Náhlavné slúchadlá do cca. 70-80€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Náhlavné slúchadlá do cca. 70-80€
To že su považovane za veľmi pohodlne, neznamena že sadnu dokonale na uplne každu hlavu. To je skôr individualny problem, ako problem sluchadiel. Vymeň hlavu a bude to ok. 
hlavne je problém že som nezvyknutý , asi 5 rokov mám UR40 a tie sú ľahučké ako pierko s takmer žiadnym prítlakom tak som zvyknutý na ne .
-
Ryan Giggs
VIP
V tom pripade je to len o zvyku. Nepočul a nečital som totiž nikoho aby sa u nich sťažoval na nepohodlie.
ešte som silne uvažoval o beyerdynamic DT660 , podla recenzií sú silne vyrovnané s T500 takže ten príplatok cez 30E by za to asi nestál
-
Ryan Giggs
VIP
DT660 hraju lepšie. Hlavne je ale zvuk uplne iny. DT660 maju vyrovnany zvuk a viac detailu hlavne vo vysokych tonoch. T500 su basovejšie so zabavnejšim zvukom.
Ryan Giggs
môžeš si spraviť prvú čiarku , vraciam ich a beriem na výmenu AD300 . Tie T500 tlačia ako sviňa , tie koženky sú síce na dotyk jemné ale po chvílke na hlave pôsobia ako z betonu . Navyše ten neustály tlak ťažkého hlavového mostu je po chvíľke nepríjemný. Zvukovo hrajú fakt vynikajúco , až som sa nestačil diviť že počujem v opočúvaných nahrávkach nové zvuky
ak ťa možem poprosiť, čo povieš na Sennheiser HD 215 II
môžeš si spraviť prvú čiarku , vraciam ich a beriem na výmenu AD300 . Tie T500 tlačia ako sviňa , tie koženky sú síce na dotyk jemné ale po chvílke na hlave pôsobia ako z betonu . Navyše ten neustály tlak ťažkého hlavového mostu je po chvíľke nepríjemný. Zvukovo hrajú fakt vynikajúco , až som sa nestačil diviť že počujem v opočúvaných nahrávkach nové zvuky
ak ťa možem poprosiť, čo povieš na Sennheiser HD 215 II
-
Ryan Giggs
VIP
Oni časom povalia a tiež ich môžeš nechať roztiahnuť. Napr. davať na noc na knihy.
HD 215 II tiež patria k tym pohodlnejšim, ale zvuk je horši ako u vyššie spominanych.
HD 215 II tiež patria k tym pohodlnejšim, ale zvuk je horši ako u vyššie spominanych.
Takže, T500-vky mám doma
Prvý pocit bol: "do prdele ja sa nepočujem !"
ohľadne kvality zvuku.. ešte by som to moc nehodnotil, lebo nie sú rozohrané, ale mne prídu skoro rovnaké ako KPP až na rozdiel že majú menej basov a väčšie pohodlie.. ešte ich teda trochu nechám hrať, a uvidím 
-
Ryan Giggs
VIP
Ten rozdiel nie je z kategorie wow efektu. Hlavne su to uzavrete sluchadla, KPP otvorene, takže ten zvuk je o inom.
Ale rozohranim a postupom času si ten rozdiel v kvalite budeš uvedomovať viac a viac. Viac detailu, väčšia presnosť, viac vyšok, kvalitnejši bas, menšia deka... to chce poriadne to napočuvať.
Ale rozohranim a postupom času si ten rozdiel v kvalite budeš uvedomovať viac a viac. Viac detailu, väčšia presnosť, viac vyšok, kvalitnejši bas, menšia deka... to chce poriadne to napočuvať.
ja už hrám na AD300, musím povedať že mi sedia oveľa viac ako T500, zvuk nehodnotím, lebo neviem , ale páči sa mi viac ako T500. Je taký vyrovnanejší .Prítlak je asi tak polovičný , na hlave ich takmer necítiť , ani tie packy takže nič netlačí na hlave z vrchu , trošku nezvyk že náušniky sú také špicaté a celé to vnútro je tvarované , ale pohodlím sa to s T500 nedá porovnať . Trošku sa obávam o životnosť tých paciek hore , no uvidím
Asi som si našiel slúchadlá
Asi som si našiel slúchadlá
-
Ryan Giggs
VIP
Ta konštrukcia je rokmi overena a patri medzi špičku. Pokiaľ s tym nebudeš stvarať psie kusy, tak by sa s tomu nemalo nič stať.
Ja už som svoje T500 trochu rozohral a ten rozdiel tam teda už je počuť
neviem teda ako by zneli napr. na nejakej inej zvukovke, ale aspoň na mojej Creative Sound Blaster Recon 3D to hrá super 
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Recon 3D nie je pre sluchadla nijako zazračny zdroj. S lepšou zvukovkou (hlavne takou, ktora ma dedikovany headamp, ale aj lepši dac) je ten rozdiel ešte väčši.
To mi je jasné, ale aspoň to teda neznie jak z mobilu alebo integrovanej zvukovy.. 
-
Ryan Giggs
VIP
A čo pohodlie? Alebo aj ty maš taku exoticku hlavu ako mr. joda? 
Práveže naopak sú super
Sú primerane ťažké, uši krásne padnú do slúchadiel a samé sa nastavia podľa veľkosti hlavy, takže pohodlie fakt super 
exotickú nie
Tieto AD300 sú neporovnatelne lepšie v pohodlí , toto je nebe a dudy . Mám ich 6 hodín na hlave a nič , .
Ja ich mám už 8 hodín a nič
je to proste individuálne..
Mením ich za AD500 
-
Ryan Giggs
VIP