Worms Revolution

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Worms Revolution

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Tak čo vravíte na nových wormsov? Ja osobne ich mám už istú dobu predobjednaných a prvé recenzie naznačujú, že to bude zaujímavé :)
http://www.facebook.com/notes/worms/wor ... 5425978476

Nájde sa niekto, čo by občas somnou zahral? Hra vychádza o 4 dni.
http://store.steampowered.com/app/200170

//ok pridal som si ťa :)
Slayter
Addict
Addict

Re: Worms Revolution

Príspevok od používateľa Slayter »

jasne ze to vyzera zaujimavo, tesim sa na to.. pridaj si ma na steame, som tam insanesvk

Zahrame spolu, uz sa tesim :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ak je tu niekto kto rozmýšla o kúpe, tak nech radšej preglgne slinu.
Táto hra je zlá, pravdepodobne horšia ako predchádzajúci diel a to je už čo povedať.
Stačí si prečítať steam forum ktoré je zaplavené kritikou.

Každopádne ja som si to kupoval kôli armageddonu, takže až tak veľmi ma to netoto.
Ale je to smutné že na PC hráčov už kašlú aj takéto malé štúdiá
Slayter
Addict
Addict

Podla mna je to v pohode, pokial nemas 5 rocnu grafiku s ktorou nemozes ratat ze ti nove hry pojdu. Mna osobna bitchin' inych ludi vobec netrapi, s Corn Flakom sme si zahrali v pohode versus, vyskusali sme aj Destruction aj Water a musim povedat ze je to haluz. Jedine co ma serie (potvrdi aj Flake) je to nove lano, neda sa pretocit tak ako v starsich wormsoch...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Slayter napísal:neda sa pretocit tak ako v starsich wormsoch...
och, bez katapultovania to neni ono :)
piste dalsej skusenosti, rozmyslam o kupe
Slayter
Addict
Addict

To lano v podstate jedine nefunguje tak ako by som si predstavoval, inak je to uplna bomba a musim povedat ze za 10 euro sklamany veru nie som.

V podstate to lano funguje dobre, len tam nejde to pretocenie, ze si sa s wormsom vytiahol akoby dolu hlavou hore.. To co sa dalo napr. vo W2.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Slayter napísal:pokial nemas 5 rocnu grafiku s ktorou nemozes ratat ze ti nove hry pojdu. Mna osobna bitchin' inych ludi vobec netrapi
Prepáč, ale toto je názor ako 13ročného chlapca ktorý nevie o čom rozpráva... Čo to má s tým že je nová? Použili snáď dáku kozmickú technológiu? Aj Ravaged je nová hra a je optimalizovaná stokrát lepšie už počas bety.
Táto hra je tak strašne zle portovaná, že je náročnejšia než gta4 tesne po vydaní (a to porovnávame 2D hru a 3D hru s otvoreným svetom). A nie, ani zdaleka sa to netýka iba tých čo majú staré železo viď tento thread
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2965448

Táto hra betatest ani nevidela, toto je ranná alfa, a po skúsenosti s reloaded pochybujem že sa niečo zmení.
Spoločne s blurom je toto asi najhorší konzolový port aký som kedy videl.

Pre PC hráčov táto hra nemá moc zmysel, multiplayer bude mŕtvy o dva tri mesiace ako pri predchádzajúcich dieloch,
kdežto staručký 14ročný armageddon hrá stále plno ľudí

Hej, je tam pár pekných zbraní, pohľadná grafika, ale tým to končí. Je to veľmi osekané, zjednodušené. Mať iba 4 červov za jeden team je otras, lano je ešte horšie, nefungujúci AA, nehovoriac o buggoch...
Slayter
Addict
Addict

Dunlop napísal: Prepáč, ale toto je názor ako 13ročného chlapca ktorý nevie o čom rozpráva... Čo to má s tým že je nová? Použili snáď dáku kozmickú technológiu? Aj Ravaged je nová hra a je optimalizovaná stokrát lepšie už počas bety.
Táto hra je tak strašne zle portovaná, že je náročnejšia než gta4 tesne po vydaní (a to porovnávame 2D hru a 3D hru s otvoreným svetom). A nie, ani zdaleka sa to netýka iba tých čo majú staré železo viď tento thread
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2965448

Táto hra betatest ani nevidela, toto je ranná alfa, a po skúsenosti s reloaded pochybujem že sa niečo zmení.
Spoločne s blurom je toto asi najhorší konzolový port aký som kedy videl.

Pre PC hráčov táto hra nemá moc zmysel, multiplayer bude mŕtvy o dva tri mesiace ako pri predchádzajúcich dieloch,
kdežto staručký 14ročný armageddon hrá stále plno ľudí

Hej, je tam pár pekných zbraní, pohľadná grafika, ale tým to končí. Je to veľmi osekané, zjednodušené. Mať iba 4 červov za jeden team je otras, lano je ešte horšie, nefungujúci AA, nehovoriac o buggoch...
Ked uz tak bugoch snad nie? Plus, za to ze ty mas obmedzeny HW, sa nenavazaj do ostatnych ze maju 13, nie nemam, mam 20. To ze ludia na steame nadavaju ako pri vsetkom novoreleasnutom, nemusim vobec riesit. Ty si asi nezazil viacero releasov alebo co, napr. ked vysiel MP3 tak sa ludia stazovali ze ma 30 GB a ze je zle optimalizovany. Neviem co cakali.

Kazda hra v sucasnosti ako vyjde tak neni uple kosher, co take GTA IV, MP3, ME3 ending? Vsetko sa fixuje patchmi, hotfixami a vsemoznym inym.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Keby si si radšej to forum aj prebehol a nestrielal len tak odboku keď sa už teda snažíš argumentovať.

Čiže týmto som chcel potenciálnych záujemcov varovať aby si aspoň vyskúšali ukradnutú verziu, a najlepšie kúpiť v zlave keď už možno (ale po predchádzajúcich skúsenostiach s Team 17 tomu vôbec neverím) bude väčšina nedostatkov odstránená.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Dunlop napísal:staručký 14ročný armageddon hrá stále plno ľudí
ouuu, idem instalovat, nehral som to roky :D
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Slayter. Ehm, naco si beres do huby Max Payna 3 ? Kazdy predsa dobre vie, ze je optivalizovany az prilis dobre pre PC. Zahraju si to ludia jak so staruckymi grafikami typu GTX 260 a spol. na slusnej kvalite ale aj ludia s dobrym PC. MP3 je zly priklad hry, ktora ma zlu optimalizaciu!
Slayter
Addict
Addict

Outsider napísal:Slayter. Ehm, naco si beres do huby Max Payna 3 ? Kazdy predsa dobre vie, ze je optivalizovany az prilis dobre pre PC. Zahraju si to ludia jak so staruckymi grafikami typu GTX 260 a spol. na slusnej kvalite ale aj ludia s dobrym PC. MP3 je zly priklad hry, ktora ma zlu optimalizaciu!
Keby si vedel citat, tak by si si precital ze som napisal ze sa ludia stazovali ze ma 30 GB a zlu optimalizaciu. Ja som na topic MP3 nenapisal nic. LTR.
Napísať odpoveď