Laser 100mw
Re: Laser 100mw
tak hoci jaka ballon farby okrem bielej
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 16:37)
ja som myslel ze dokaze aj biely ballon prasknut za 15sekund a ked praskne az za 2minuty a este musim nalepit ciernu pasku
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2012, 16:37)
ja som myslel ze dokaze aj biely ballon prasknut za 15sekund a ked praskne az za 2minuty a este musim nalepit ciernu pasku
fyzika...
Vysvetlí mi už niekto na čo potrebuje praskať balóny laserom?
cause its too mainstream praskať ho normálneDEVZYO1G napísal:Vysvetlí mi už niekto na čo potrebuje praskať balóny laserom?
aby si sa pytal 
No si predstav, že sú u vás v meste vianočné trhy alebo jarmok a ty chodíš a nič netušiacemu predajcovi balónov začneš jeden za druhým praskať. Neskutočná sranda to musí byť, že?DEVZYO1G napísal:Vysvetlí mi už niekto na čo potrebuje praskať balóny laserom?
Fakt sranda, hlavne sranda bude ako mu vysvetlím že prečo mu lepím čiernu pásku na balóny ..
@pinco
a sranda budu aj tie vypalene oci
v tom dave by to urcite niekto schytal
a sranda budu aj tie vypalene oci
v tom dave by to urcite niekto schytal
sranda ja ten laser

//autoeditácia príspevku (11 Okt 2012, 19:17)
a uz dakto skusal prepalit biely papier s 100mw laser
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2012, 19:17)
a uz dakto skusal prepalit biely papier s 100mw laser
Mám doma 200 mW, teda aspoň tak je uvedené na ňom, síce už nefunguje, lebo som ho utopil, ale nedokázal ani zápalku zapáliť. Dymiť sa z nej dymilo, ale to bolo tak všetko. Zrejme na naše zápalky to nefunguje, keďže na nete s tým veselo zapaľujú hocičo. Papier prepáli, ale len čierny a aj to musíš držať na mieste pár sekúnd. Čo ale funguje dokonale, je pálenie hmyzu.
asi mal siroky luc
hej mal siroky luc lebo na mojom lasery musim otacat hlavicu az potom zapali zapalku
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:32)
mam taky problem mesiac som nic neprepaloval a nezapaloval zapalky a teraz som isiel zapalit zapalku a nezapalilo
v com je problem ?

//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:32)
mam taky problem mesiac som nic neprepaloval a nezapaloval zapalky a teraz som isiel zapalit zapalku a nezapalilo
v com je problem ?
zla konjukcia mesiaca a slnka
musis cakat na tu spravnu
musis cakat na tu spravnu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne by som skusil vymenit baterky 
skusal som 2 minuti si svietit na ruku a nic som necitil ziadne teplo aj baterky som dal druhe v com
je chyba ?
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 19:18)
chcem sa spytat aka je najlepsia znackana zapalky aby dokazal zapalit zapalku ?
je chyba ?
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 19:18)
chcem sa spytat aka je najlepsia znackana zapalky aby dokazal zapalit zapalku ?
Kúp si zapalovač a nemusíš riešiť zapalovanie zápalky nejakým smiešnym laserom ..
Boha tieto vaše rady
:D:D
som kupil laser aby dokazal zapalovat a nie aby som si kupil niaky smiesny zapalovac
zapalovac je lacnejsi
ale vies daktrory ludia neveria ze laser dokaze zapalit zapalku vies sa sni my stavis ze dokaze zapali a vihras