co prosim znamenaju tie vykricniky? mam to pri viacerych hracoch, napr aj pri ozilovi, ronaldovi, casillasovi....
FIFA 13
Re: FIFA 13
proti slabemu mainzu sa na world class vytrapim a prehram, ale sevillu roztrieskam uz v prvom polcase 
co prosim znamenaju tie vykricniky? mam to pri viacerych hracoch, napr aj pri ozilovi, ronaldovi, casillasovi....
Zelený je tuším to že sa zlepšili nejake vlastnosti hráča a červený že sa mu vlastnosti zhoršili.CheZteR napísal:proti slabemu mainzu sa na world class vytrapim a prehram, ale sevillu roztrieskam uz v prvom polcase
ahaa oni sa rozcvicuju pri brane, az teraz som si ich vsimolCheZteR napísal:rozcvicovanie hracov pri ciare...nevsimol som si to a striedal som 2x (raz po 2 hracoch) ... vsetky 3 striedania boli stylom, ze sa dohraval zapas do pisknutia, az tak sa striedalo... preco som ich nevidel?
-
Foose19
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
To preto lebo ovladanie hraca je nastavene a neda sa menit.DjFresh666 napísal:Ahojte,mam fifu 13 ale jedine co ma mrzi je to ovladanie aj vy mate take cudne?
sipkami nemozem nastavit ziaden smer ked mam rezim klavesnica alebo klavesnica s mysou nikdy mi to nejde.nevie niekto poradit?
dakujem
-
gattuso1327
Medium Expert
čaute, pri spustení hry mi ju vždy vypne ked si nastavujem ovládanie na začiatku hry, čo s tým ?... dakujem za odpovede
hned po fifaconfigu? ci priamo uz v zapnutej hre?
-
gattuso1327
Medium Expert
priamo v zapnutej hre, po tom ako si vytvorím svoj ucet, potom si nastavujem ovládanie a obtiažnost.. potvrdím a vypne sa mi hra... vyhodí mi od AVG či chcem povoliť net pre fifu...
potom ako ma vyhodí, som išiel pozrieť do súboru fifi a pribudol tam súbor crashdump...
potom ako ma vyhodí, som išiel pozrieť do súboru fifi a pribudol tam súbor crashdump...
to iste mam aj ja zapnem fifu dam match a ked sa ma hra nacitavat tak to padne do win ako keby som ju vypol....
-
guess.whoo
Redeemer
a mate origos chlapci?
ako naznacit trenerovi vo VP ze potrebujem striedat??
-
guess.whoo
Redeemer
aj Vam pada hra? hram v kariere tretiu sezonu a asi 3x sa mi to uz stalo 
nejak skoro 3. sezonu, kolko minut mas polcas?
odohranych 10+ zapasov a este nepadla
odohranych 10+ zapasov a este nepadla
-
guess.whoo
Redeemer
praveze mi nepadne ked hram zapas. teraz som v letnom prestupovom termine a medzi dnami mi pada
Mne padá v druhej sezóne a to iste mi robila aj 12-stka.
Mne to nepadlo ani raz. Odohranych cca 50 full zapasov [aj online, aj sp]
-
Foose19
Medium Expert
Neviem či to sem môžem písať, no mám stiahnutú fifu 13 a nejde mi spustiť súbor fifaconfig.exe. Ostatní s tým problém evidentne nemajú lebo nikto o tom nikde nepíše. Neviete v čom môže byť problém?
nikto?CheZteR napísal:ako naznacit trenerovi vo VP ze potrebujem striedat??
-
guess.whoo
Redeemer
sorry chezter, ze ti sem zasahujem 
robil som research na nete o mojom probleme s karier modom. ma ho dost vela ludi, proste hra vypne pri prestupovom obdobi. nech robim cokolvek neviem sa dostat cez august, zaznamenal som uz asi 50 crashov, dufam, ze na to EA hodi nejaky patch kedze je to jediny normalny mod hry, ktory mozem hrat na intraku
robil som research na nete o mojom probleme s karier modom. ma ho dost vela ludi, proste hra vypne pri prestupovom obdobi. nech robim cokolvek neviem sa dostat cez august, zaznamenal som uz asi 50 crashov, dufam, ze na to EA hodi nejaky patch kedze je to jediny normalny mod hry, ktory mozem hrat na intraku
Ou tak to je celkom zle zvládnuté od EA. Mne zatiaľ na PS3 všetko šlape ako hodinky, v kariére som sa dostal už raz do polovice 3. sezóny a všetko v poriadku. No keby sa tam niečo pokazilo, tak by ten fix nebol možno až tak jednoduchý, takže tam musia mať tie muchy lepšie vychytané snáď.
prave mi prestal fungovat gamepad
myslel by som si, ze mi odisiel gamepad, ale kamosovi pred hodinou a pol spravilo to iste
myslel by som si, ze mi odisiel gamepad, ale kamosovi pred hodinou a pol spravilo to iste