C jazyk geometricke utvary
Re: C jazyk geometricke utvary
To nič nemení na tom, že to máš vedieť používať.
To na FIIT nevysvetľujú základy programovania, či len ty nechodíš na prednášky?
-
n0sf3ratus
Amateur
zatial sme mali dve prednasky z programovania a chodim na kazdu jednu rpednasku z kazdeho predmetu a hej viem ako sa to pouziva a tak len ma tak rzhclo enviem napadnut ze ako to mam zapisat aby to robilo to co ja chcem s tymi logickymi clenmi
Tak skúšaj. Tak sa to naučíš lepšie, akoby si okopíroval riešenie.
-
n0sf3ratus
Amateur
sak jasne ja nechcem tu nci okopirovavat ja sa to chcem naucit bavi ma to len proste tu clovek nema na nic cas lebo mam kazdy den skolu od rana do vecera fitkari maju toho strasne vela ja som chcel len nejake rady ze ci to nejde napr ejdnoduchsie aby tam clovek nemusel pisat desat vyrazov do jednej podmienky
Ak sa to dá, musíš na to prísť. A programovanie sa nedá naučiť jednoducho. Treba tomu venovať veľa času.
-
n0sf3ratus
Amateur
to mi je jasne ale oni uz chcu napr davat testy nabuduci tyzden a proste ked sme na cviceniach tak cviciaci nam nic nechcu poradit ze to mame sami robit a prednasky su tu dost onicom z niektorych predmetov
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak programatorskemu mysleniu ho na prednaskach nenaucia, to proste musi sam skusat, hlavne kukat priklady a hrabat sa v kode, aspon teda ja som sa to tak naucil. teoria z prednasiek je samozrejme tiez potrebna, ale jeho problem je skor ten ze nevie algoritmicky rozmyslatBX napísal:To nič nemení na tom, že to máš vedieť používať.
a co sa FIITky tyka, tak uplni neprogramatori to tam maju dost hardcore a ked sa tomu nevenuju aj samostatne tak nemaju sancu, cize sa ti vobec nedivim. kazdopadne nie si v tom sam, v mojom kruzku je tiez par takych co nevedia napisat ani main funkciu, ale tak uz si na vyske a tam ta nikto tahat za rucicku nebude
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
n0sf3ratus: na cviceniach mas plno uloh, tie si sam ries po veceroch pokial nato neprides, alebo si vymysli podobne. Ine ty nepomoze.
A hlavne neodpisuj, plagiatorov nekompromisne nahanaju.
A hlavne neodpisuj, plagiatorov nekompromisne nahanaju.
Spoiler
Som na FIIT uz nejaky ten rok (nechcem ta strasit), ale ty co nedaju C na prvykrat, tak neprejdu prvym alebo druhym rocnikom,
tam nejde ani o samotne C ale o to ze sa musis naucit mysliet a zvladat casovy stres.
tam nejde ani o samotne C ale o to ze sa musis naucit mysliet a zvladat casovy stres.
-
n0sf3ratus
Amateur
sak ja sa budem snazit zo vsetkych sil aby som to dal