PC mi zhasol
PC mi zhasol
čaute dnes som si robil v PC 4x neony som pridal aj 2x ventilatory plus som si pripojil 20palcovy LCD display a minimrazničku a ešte vodne chladenia som namontoval
a teraz pred 30mintami všetko zhaslo. kontroloval som poistky,ističe všetko (je vporiadku ) PC mi vobec nejde zapnuť neviete prečo?
a teraz pred 30mintami všetko zhaslo. kontroloval som poistky,ističe všetko (je vporiadku ) PC mi vobec nejde zapnuť neviete prečo?
Re: PC mi zhasol
ake mas vodne chladenie? Neleakuje ti to resp. si si isty, ze ti to vsetko tesni ako ma? odpoj vsetok novy hw, neony aj fany a skus zapnut, aj ked podla mna ti odisla doska/zdroj
edit pre nepodpisaneho karmistu
: "jednoducho sa neda povedat netecie? to vsade musi byt amerikanizmus, ty ko*ot? " To je anglictina, ty ud 
edit pre nepodpisaneho karmistu
vodne chladenie-Intel BXRTS2011LC
skušal som všetko dopojiť mam s molexu spravený taky plošak s vypinačom neičo ako je rozdvojka laebo predlžovačka na tom som mal všetko pripojené tak som všetko vypol ale stale nejde nič ani zapnuť ho
chladničku mám-PROLINE PBF 36 W-E-F skušal som ho zapojiť už raz a šlapala na plno a teraz nejde nič
kontroloval som všetky trubky vodneho chladenia ale ani jednu kvapku som nenašiel všetko tesny bezpečne takže neviem v čom može byť problem
skušal som všetko dopojiť mam s molexu spravený taky plošak s vypinačom neičo ako je rozdvojka laebo predlžovačka na tom som mal všetko pripojené tak som všetko vypol ale stale nejde nič ani zapnuť ho
chladničku mám-PROLINE PBF 36 W-E-F skušal som ho zapojiť už raz a šlapala na plno a teraz nejde nič
kontroloval som všetky trubky vodneho chladenia ale ani jednu kvapku som nenašiel všetko tesny bezpečne takže neviem v čom može byť problem
aha, tak v tom chladeni by problem nemal byt, kedze to nie je skladacka
Na 99% to bude zakladna doska alebo zdroj
skus iny zdroj ak mas, popripade ten sucasny odpoj a skus ho zapnut bez motherboardu
Na 99% to bude zakladna doska alebo zdroj
zdroj nemam ako preskušať kedže tu mam notebook a tamto je stolový PC
podľa mňa to zdrojom nemože byť lebo nanho som už mal aj popripajanu mikrovlnu+velky zosilovač a autoradio a jednu 50centimetrovu neonku+plus som si naňom ešte dobijal autobateriu a pohode klapalo
podľa mňa to zdrojom nemože byť lebo nanho som už mal aj popripajanu mikrovlnu+velky zosilovač a autoradio a jednu 50centimetrovu neonku+plus som si naňom ešte dobijal autobateriu a pohode klapalo
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som tiez nad dacim takymto rozmyslal.ake si mal teploty? 
zdroj vyskusas ked zapojis zeleny drot a ciernym
zdroj vyskusas ked zapojis zeleny drot a ciernym
To vsak neznamena, ze ho nemozes skusit nie?
A ak to teda nie je zdroj tak podla mna doska popripade este cpu.. keby to je nieco ine tak by mozno javil aj nejake znamky zivota 
s vodnym chladením 70 stupnou bez vodenho som neskušal radšej
-
typek61
Darca
70°C?
ja mam 39 a nemam tam chladnicku
Aky mas CPU a mal si to taktnute? ja s mojim vodnym som mal 30 stupnov na 5Ghz...
dobre ale chladničku nemam v PC ale vedľa monitora tam si chladim pivo
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 19:19)
Sempron 3000+ netaktoval som ešte
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 19:22)
a už aj viem asi prečo ked mi to ešte išlo tak som chcel dať vyvrtať šrubky do plechu 4 dierksy som robil s priklepovou vrtačkou spravil som 3 a pri posledne mi to vyplo (samozrejme že som mal tu vrtačku napojenu na zdroj) može aj tym to byť? že zdroj odišiel
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 19:19)
Sempron 3000+ netaktoval som ešte
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 19:22)
a už aj viem asi prečo ked mi to ešte išlo tak som chcel dať vyvrtať šrubky do plechu 4 dierksy som robil s priklepovou vrtačkou spravil som 3 a pri posledne mi to vyplo (samozrejme že som mal tu vrtačku napojenu na zdroj) može aj tym to byť? že zdroj odišiel
-
typek61
Darca
Sempron 3000+ mas na vodnom?
pre boha ty preco vsetko napajas cez zdroj?ani si to neviem predstavit ako to mas zapojene vrtacku na zdroj.wtf?
pre boha ty preco vsetko napajas cez zdroj?ani si to neviem predstavit ako to mas zapojene vrtacku na zdroj.wtf?
len či on nepovažuje toto za zdroj..
- Prílohy
-
- inp7tv[1].jpg (7.94 KiB) 2317 zobrazení
Inak... 
nie normalny zdroj čo ide do PC 300W
-
uplink
VIP
Sempron s proprietárnym Inteláckym chladením? dafuq did I just read? 
neda sa mi nespytat, nemate doma zastrcky?
preco to vsetko napajas na stary slaby pc zdroj? mna by to ani v zivote nenapadlo
preco to vsetko napajas na stary slaby pc zdroj? mna by to ani v zivote nenapadlo
kamarat si spravil v garaži s PC zdroja tak že mal na počiatči pripojenú zvaračku a v pohode to šlo ja som mal len priklepovu vrtačku
-
typek61
Darca
tak toto je mocctrx napísal:kamarat si spravil v garaži s PC zdroja tak že mal na počiatči pripojenú zvaračku