Zdravím, mám nasledujúce problémy s notebookom Lenovo Ideapad Y580:
1. Bluetooth - Aj keď ho v notebooku zapnem, mobil mi ho nenájde a nenašiel som v ňom ani žiadny software. Stiahol som program z tejto stránky: http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page? , ale nešlo mi to nainštalovať.
2. Nabíjanie - Vybila sa mi baterka na 7%, dal som ju nabíjať a nabila sa na 59% a viac sa už nenabíja. Skúšal som ho aj vypnúť a zapnúť o pár hodín a stále je to na 59%.
Za pomoc ďakujem.
Lenovo Ideapad Y580 bluetooth a nabíjanie
Re: Lenovo Ideapad Y580 bluetooth a nabíjanie
A si si 100% ze ten bluetooth mas?
mne na mojom g550 tiez bolo povedane, ze bluetooth ma a nemal
Skusal si baterku vytiahnut a znova zapojit?
Skusal si baterku vytiahnut a znova zapojit?
Myslím, že keď v nastaveniach bezdrôtových nastavení sa dá zap. / vyp. , tak by tam mal byť.
Skúšal som ju aj vybrať a dať späť a stále sa nenabíja. Teraz ju skúsim vybiť a uvidím či pôjde.
// Znovu som ju vybil a nabila sa späť na 60%.
Skúšal som ju aj vybrať a dať späť a stále sa nenabíja. Teraz ju skúsim vybiť a uvidím či pôjde.
// Znovu som ju vybil a nabila sa späť na 60%.
V zaruke to asi uz nemas, co?
a hej skus ju uplne vybit a uvidis
ak nie tak reklamacia/nova baterka
a hej skus ju uplne vybit a uvidis
Ešte ho nemám ani 2 týždne.
skusal si stym bluetooth z notebooku najst nejake zariadenie? skus ho uplne vybit a ked nepomoze, tak reklamuj
lenovo ma utilitu ktora nastavuje rezim baterii - Energy Management. mozes ju nastavit pre vykon (dlhsie na 1 nabitie) , alebo pre vydrz (celkova vydrz baterie s dostatocnou kapacitou). Samozrejme ked je to pre vydrz, tak sa bateria nenabija na 100%. Takze moze to byt tym.
BT si skus preinstalovat, stiahni si ovladace zo stranky lenova.
BT si skus preinstalovat, stiahni si ovladace zo stranky lenova.
Ďakujem, už všetko ide ako má.