Problemy vo vztahu
Problemy vo vztahu
Zdravim Hojkaci, mam problem ktory by asi nastval snad kazdeho znas,som s priatelkou presne rok, a doslova ma serie co sa deje medzi nami v poslednej dobe, ide o to ze si pise s kamaratom na fb sktorym si dost rozumie a upokojuje ju v podstate s nevinneho pisania sa aj dokonca stretli o com som ja nevedel a musel som to zistit sam, ked som zistil ze snim bola celu noc na byte, chytil ma amok co je asi normalne, upokojila ma tym ze nic medzi nimi viac nebolo, iba sledovali kamaratsky filmy a tak, to jej samozrejme doverujem a viem aj to ze nieje stavana na to aby bolo i nieco viac, je toho velmi vela ale v kratkosti to zhrniem do kratkeho, nedavno som opat zistil ze si pisu, mali chvilku pauzu, ale to co mu vcera napisala sa ma dost dotklo, napisala mu ze snim bola hrozne stastna vtedy, (aby ste vedeli zistil som jej heslo na fb tak som videl co si pisu) neovladol som to a prezradil som sa, cize uz sa tam dostat neviem a radsej ani uz nechcem pretoze niekedy je lepsie nic nevidiet, ked sme spolu je vsetko fajn, jej ide hlavne o to aby uz bola poistena niekym, chce pokojne zit pretoze doma ma peklo ale ja za to zodpovedny niesom, urobil by som pre nu cokolvek, ale co sa tyka byvania a tak, proste na mna tlaci a mna to potom odradza aby som stym nieco urobil, niekedy mam aj pocit ze si vybera medzi mnou a nim, ale zistil som aj to ze o mne povedala ze mam pre nu vacsiu hodnotu ako ten dotycny skym si pise, vraj je medzi nami vazba...Ona vraj potrebuje aby pri nej neustale niekto bol pritom sme kazde moje volno spolu resp. ked aj ona ma volno v skole, povedal som jej ze ak uspesne ukonci skolu o 8 mesiacov, zacneme riesit aj spolocne byvanie, pred nedavnom ked sme boli spolu sa neovladala tym ze ma asi hodinu bila vraj ju to bavi, ale dal som jej facku lebo bola ako nenormalna, viem je to spinave odo mna ale vazne to uz prehnala, ked jej nstaci ze jej poviem ze dost nie, ona si ma testuje co najdlhsie vydrzim, povedala, ze chlap ma vydrzat, ale hento co ona robi je az nepekne..
co mam robit? uz som sa jej pytal ze ja ci on, ked sme boli spolu povedala ze samozrejme ze ja, ale preco mi ublizuje tym flirtovanim snim? moze to byt aj tym ze su v nasom vztahu iste trhliny a povedala este aj to ze sme sa dali privelmi rychlo dokopy a neuzila si dobyvania, preto si potrebuje nieco dokazovat nieco tym ze si dopisuje s inym?...videl som aj to ze tomu dotycnemu napisala ze sa snim uz aj boji stretnut pretoze nechce riskovat aby sa jej daco nevyvolalo lebo prave ja som jej vyvolal ze po takom pisani by mohlo nasledovat aj nieco ine tak zneistela....Vobec neviem co mam teraz robit
Som s toho nestastny, velmi ju lubim a nechcem ju stratit 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problemy vo vztahu
Z toho čo píšeš mi príde trochu nevyspytateľná a nevyzretá. Flirtuje s iným, tlačí ťa do spoločného bývania a keď jej povieš, že to už stačí, tak pokračuje ďalej. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Ja by som sa do spoločného bývania nehrnula, radšej by som vyčkala, ako to bude pokračovať. Ak má doma peklo, tak ťa možno berie len ako poistku, že bude mať kde bývať, bude ťa mať vždy nablízku, budeš jej ofukovať všetky boľačky a prepáčiš jej všetky jej prešľapy. Len aby ona tvoju dobrotu nezačala zneužívať, lebo to vyzerá, že ty ju veľmi ľúbiš, ale otázne je, nakoľko ťa ľúbi a váži si váš vzťah ona? 
http://xman.idnes.cz/domaci-nasili-na-m ... n-styl_fro
si len debilko, ktory ju ma tahat zo zivotnych srabov. sice zamilovany, ale stale debilko. naco si vlastne s niekym, kto ti nic nedava - len berie? ok... mozno ta obcas pripusti.
si len debilko, ktory ju ma tahat zo zivotnych srabov. sice zamilovany, ale stale debilko. naco si vlastne s niekym, kto ti nic nedava - len berie? ok... mozno ta obcas pripusti.
neverim tomu ze s nim nespala a k teme kedy sa to zacalo kazit?
co sa stalo?to ze s niekym flirtuje uz je len dosledok,to ze si ju na zaciatku nedobyval
to je co za hlupost?bila ta?sa nevies branit si chlap predsa elegantne ju zlozim
na postel a drzim kym sa nespamata casu dost
co sa stalo?to ze s niekym flirtuje uz je len dosledok,to ze si ju na zaciatku nedobyval
to je co za hlupost?bila ta?sa nevies branit si chlap predsa elegantne ju zlozim
na postel a drzim kym sa nespamata casu dost
Pamatas sa na temu, ktoru si tu mal asi pred rokm? Teda aspon myslim, ze si to bol ty. Tam si jej dal kopacky, vsetci ti to radili a bol si rad, ze sa to stalo. Ale tebe nestacilo a vratil si sa ku nej, doslova si to vyplakala a teras mozes plakat ty nad tym, ze si jej dal zbytocne dalsiu sancu.
Isteze mi aj ten vztah nieco dava ale ked niesme spolu vsetko je inak, hlavne na fb, ked volame spolu o problemoch este vtedy je to v pohode, Son-Gohan- nemyslim si ze nieco bolo, uistila ma ze ma nepodviedla a aj mi vzdy hovori ze sa nemusim bat a videl som nieco co si aj oni dvaja medzi sebou pisali, stazovala sa mu ze som zistil heslo a vidim jej postu na fb a ze jej nedoverujem, proste mam strach, vybera si medzi mnou a nim....povedala mi ze mi nijak neublizila len tym pisanim...mam tomu nechat pauzu? ale to sa zas budem bat ze sa snim bude stretavat...
Vyser sa na nu
Nemas davat pauzu, mas to ukoncit. Takto sa fungovat neda. Snad ta nezbije..
-
drop
Medium Star
mne to opakovala rok a pol, ze nic nebolo. veril som no zistil som opak, potom sa priznala...majo1990 napísal:nemyslim si ze nieco bolo, uistila ma ze ma nepodviedla a aj mi vzdy hovori ze sa nemusim bat
majo bola s nim celu noc s chlapom...
neviem aka je to vies ty ale ja tomu neverim,pozerat celu noc film s dievcatom
bez toho aby sa on o cokolvek pokusil,mal by si to ukoncit,nenechavaj to rozhodnutie na nu
vyries to aby si si neskor nepripadal ako debil
neviem aka je to vies ty ale ja tomu neverim,pozerat celu noc film s dievcatom
bez toho aby sa on o cokolvek pokusil,mal by si to ukoncit,nenechavaj to rozhodnutie na nu
vyries to aby si si neskor nepripadal ako debil
Ona si robi narok ta podvadzat a bit. Vazne s nou chces vazny vztah a spolocne byvanie? Cize o taky rok prides ty domov, najdes ju s niekym v posteli a ona povie, ze sa nic nestalo a este ta trestne panvicou po hlave, ze preco nie je navarene? Ak to je tvoja predstava idealnej buducnosti, tak s nou ostan. Ak mas aspon trochu sebaucty, zachran sa, kto mozes. Jedine co mozes urobit, je rozchod. Nevazi si ta, ani si ta vazit nikdy nebude. Je jedno, ako velmi ju milujes. (Znie to hnusne, ale je to tak.)
-
Grim
Darca
...film trvá dve hodiny...Schindlerov zoznam trvá tri...ale nemyslím si, že pozerali Schindlerov zoznam...ale že som férový chlap, dajme tomu, že hej...v tom prípade ostáva ešte zhruba 6 hodín...žeby ho pozerali tri krát???...asi nie, že?...
Tu musim podotknut: Mam minimalne jedneho kamarata, s ktorym si pisem a navstevujeme sa, ked sa potrebujeme vyrozpravat. Pozerali sme spolu film a spali neraz v jednej izbe. Je proste ako moj brat, cize mozne to je. Existuju asexuali, homosexuali etc.
Ale keby som mala priatela a rocny fungujuci vztah, tak by som taketo kusky urcite nestvarala. Jednak je prirodzene, ze priatela by to zozieralo. A okrem toho, keby som priatela lubila, tak pozeram film s nim. (Alebo keby bolo kamosovi smutno, tak nieco podnikneme vsetci traja.)
Ale keby som mala priatela a rocny fungujuci vztah, tak by som taketo kusky urcite nestvarala. Jednak je prirodzene, ze priatela by to zozieralo. A okrem toho, keby som priatela lubila, tak pozeram film s nim. (Alebo keby bolo kamosovi smutno, tak nieco podnikneme vsetci traja.)
-
qwerty-xyz
GRIM ... podla mna sa pozeralo STAR WARS od 1-6 alebo pan prstenov 1-3 extended verzie.
Alebo Harry potter.
Alebo ved si to priznajme, pustil sa film a este ani neprebehol napis univerzal pictures a trtkalo sa ako za ligu a potom sa slo spat.
Alebo ved si to priznajme, pustil sa film a este ani neprebehol napis univerzal pictures a trtkalo sa ako za ligu a potom sa slo spat.
Teraz ma pri tej tvojej babe napadla jedna scénka, len s tým rozdielom, že je žena 
PS: Som názoru ako beardie - ser na ňu!
Taká otázka, koľko máte obaja rokov?
Au. Hoci som (už konečne) neni tak žiarlivý, ako v minulosti, tak toto by ma tiež určite rozladilo. Svojej priateľke síce verím na 100%, ale kebyže dopredu neviem, že sa toto chystá spraviť (no aj kebyže viem, nehovorím, že by mi to nevadilo), tak by som isto rozmýšlal, či to ostalo len pri tom filme, pretože noc naozaj nie je dlhá len 2 hodiny. A ozaj som si neni istý, či zdravý chlap dopozerá v noci pri žene film, zhasne svetlo, odoberie sa do postele a zaspí. Len tak. Možno áno, ja taký nie som. A asi ani 95% iných.
Hovorí sa síce, že "dôveruj, ale preveruj", no s tým heslom na fb si to trošku prehnal, to by sa aj mňa dotklo, kebyže mi priateľka neverí a špehuje mi profil a poštu, s kým si píšem a o čom. No je určite ešte dosť nevyzretá, keď toto spraví, ja som s terajšou priateľkou len krátko zatiaľ, no ani teraz (cca po mesiaci) by som neišiel pozerať film a spať k nejakej inej. A bol by som si na 100% istý, že ostanem verný, ale nechcel by som u druhej polovičky vyvolávať zbytočné vášne a obavy. Človek môže tomu druhému akokoľvek veriť, no vždy sa po takejto skúsenosti zamyslí, či verí tomu správnemu človeku.
Buď jej rozhodne povedz, že toto sa už opakovať jednoznačne nebude a nemôže alebo sa na ňu vykašli, keď si ťa nevie vážiť a spôsobuje ti takéto stavy.
Hovorí sa síce, že "dôveruj, ale preveruj", no s tým heslom na fb si to trošku prehnal, to by sa aj mňa dotklo, kebyže mi priateľka neverí a špehuje mi profil a poštu, s kým si píšem a o čom. No je určite ešte dosť nevyzretá, keď toto spraví, ja som s terajšou priateľkou len krátko zatiaľ, no ani teraz (cca po mesiaci) by som neišiel pozerať film a spať k nejakej inej. A bol by som si na 100% istý, že ostanem verný, ale nechcel by som u druhej polovičky vyvolávať zbytočné vášne a obavy. Človek môže tomu druhému akokoľvek veriť, no vždy sa po takejto skúsenosti zamyslí, či verí tomu správnemu človeku.
Buď jej rozhodne povedz, že toto sa už opakovať jednoznačne nebude a nemôže alebo sa na ňu vykašli, keď si ťa nevie vážiť a spôsobuje ti takéto stavy.
hej, presne na toto som myslela.jimmy_xp napísal:Teraz ma pri tej tvojej babe napadla jedna scénka, len s tým rozdielom, že je žena
Mala svoje dni...Znovu som to snou rozoberal a napisala mi: ze ci ju podozrievam ze nieco snim mala, a napisala este toto: poviem ti uprimne, keby sa s nim vyspim, tak ta uz nechcem. Co si o tom myslite?