WinRAR - Chyba - CRC nesúhlasí
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
WinRAR - Chyba - CRC nesúhlasí
Po stiahnutí filmu, albumu či hry ktoré sú zbalené do viacerých RAR súborov mi pri rozbalovaní vyskočí chyba
C:\*part1.rar: CRC nesúhlasí v *.avi. Súbor je poškodený
Neočakávaný koniec archívu
Skúšal som rôzne servery (hellshare,rapidshare,dataport...) rôznych uploaderov no jediné čo pomohlo je oprava dát ale to je pracné pri každom jednom súbore a niekde uploaderi píšu, že je pribalené aj nejaké percento na opravu dát ale opraviť súbor vo WinRARe nejde. Robiť mi to začalo asi pred mesiacom a predtým vôbec nič, takže to nebude sťahovanými súbormi. WinRARom to tiež asi nebude pretože keď chcem rozbaliť niečo čo som stiahol pred mesiacom tak to ide v poriadku. Niekedy mi píše túto chybu pri všetkých partoch niekedy len pri poslednom a niekedy mi to síce vypíše chybu ale rozbalí sa to v poriadku.
Mám nejaké svinstvo v PC? Providerom? Anti-vírusom?
C:\*part1.rar: CRC nesúhlasí v *.avi. Súbor je poškodený
Neočakávaný koniec archívu
Skúšal som rôzne servery (hellshare,rapidshare,dataport...) rôznych uploaderov no jediné čo pomohlo je oprava dát ale to je pracné pri každom jednom súbore a niekde uploaderi píšu, že je pribalené aj nejaké percento na opravu dát ale opraviť súbor vo WinRARe nejde. Robiť mi to začalo asi pred mesiacom a predtým vôbec nič, takže to nebude sťahovanými súbormi. WinRARom to tiež asi nebude pretože keď chcem rozbaliť niečo čo som stiahol pred mesiacom tak to ide v poriadku. Niekedy mi píše túto chybu pri všetkých partoch niekedy len pri poslednom a niekedy mi to síce vypíše chybu ale rozbalí sa to v poriadku.
Mám nejaké svinstvo v PC? Providerom? Anti-vírusom?
-
hojko
Site Admin
Re: WinRAR - Chyba - CRC nesúhlasí
Skus otestovat RAM cez program MemTest86, pripadne aj disk cez HD Tune.
-
Grim
Darca
...mne to robilo, keď odchádzal disk...
u mňa to bolo pri chybných ramkách.. memtest hádzal kopec chýb.. 
-
Anem
Star
Fajn dám teda otestovať tým MemTestom , to mi odporúčali už viacerí ale keďže sa do toho nevyznám čoho sa mám držať pri výsledkoch?
drž sa toho, že nemáš mať žiadne chyby... 
-
Anem
Star
Ok vďaka , mám sa riadiť tohto návodu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=11&t=106788 alebo to mám spraviť inak? 
áno.. len miesto toho napaľovania na CD môžeš použiť Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7).. budeš mať memtest na USB a nezničíš si zbytočne CD... teda ak máš PC s podporou bootovania cez USB a nie nejakého starčeka..

-
Anem
Star
Tak som teda skúsil MemTest na RAMku a nechal som to asi 2,5 hodiny čo bolo 5 testov za sebou a nenašlo žiadnu chybu, mám to skúsiť na dlhšie alebo to stačilo?
Skúsim ešte ten HDTune na Hard-disk ikeď ten mám len rok pretože mi ten predchádzajúci odišiel a vymenili mi ho keďže počítač bol ešte v záruke.
Skúsim ešte ten HDTune na Hard-disk ikeď ten mám len rok pretože mi ten predchádzajúci odišiel a vymenili mi ho keďže počítač bol ešte v záruke.
Ako píšu v tom návode, čo si pastol.. mal by si nechať prebehnúť celý test, tj. Pass by mal byť na 100%. Nechaj to bežať celú noc....
-
Anem
Star
No áno na to 100% to prebehlo 5-krát , ako hovoríš tj. Pass: 5
Staci to nechat pol hodinu uz hodinu, aby si nasiel chyby. Nevyskocil ti tam v strede cerveny riadok?
-
Anem
Star
Neviem nepamätám si ale nevyskočili žiadne Errory.
-
hojko
Site Admin
Ked si nepamatas, tak ako vies, ze tam nenapisalo ziadny error???
Tie chyby by si nemal prehliadnuť.. http://www.hojko.com/memtest86-hadze-ch ... 90046.html 
-
Anem
Star
On napísal červený riadok nie error, nepoznám ten program natoľko aby som vedel že červený riadok a Error je to isté! So sto percentnou istotou tam neboli žiadne errory teda ani červené riadky.
-
hojko
Site Admin
A co asi tak znamena popis Failing address nad cervenymi riadkami, hmm???
-
Anem
Star
Failing Adress sa zobrazí len v prípade ak sú nejaké Errory a ja som prvýkrát videl červené riadky a Failing adress až v tom odkaze od brm.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 16:46)
problém vyriešený, po menšom prečistení počítača a zmene antivírusu
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 16:46)
problém vyriešený, po menšom prečistení počítača a zmene antivírusu
ahojte, mam ten istý problém, skusil som formát časti disku na ktorú sťahujem, a tiež som spravil memtest ako radil brm, nechal som to bežať 2 hodiny ale žiadna chyba.
Antivirus používam oficial este smart security 5, hádam to nespôsobuje on.
dik
EDIT: tak som skusil stahovanie na fyzicky druhy disk a rovnaky vysledok. robi to len pri vecsich suboroch, napr. gigove archivy filmu alebo tak. som z toho zufaly
ešte ma tak napadlo, dá sa vylúčiť chyba disku tým že ak mam v pc fyzicky dva disky, 1TB wd caviar black (systemovy) a 2TB caviar green (data), winrar a jdownloader nainstalovany na systemovom wd black a vysledok je rovnaky, aj ked to dam stiahnut na jeden alebo druhy disk ?
Antivirus používam oficial este smart security 5, hádam to nespôsobuje on.
dik
EDIT: tak som skusil stahovanie na fyzicky druhy disk a rovnaky vysledok. robi to len pri vecsich suboroch, napr. gigove archivy filmu alebo tak. som z toho zufaly
ešte ma tak napadlo, dá sa vylúčiť chyba disku tým že ak mam v pc fyzicky dva disky, 1TB wd caviar black (systemovy) a 2TB caviar green (data), winrar a jdownloader nainstalovany na systemovom wd black a vysledok je rovnaky, aj ked to dam stiahnut na jeden alebo druhy disk ?
-
hojko
Site Admin
hezo: Skus spravit test disku cez HD Tune, sprav tam SMART test a kompletny Error scan, potom sem hod vysledky. V pripade, ze by to nebolo diskom, tak ma napada mozny problem so sietovou kartou.