tachometer

O športe...
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tachometer

Príspevok od používateľa skvido »

zdravim , chcem si objednat bezdratovy tachometer na bike konkretne sa jedna o tento

Kód: Vybrať všetko

http://www.kaktusbike.sk/a1-alti-8340
a chcem sa spytat tych co uz maju skusenosti z bezdratovymi tachometrami ze ci je tam velky rozdiel medzi dratovymi co sa tyka presnosti merania rychlosti alebo je to zanedbatelne
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: tachometer

Príspevok od používateľa damiamarl »

Nemaj obavy. Ja mám tiež bezdrátový tachometer. U toho čo si chceš kúpiť by som sa týchto vecí vôbec neobával
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co ma meranie rychlosti spolocne s kablom a bezdrotovym prenosom? Ved ten prenos udajov nastava okamzite.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

Kablový je horší, mal som 2 a kamarát mal tiež, kábliky sa zalomili, poškodilo sa spojenie a tachometer prestal správne fungovať. Aj z vlastnej skúsenosti, odporúčam bezdrátový
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

ok ,dik moc za rady dnes som ho objednal tak som zvedavy :)

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2012, 16:55)
este jedna otazka z kaktus biku mam zakaznicku kartu z posledneho obchodu , na stranke maju pisane ze mam narok na 8% zlavu z nakupu akurat ze na karte nejsu ziadne identifikacne udaje iba ciarovy kod cize ju staci dat kurierovy a on si to uz niak overy alebo mam im tam este zavolat aby prepocitaly tu sumu lebo pochybujem ze kurier mi bude davat niake zlavy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

skvido: Kurier ti urcite zlavu davat nebude, on len dovezie tovar a pripadne mu zaplatis. Takze to radsej vyries telefonicky s Kakutsom.
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Btw.: skús sa pre istotu opýtať, či má tachometer ktorý chceš, nejakým spôsobom kódovaný prenos údajov a to v prípade ak používaš pri jazde ešte aj niečo iné, čo využíva bez drátový prenos informácií. Napr.: ja som riešil dilemu, že môj bez drátový tachometer, chytal signál (podotýkam zakódovaný) ktorý prenášal pulzmeter do hodiniek, čím sa rýchlosť na displeji tachometra skreslene zvyšovala o 3-4km/hod zhruba v 5 sekundových intervaloch, v závislosti od môjho aktuálneho tepu. Keby samotný pulzmeter nemal kódovaný prenos (a to drvivá väčšina v kategórií okolo 50€ nemá) tak som presvedčený o tom, že by bola hodne skreslená aj tepová frekvencia v závislosti rýchlosti jazdy. Myslím si, že v cenovej kategórií v akej sa orientuješ, by mali byť už tieto veci ošetrené, ale predsa len - dobrá rada nad zlato. :)
Napísať odpoveď