Google Android OS
Re: Google Android OS
Neskúšal niekto spojazdniť ad-hoc siete na Jelly Beane? Prešiel som už totiž veľa návodov, ale žiadny nebol funkčný...
Odporučím vám Smart Connect od Sony. Funguje bez problémov.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
mam Galaxy S2 s androidom 4.0.1 stock ROM a rozmyslal som nad nejakou inou ROMkou, aku by ste mi odporucili? Ide mi o dobru vydrz baterie, stabilitu, 100% funkcnost. Rozmyslal som nad Cyanogenmodom 10, no najskor by som mal par otazok. Je tam slovencina? Je tam vsetko funkcne alebo to je iba nejaka beta verzia? V pripade nespokojnosti som schopny dat spat stock rom bez straty zaruky?
Dakujem aj za pripadne ine navrhy na ROMky.
mam Galaxy S2 s androidom 4.0.1 stock ROM a rozmyslal som nad nejakou inou ROMkou, aku by ste mi odporucili? Ide mi o dobru vydrz baterie, stabilitu, 100% funkcnost. Rozmyslal som nad Cyanogenmodom 10, no najskor by som mal par otazok. Je tam slovencina? Je tam vsetko funkcne alebo to je iba nejaka beta verzia? V pripade nespokojnosti som schopny dat spat stock rom bez straty zaruky?
Dakujem aj za pripadne ine navrhy na ROMky.
Ja mám túto. Myslím, že tam ide všetko, slovenčina tam je. Je to ale skôr o preferenciách, či sa ti páči prostredie tej alebo tej ROM-ky.
Inak ak tam nahodíš späť stock ROM, tak záruku nestrácaš.
Inak ak tam nahodíš späť stock ROM, tak záruku nestrácaš.
-
krankenwagen
Professional
No inak to by som sa chcel opytat, Ice cream sandwich na vacsine zariadeniach, co som pozeral, vyzera takto nejako (vid priloha 1) - modra tema, inak zobrazovane aplikacie, iny notification center, mohol by som pokracovat... a na svojom GalaxyS2 s 4.0.1. to vyzera uplne, ale uplne inak, podoba sa to viacej na gingerbread. (vid priloha 2) Ma to tak byt alebo som spravil nieco zle?
-
guess.whoo
Redeemer
to mas nadstavbu od samsungu, podobne ako HTC ma sense..to co je na obrazku je cisty android bez nadstavby
hej, to bude TouchWiz od samsungu
-
krankenwagen
Professional
Predpokladam, ze jedina moznost ako odstranit tu nadstavbu je hodit tam cisty Android (resp. to, co sem dal Pilifo), vsak?
nie, mozes ksusit nejaky iny launcher , na nete ich je kopec,,.,
-
krankenwagen
Professional
Mam Nova Launcher, no stale mi chyba notification center, lockscreen...
-
guess.whoo
Redeemer
go launcher je podla mna najlepsi, skus 
-
94jakub
Guru wannabe
guess.whoo: Písal, že chce aby to vyzeralo ako čistý ICS. Go launcher tak rozhodne nevyzerá.
Notifikačnú lištu nezmeníš nijak, len inou ROMkou.
Na lockscreen existuje nejaká aplikácia ale na názov si nespomeniem.
Notifikačnú lištu nezmeníš nijak, len inou ROMkou.
Na lockscreen existuje nejaká aplikácia ale na názov si nespomeniem.
ak chce cisty ics... CLICK
-
guess.whoo
Redeemer
go launcher ma taky skin
Ja som si kúpil pred mesiacom Samsung galaxy s3 a android 4.0 je peckový. Pred tým som mal apple 4 a je to riadna sprostost spároval som ho s notebookom a potom sa mi nedal v žiadnom počítači pripojit okrem môjho.
Inak dávam do pozornosti ROMku Paranoid Android - ten Tablet a Phoblet je fakt perfektný
Odporúčam aspoň vyskúšať, ROMka je stabilná a svižná, minimum bugov . ( http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1859541 ) Na starom HTC Desire mi to frčí ako hodinky 
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Zdravím
nevie niekto ako sa dá vypnúť priebežný autofocus pri natáčaní videa? (SGS2 i9100). Problém je v tom, že keď natáčam video a on si začne preostrovať tak video je celé rozmazané a pritom všetky objekty sú stále rovnako vzdialené. Stáva sa to najčastejšie za zhoršených svetelných podmienok.
Alebo poraďte nejakú fakt dobrú aplikáciu na fotenie a natáčanie videa (kvalitnú, fullHD videa, kopu nastavení, atd...)
Ďakujem
nevie niekto ako sa dá vypnúť priebežný autofocus pri natáčaní videa? (SGS2 i9100). Problém je v tom, že keď natáčam video a on si začne preostrovať tak video je celé rozmazané a pritom všetky objekty sú stále rovnako vzdialené. Stáva sa to najčastejšie za zhoršených svetelných podmienok.
Alebo poraďte nejakú fakt dobrú aplikáciu na fotenie a natáčanie videa (kvalitnú, fullHD videa, kopu nastavení, atd...)
Ďakujem
-
krankenwagen
Professional
Pripajam sa, neraz mi toto zaostrovanie pokazilo cele videa.
Dá sa nejak ten fejsbuk messager vypnúť žeby mi aspoň na domácej wifine stále nepípal keď príde správa.
odhlas sa