na film v kvalitnom formate su tie logitechy super ... mam ich doma ... ale na hudbu sa neda nic len suhlasit bohuzial ... ja ale pocuvam vecsinou hlasno so silnym basovym prejavom a na to mi stacia ... ale inak stare tesly co sme mali na intraku hrali vo vseobecnosti na hudbu ovela lepsie
Som úchylný keď počúvam hudbu na Logicrap Z-5500 a Behringer TRUTH B2031A som predal? Som chcel mať kvalitný zvuk na hudbu a zistil som že 5.1 interpretácia sa mi páči oveľa viac, ako 2.0, aj keď samozrejme 2.0 bola čo sa týka zvukovej farebnosti a kvality úplne inde, avšak stále viac preferujem 5.1.
aj 5.1 je na hudbu super ale logicky stoji aj 3x viac nez stereo pri zachovani kvality zvuku
v tvojom pripade je to skor o tom ze potrebujes asi poriadne bum bum co tie monitory maju priemerne
Je to proste typický príklad prečo kvalitné bedne hrajú lepšie.... ale to bude jediný dôvod prečo to znie lepšie. Hudba sa v dvoch kanáloch nahráva a preto je optimum ju tak aj reprodukovať. Jediné v čom máš rozdiel je že zvuk prichádza priamo s viacerých strán... to ale s toho nerobí priestorový zvuk ako je zvykom u filmov.
Ono je hudba na takomto 5.1 vyrazne skreslena kedze ten sub tam pridava aj to co nahravka neobsahuje. Proste to duni a zasahuje aj do ostatnych pasiem. Vyhovovat to moze kde komu, ale s kvalitnou prezentaciou to ma pramalo spolocne.
Tak ako ja s tým nemám problém si priznať že som v tomto barbar. Špagety jem so syrom a kečupom v pomere 1:1:1, pizzu zakryjem kečupom tak že ju vidieť nie je a počúvam hudbu na 5.1 systéme. Upáľte ma