Pro Evolution Soccer 2013
Pro Evolution Soccer 2013
tak dnes je ten deň, ked vychadza oficialne demo, ps3 a xbox je už vonku, na pc ešte cakame, ale ma to byť dnes
trailer vyzera zaujimavo
velmi sa mi pacia fanusikovia pri gole
http://www.pes-patch.com/
trailer vyzera zaujimavo
velmi sa mi pacia fanusikovia pri gole
http://www.pes-patch.com/
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Tak datum vydania sa nezadrzitelne blizi. Je tu niekto, kto si hru kupuje? Nechcem tu byt sam, kto to bude hrat online 
Uz som mal moznost psa vyskusat, velmi sa mi paci praca s loptou (full control), cakal som, ze pomenia animacie z predchadzajucich rokov, avsak nestalo sa, ale to az taky huge problem nieje. Co sa tyka vseobecne hratelnosti, pohyb hracov je trochu problemovi, inac nemam co vytknut, casom si na to aj tak zvyknem:)
Uz som mal moznost psa vyskusat, velmi sa mi paci praca s loptou (full control), cakal som, ze pomenia animacie z predchadzajucich rokov, avsak nestalo sa, ale to az taky huge problem nieje. Co sa tyka vseobecne hratelnosti, pohyb hracov je trochu problemovi, inac nemam co vytknut, casom si na to aj tak zvyknem:)
-
DjFresh666
Novice
Ahoj hraje to uz niekto?
Mam s tym maly problem a to vzdy ked zacnem hrat mi vyhodi hlasku program prestal pracovat a vypne ma..
Ma s tym niekto skusenosti?
Dakujem
Mam s tym maly problem a to vzdy ked zacnem hrat mi vyhodi hlasku program prestal pracovat a vypne ma..
Ma s tym niekto skusenosti?
Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
originál?
-
DjFresh666
Novice
Neorginal 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
crack - kúp si originál
Ja si hru kupujem už niekoľko ročníkov, vždy som maximálne spokojný a poviem, že je ďaleko ďaleko pred fifou, hru ocenia len skutoční "fajnšmekri", ktorých baví simulácia zelených trávnikov čo najbližšie skutočnosti... takže ak by mal záujem si niekto dohodnúť zápas, kľudne SS 
mne sa na pes najviac paci to, ze na ten gol sa fakt ovela viac nadrem, ako na fife...pri rovnakej obtiaznosti
... ale pravdou je ze pes velmi nehram, iba sem tam u kamarata ... ale vravi to aj on, ktory to hrava, ze na ten gol sa treba ovela viac nadriet
Caute, chystam sa kupit originalku.
ako to potom bude vlastne, normalne si mozem stahovat tie patche od peseditu nainstalovat a hrat online?
nemam s tym skusenosti tak mi pls napiste ako to fici : )))
diks
ako to potom bude vlastne, normalne si mozem stahovat tie patche od peseditu nainstalovat a hrat online?
nemam s tym skusenosti tak mi pls napiste ako to fici : )))
diks
Áno, patche od PESedit si môžeš inštalovať a hra ti pôjde aj po internete, avšak niektoré veci, ako napr. najnovšie prestupy, ktoré urobí PESedit, tváre a takéto detaily v online mode fungovať nebudú... spúšťaš to cez PESedit súbor, kde si to prepneš na online mód a smelo hraješ..
takze normalka to pojde, len ked bude nejaky prestup, tak ho tam nebudem mat ked budem hrat online..to by az tak nevadilo, este jedna vec, pozeram ze zatial je pesedit patch 1.2, no ale na neoriginalku som to hodil, a uz pesko vobec neslo, nejake errory 
Ja to zatial nesťahujem, počkám si na prvý oficiálny patch od KONAMI, potom na PESedit patch prispôsobený už na ten oficiálny a tak to nainštalujem 
Na PES 2012 mi vadila tá nová funkcia, kde bolo možné pravpou páčkou ovládať hráča bez lopty a nabiehať manuálne do volného priestoru. Resp. tá funkcia by bola super, len keby ju hra nenútila používať. Pretože spoluhráči ovládaní CPU si sami od seba nabehli len zriedka kedy. Dúfam že v PES 2013 je AI spoluhráčov na lepšej úrovni.
-
lekoklatik
VIP
Tak co, hravate este niekto?
Nejak ma v poslednej dobe znovu chytila a tak som si rozbehol Become a Legend.
Xicht som si urobil z fotky a nenormalne sa bavim.
CHcelo by to zrychlit niektore zbytocne veci ako napriklad ked som zraneny ci ma trener vystrieda, rychlost zapasu je neskutocne zla.
Taktiez samotny postup cez kalendar je otravne pomaly. Inak zatial spoko ^_^
Nejak ma v poslednej dobe znovu chytila a tak som si rozbehol Become a Legend.
Xicht som si urobil z fotky a nenormalne sa bavim.
CHcelo by to zrychlit niektore zbytocne veci ako napriklad ked som zraneny ci ma trener vystrieda, rychlost zapasu je neskutocne zla.
Taktiez samotny postup cez kalendar je otravne pomaly. Inak zatial spoko ^_^
ja hravam, strasne ma to stale bavi, normalne sa sam cudujem..hram za chelsea druhu sezonu a na najvyssej obtiaznosti mam zatial v sezone 35 vyhrier, 2 remizy a ani jednu prehru
dohram sezonu, stiahnem pesedit 3.0 a idem vyhrabat z druhej ligy daky sympaticky klubik 
tak to si dobry ked na najvyssej skus ale online : ) btw ti brankar , ach strasne nadavam, najleúsie bezi utocnik tak vybehnem a on krasne popribrankarovi ide a brankar ho len sleduje a jeeb gool...taketo stovky golov padaju...a este ma nebavi hrat proti teamom co maju hracov ako agbonlahor, martins, van der mirchB3rET napísal:ja hravam, strasne ma to stale bavi, normalne sa sam cudujem..hram za chelsea druhu sezonu a na najvyssej obtiaznosti mam zatial v sezone 35 vyhrier, 2 remizy a ani jednu prehrudohram sezonu, stiahnem pesedit 3.0 a idem vyhrabat z druhej ligy daky sympaticky klubik
-
lekoklatik
VIP
Nuz ked vybiehas s brankarom, tak nevybehni ako poleno ze drz Trojuholnik, ale vybehnu trosku, potom sa zas vrat, zas trosku povybehni a tak.
A co sa tyka rychlych hracov a nakopavanych lopt, tak sa proste hra fotbal. Zonuj/drz si rychleho hraca pri tele a nema sancu.
A co sa tyka rychlych hracov a nakopavanych lopt, tak sa proste hra fotbal. Zonuj/drz si rychleho hraca pri tele a nema sancu.
-
redliner
King
Mám problém s týmto chybovým hlásením... Včera som hral ešte v pohode ale dnes ako som zapol PES tak mi toto vybehlo. Hru mám v ovládacom panely prednastavenú aby ju zapínal vysokovýkonný procesor a nie integrovaná grafika... Čo s tým ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ide to ?
-
redliner
King
Hru mi spustí, ale iba v rozlíšení 640x480