvieca o svojom nazore inych, by mal zauvazovat nad takou karierou.
-
Hotwire
Addict
trocha si to zle pochopil, my sme sa nebavili o tom ci nazor je spravny, vlastne ja som tam vobec svoje nazory neprezentoval, iba som hovoril ze uplink neni k nazorom inych tolerantny
...s tou poslednou vetou suhlasim, vlastne som to tu nepriamo spomenul v suvislosti s uplinkom 
uplink: kde pisem ze presadzujes svoj nazor, prestan sa uz strapnovat. tvoje argumenty su na urovni ziaka 1. stupna pomocnej skoly, nemas co rozumne napisat tak len kopes kopes a prekrucas
uplink: kde pisem ze presadzujes svoj nazor, prestan sa uz strapnovat. tvoje argumenty su na urovni ziaka 1. stupna pomocnej skoly, nemas co rozumne napisat tak len kopes kopes a prekrucas
-
uplink
VIP
SchYzo - aha, takže teraz som náboženský fanatik a ten, čo presadzuje svoj názor, tým že slobodne vyjadril svoj názor, dobré vedieť, zapisujem do denníčku 
-
qwerty-xyz
uplink, nemohol som sa ti venovat lebo uz druhy den viac menej vkuse sa venujem inym aktivitam (taurin, L-arginin a vela vela kavy zarucuju niektore veci celkom hezky .... ) a se mtam si robim prestavky, ked druha strana nevladze.
No, cize uplink, nazory netolerujes, od 13 tich sa venujes grafike? ved si farboslepy, to akoby sa impotentny chvalil ze sa venuje sexu.
okrem toho mas doma jadrove zbrane, plazmove generatory a podobne dristy ala teleshoping. Lieky ktore si dostal na hlavicku, a ine casti tela ktore ti ukludnia tvoje psychosomaticke stavy neberies, tak sa chodis odbavovat na forum, akoze neviem co mas ty uplink za frajerku, ale keby si mal nieco ako mam ja tak by si mal problem napisat aj takto dlhy text bez toho aby si sa nemusel sustredit aj na nieco ineho.
okrem toho co nechapes? supervysoka superkrasna je priorita, proti priemerne vysokym babam (kks schyzo ved tato ma 180-182) nic nemam, ale mam svoju top predstavu o zene a ta predstava je realna, neviem o co vam ide, tema bola uplne o inom. ale ze docista o inom.
A mimo ineho tema uz davno nie je aktualna zalozim vam dalsiu aj ked riesenie na dasliu temu je uz jasne mne aj schyzovi uz dva tyzdne, takze vypisovat len aby si mal pri com farboslepy uplink masturbovat je zbytocne.
No, cize uplink, nazory netolerujes, od 13 tich sa venujes grafike? ved si farboslepy, to akoby sa impotentny chvalil ze sa venuje sexu.
okrem toho mas doma jadrove zbrane, plazmove generatory a podobne dristy ala teleshoping. Lieky ktore si dostal na hlavicku, a ine casti tela ktore ti ukludnia tvoje psychosomaticke stavy neberies, tak sa chodis odbavovat na forum, akoze neviem co mas ty uplink za frajerku, ale keby si mal nieco ako mam ja tak by si mal problem napisat aj takto dlhy text bez toho aby si sa nemusel sustredit aj na nieco ineho.
okrem toho co nechapes? supervysoka superkrasna je priorita, proti priemerne vysokym babam (kks schyzo ved tato ma 180-182) nic nemam, ale mam svoju top predstavu o zene a ta predstava je realna, neviem o co vam ide, tema bola uplne o inom. ale ze docista o inom.
pripominas mi jedneho kamarata, je mi ta luto. si obet spolocnosti, lebo si sa nechal zlomit a uveril si, ze vsetci su skazeni. len to prezentujes ako "vyssi level". co ine ti ostava.qwerty-xyz napísal:pocuvaj, ja som hovado byt nechcel, a vzdy som mal na takych ludi svoj nazor, ale ked klamala jedna, druha, tretia, stvrta, piata ..... plus desiatky znamych, a ja som bol jediny cestny, bol som jediny cestny hlupak .... kazdy by povedal ze vau, taky by som chcel byt (cestny a zasadovy) ale v kutiku duse sa bude oddavat hriechu a uzivat si ho plnymi duskami aj ked vie ze to nie je spravne, a nevrav mi ze to tak nie je, je a deje sa to vsade a vzdy. (prilezitost robi zlodeja, aplikuj to podobne aj na tuto temu) a Dokonca este aj tie baby o ktorych si vsetci myslia ake su svate a zamilovane, robia take excesy ze nad tym zozstava rozum stat, tak si tieto moralisticke dristy nechaj pre seba ....
FEMME FATALE ??? wtf ??? takato zena tu uz bola, sebavedomie mam budovane vo velkej casti na nej, axxis,grim,javatar a schyzo vedia o aku zenu sa jedna, Jasne, tato jedina by mi ho vedela kedykolvek dodrbat k nule, preto som rad ze s nou nie som a dufam ze sa ani tak skoro nestretneme, aj ked kava s nou by bodla,Stopercentna garancia zeby na nas pozeralo cele mesto, v hocktorom by to bolo.
Zatial nic desne zleho nerobim, akurat mozno presedlam z jednej baby na druhu, a co ? neboudem prvy ani posledny, a to ze som bezcitna svina, to ste mile holky spravili vy zo mna, nie ja z vas, ja este len zacnem ....
preco mnozne cislo? ja viem preco a viem si to aj dokazat.
-
AXO
Professional
Ja sa tu chvalit svojou velkostou nemozem, pretoze je chudak len priemernej vysky a hrubky. No za to sa mozem fajne pobavit na ostatnych.
Dlho som tu na fore hojko neoperoval, takze mi za tu dobu niektore sucasti utiekli.
Mam par otazok.
Preco si ti traja tolko lezia v zaludku navzajom?
Preco qwerty pise, akoby nim trieskali hormony v puberte zo strany na stranu?
Okrem schyza a qwertyho sa poznaju osobne aj s uplinkom?
Okial mate, ze je uplink ciastocne farboslepy?
Odkedy moderatori prizmuruju oci pred takymi diskusiami v temach?
Vlastne tu qwertyho poznaju dobre viaceri ludia, nejaka nova celebrita?
Na vydrz si mozes este vypit Assault, co pouziva dost sportovcov na dlhsie a intenzivnejsie cvicenie.
Dlho som tu na fore hojko neoperoval, takze mi za tu dobu niektore sucasti utiekli.
Mam par otazok.
Preco si ti traja tolko lezia v zaludku navzajom?
Na vydrz si mozes este vypit Assault, co pouziva dost sportovcov na dlhsie a intenzivnejsie cvicenie.
Alebo lipo-6 black, s yohimbinom.. hladaj americku verziu.
ja som tu tiež len chvíľu, ale čo som si všimol tak qwertyho tu pozná drviva väčšina, to bude asi nejaká miestna legendaAXO napísal:Ja sa tu chvalit svojou velkostou nemozem, pretoze je chudak len priemernej vysky a hrubky. No za to sa mozem fajne pobavit na ostatnych.
Mam par otazok.
Preco si ti traja tolko lezia v zaludnu navzajom?
btw, až mi je smiešno keď tu čítam tie vaše onlajn fajty
Ja si myslim ze si staci precitat zopar qwertyho prispevkov, a hned mas odpovede na otazky ))
-
Hotwire
Addict
hosi kaslite uz na to, nevidite ze on nevie nic ine len prekrucat prekrucat prekrucat? 
-
hojko
Site Admin
Premazane, zamknute.