Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Gnogl »

aha, takže učinok je rovnaký, či to nechám rozpustiť, alebo nie? lebo ja s tým problem nemám, teda nič necitim :)
franto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa franto »

je dobré činkovat ked mám krivú chrbticu ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sú rôzne informácie, každopádne, mne sa najviac osvedčilo to rozpúšťanie do mlieka, aj keď sám som nikdy nemal problém s prijímaním kreatínu v akejkoľvek forme. Ale napr. po tréningu to neriešim a kreatín normálne pridám do potréningového nápoja.
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

no tak dík :), po tréningu to dam do gainera a inak budem rozpúšťať v mlieku, keď sa ti to osvečilo, dík za radu :)
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa damiamarl »

konečne mám opať kus času aj na cvičenie a rozhodol som sa ísť trochu do objemu. Ak cvičím správne, tak nakladám si maximálne váhy aké vládzem a robím 4-5 serií a snažím sa zmestiť do 10 opakovaní pri vykonaní každej série a poslednú si vždy pridám supersériu. Neviem či to robím správne, ale po rokoch cvičenia sa mi tento postup naviac utvrdil.

K strave. Kedže proteíny nemám v pláne kupovať, chcem sa spýtať (možno to bude znieť blbo) či mi nestačí čo sa týka príjmu bielkovín, zesť nejaký tvaroch, 1-3 vajcia + kus nejakej zeleniny, samozrejme plus strava ktoru zjem.
Chcem sa spýtať či je zlé keď ráno často neranajkujem, tiež bývam často hladný a kŕmim sa nejakými slanými sprostostami.
Ktoré potraviny by som mal obmedziť, alebo čo mám robiť, ked v mojom prípade je vhodná strava problémom?

Ďakujem :plus: :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ale akým problémom je tvoja strava? Veď ty sám si uvedomuješ, že sa napchávaš blbosťami. Tak sa začni stravovať normálne, prestaň hladovať a nejedz slané sprostosti. Správna strava pri cvičení predsa neznamená, že hneď nabehnem do posilky a nakúpim si tonu proteinov alebo gainerov.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Tie blbosti obmedzím bezproblému. Je to len dočasná náhrada za cigarety :)

Len tak pre ukážku môjho denného jedálničku, pracovné dni.
Na ranajky zjem nejaký jogurt s vločkami, na desiatu chleba so šunkou, paprikou, paradajkou a doobeda si zvyknem kúpiť nejaký tvaroch, rybací šalát, tuniak alebo nejaký proteínový keks som zvykol. O 12hod poobede, bežná jedálenská strava.
Poobede si zvyknem kúpiť nejakú bagetu, tuniaka so zeleninovou zmesou no a doma je to so stravou jednoduchšie.
Takto som sa to zvykol praktizovať. Chcem sa spýtať, vzhľadom na denný príjem bielkovín, či mi to stačí alebo či je to takto vhodné.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

1-2g bielkovin na kg tusim ..takze sam si mozes posudit ci je to vela alebo malo
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

min 2g bielkovín, a byť hladný ráno je to najhoršie čo može byť, ráno maš prijať najviac sacharidov naraz z celeho dňa, a tiež dostatok bielkovín, aby si naštartoval organizmus, a tei slane sprostosti obmedz na minimum, byť hladný by si nemal byť počas celeho dňa, ak nestíhaš, cez deň, tak si najdi čas večer a priprav si jedlo na ďalší deň, napríklad nejake kuracie sote alebo čo... je to tak najlepšie
hughito
Redeemer
Redeemer

Veľmi biedna strava. Treba viac mäsa, syrov, vajec, zeleniny a vôbec, snažiť sa vyhnúť rôznym rožkom so šunkou a bagetám. Netvrdím, že niekedy v prípade núdze si nedám kebab alebo kuraciu bagetu, ale to fakt len v prípade núdze, nie to mať každý deň v jedálničku.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Ďakujem za rady. Počítanie bielkovín ma fakt nenapadlo :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Chalani potrebujem radu :)
Začal som cvičiť cca 2 týždne dozadu a začal som aj zdravšie stravovať (schudol som zatiaľ 2.5 kila)
Mám 194 cm a 100 kg , cvičím podľa jedného treningového plánu z nejaké českého časaku čo mi kamaráti poradili , otázka je nasledovná - kamarát ma možnosť zohnať pár vecí za dobré ceny napr. Toto http://www.biceps.sk/akcia-fatburner-sy ... path=15_16 - čo si o tom myslíte ? Je to účinné a vhodné ?
Možno to znie dementne ale som laik :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Momo46 Musis si najskor nastartovat metabolizmus pohybom a castejsim jedenim mensich porcii(je to vraj mytus, ale mne to takto lepsie vyhovuje aj tak), synefrin zatial konzumujem aj ja, ostava mi este 41 tabliet. Vysledok je taky, ze pri zatazi, ci uz posilovani, alebo kardio cviceni, potis sa viac, ale mas aj viac energie.

Ak metabolizmus mas uz rozbehnuty, tak synefrin nema vyrazny ucinok.

Na odburanie tukov by som skor pouzil dietu sacharidovych vln. Vysledok je taky, ze prvy den, ked si das minimum sacharidov, tak budes mat asi tazky den po psychickej stranke, lebo ich bude telo pytat, ale pomaha to isto.
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Vedel by mi niekto poradiť s tréningovým plánom, avšak mám záujem o cvičenie s vlastnou váhou. Ak má niekto skúsenosti,bo by som veľmi vďačný.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

creativ718
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa creativ718 »

Zajimalo by mě, jestli jde ze sebe udělat gorilu (např. Lorenzo Becker) i bez steroidů.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mňa by zaujímalo, či má zmysel aktívne posilňovať (s viditeľným výsledkom), aj keď mám genetické predispozície na to byť chudý (po otcovi). Mám 184cm a iba 70kg, som dosť chudý, ale jem fakt neskutočne veľa. Skúšal som jesť veľké množstvá pravidelne, aj hociako, v noci, ráno. Nikdy som nepribral, vždy sa držím na tejto hmotnosti.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja mam tolko isto akurat o 4 cm menej, a svalstvo vazi viac, takze posilnovanim podla mna priberies aj na vahe aj na objeme tela...a aj ked jes neskutocne vela niecoho, co nema kalorie tak z toho nepriberies
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že to má zmysel. Ak budeš dobre jesť a cvičiť - budeš naberať. Aj keď samozrejme, že menej, ako niekto, kto by zas mal genetické predispozície na to - je mezomorf.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Zaujala ma stránka Cvičení Doma, ktorú sem niekto vyššie postol, najmä vďaka tomu interaktívne vypracovanému tréningu, s videonávodmi. Sú tie tréningy dobre vypracované?

Mám ešte (možno blbú) otázku, väčšina cvikov, má v tom prvom tréningu pauzu 1 minútu. Ale napríklad 2 série širokých klikov sú bez pauzy - takže sa robia naraz? Možno trochu otázka v štýle hnidopicha, ale ak sú bez pauzy, prečo tam je 2x10, a nie rovno 1x20? Alebo tam je nejaká špeciálna pauza? Sorry, ale do tohto som fakt mongol. Dík. :)

/pochopil som, stačilo si prečítať čo je to superséria. :oops:
Napísať odpoveď