vw golf - radio
Re: vw golf - radio
trojkove golfy mali dverove vypinace tak ako T4 . G4 pokial viem, tak ma dverove vypinace priamo v zamkoch dveri. skusal si zapnut stropne osvetlenie do polohy na otvorenie dveri a ked otvoris dvere rozsvieti sa?
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ee nesvieti to
a ked otvoris spolujazdcove dvere? ale musis si to prepnut na stropnom osvetleni do polohy aby ti to rozsvecovalo pri otverenych dverach
-
mihalswk
Medium Professional
teraz som to prepol este raz svieti mi to stale aj som nastartoval a svieti to
ked som otvoril moje dvere tak mi ani nesvietilo ze su otvorene pri spolujazdcovych to ide ale horne svetlo svieti stale 
to bude trosku tazsie s tebou... takto ... kracas k autu, dnu nic nesvieti. auto je zamknute a nic nesvieti. odomknes auto, stale nic nesvietil. otvoris soferove dvere a vtedy by sa stropne svetlo malo rozsvietit, sadnes do auta, zavries dvere, stropne osvetlenie by malo zhasnut (max. treba pockat 5 sekund ak to mas s opozdenim). ked sedis v aute a stale svieti aj ked otocis klucom, tak to mas na prd prepnute hore na svetielku alebo mas otvorene dvere...
-
hojko
Site Admin
Fuxxo: Urcite je to tak ako pises??? Neviem ako je to v Golfe, ale co som si vsimol v aute, tak po odomknuti dialkovym sa zasvieti stropne svetielko v aute. Ked otvoris dvere, tak sa rozvieti este aj podvietenie od dveri. A az ked das kluc do spinacky, tak sa vypne stropne svetlo, resp. prejde urcita doba od odomknutia (a zaroven nemas este kluc v spinacke), tak sa to vypne (30-60 sekund).
-
mihalswk
Medium Professional
neviem čo s tým je ..keď otovrím vodičove dvere tak mi nesvieti ani svetlo na dverách ani kontrolka na prístrojovke že mám otvorené dvere ..na ostatných všetko funguje
treba vymeniť mikrospínač v šoférových dverách...
-
mihalswk
Medium Professional
a vyriesi sa s tym aj to zamykanie ci to je zase iny problem ?
pravdepodobne áno...
-
mihalswk
Medium Professional
takže kúpil som CD menič clarion ..len nemám k tomu kábel vedeli by ste mi poradiť kde ho zoženiem ? lebo je to dosť veľký problém...v elektre nič bol som na jednom šrotovisku tam tiež nič
alebo aspoň keby máte schémy tých vstupov prepojil by som to napriamo
CD menič Clarion - VW gamma origo
alebo aspoň keby máte schémy tých vstupov prepojil by som to napriamo
CD menič Clarion - VW gamma origo