Prvé rande
Prvé rande
Zdravím. Zoznámil som sa s dosť atraktívnou babou, boli sme na věceri, pokecali no a samozrejme bolo aj nejaké to vínko. Odprevadil som ju domov, no ona ma pozvala ku nej. Odmietol som lebo predsa nebola úplne triezva tak som nechcel aby sa stalo niečo, čo by ľutovala. Keď sme sa lúčili tak sa ku mne nahla no ja som jej dal len bozk na ruku a že jej zavolám a skočíme ešte niekde. Čo myslíte, mal som priať to pozvanie? Respektive čo možem očakávať od druhého rande? Mladú som mal naposledy v 15ke takže tak 
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prvé rande
ze si odmietol je fajn, ale pobozkat si ju mohol
-
maciatko99
Medium Star
Nespravil si zle, spravil si to, čo si uznal za vhodné v tom momente. Ak by si to spravil opačne, aj tak by to bolo správne rozhodnutie, pretože si to tak chcel.
Možno je trošičku škoda, že si jej nedal boz na ústa, keď si to už tak pýtala. Teraz ju máš aspoň v takej fáze, že ťa chce, ale nedostala ťa, takže jej chtíč by mal byť ešte väčší. Čím skôr jej zavolaj, poďakuj za príjemnú večeru a povedz jej, že by si ju rád videl a že by si si kľudne aj večeru zopakoval. Ale už bez váhania, musíš ju pobozkať, ak budé pripitá alebo aj triezva.
Držím palce, je to na dobrej ceste.
Možno je trošičku škoda, že si jej nedal boz na ústa, keď si to už tak pýtala. Teraz ju máš aspoň v takej fáze, že ťa chce, ale nedostala ťa, takže jej chtíč by mal byť ešte väčší. Čím skôr jej zavolaj, poďakuj za príjemnú večeru a povedz jej, že by si ju rád videl a že by si si kľudne aj večeru zopakoval. Ale už bez váhania, musíš ju pobozkať, ak budé pripitá alebo aj triezva.
Držím palce, je to na dobrej ceste.
-
uplink
VIP
Žena by si užila ten bozk, ale zabudla by naň do pár hodín a bol by len ďalší z mnohých. Avšak to že ju odmietol pobozkať pre jej vlastné dobro, na to nemusí zabudnúť ešte veľmi dlho, najmä ak je atraktívna. Žena si cení ak sa o ňu muž naozaj stará a nemyslí len na vlastný pohl. úd.kabul napísal:ze si odmietol je fajn, ale pobozkat si ju mohol
-
bolek
Guru
Pripájam sa k názorom, že si sa zachoval veľmi galantne a to sa v tejto dobe často nevidí. Uvidíš, aká bude situácia nabudúce a zase sa správaj podľa toho, na čo sa cítiš. Baba má o teba evidentne záujem, takže je to na dobrej ceste. 
Preco by mala na ten bozk do par hodin zabudnut? Pisal, ze bola pripita a nie opita, takze je viacmenej iste, ze si vsetko pamata. Okrem toho pri opilosti su ludia, ktori si pamataju uplne vsetko, pamataju si dost alebo si nepamataju vobec. Ked si da tri pohare vina, tak sa pripije a nic viac. Takze to vidim tak, ze si pekne vsetko pamata a na ten bozk by v ziadnom pripade nezabudla. Suhlasim s tym co je vyssie, ze to bolo galantne.
Sice dzentlmenske gesto,ale zaroven velka zavahanie z tvojej strany co je skoda.
-
AXO
Professional
test pretoze by to bol jeden bozk z mnohych, a bol by ulozeny do "skrine" k ostatnym. To ze ju nepobozkal sa jej nestava casto, takze si tu situaciu v pamati ulozi "na policku".
Nepoznam ju a tak neviem hodnotit. Volala ho ku nej co mozno nieco naznacuje, ale mozno sa chcela porozpravat, bozkavat a nic viac. A mozno sa mylim a sedi na nu text z pesnicky od Bacila: Vravi ona neni ako ine ona neni hentaka, o malu chvilu mi aj tak bez vahania skoci na vtaka...
A teda mozno to bol len prvy jej pripad kedy sa citila skvele a kedy vzala iniciativu s bozkom a pozvanim ku nej. Viac nam ale moze prezradit len autor temy.
A teda mozno to bol len prvy jej pripad kedy sa citila skvele a kedy vzala iniciativu s bozkom a pozvanim ku nej. Viac nam ale moze prezradit len autor temy.
O tom, koľko mala chlapov predomnou sme sa nerozprávali a v podstate ma to ani nezaujíma. Kecali sme len o nepodtatných veciach. Spýtal by som sa, čo na mne vidí (nie som ani športovec, ani cassanova ani bohatý) len neviem ako by na túto otázku zareagovala. V tom by mi mohla pomocť asi dámska časť fóra
. Každopádne, mal by som jej zavolať len neviem kam ju pozvať. Nejaké tipy?
-
uplink
VIP
osobne čo boli baby v mojom živote hrr hrr, tak rýchlo prišli a rýchlo odišli, tie ktoré to brali pomalšie vydržali dlhšie.test napísal:Nepoznam ju a tak neviem hodnotit. Volala ho ku nej co mozno nieco naznacuje, ale mozno sa chcela porozpravat, bozkavat a nic viac. A mozno sa mylim a sedi na nu text z pesnicky od Bacila: Vravi ona neni ako ine ona neni hentaka, o malu chvilu mi aj tak bez vahania skoci na vtaka...
Okay, zoberme si alternatívu že by sa vyspali. Bol by ako ďalší chlap. Využil situáciu, vzal si čo sa mu ľahko ponúkalo. Pokiaľ tá baba nie je hlúpa, tak si vie dať dokopy 1+1. Z mojich osob. skúseností, baby čo to najrýchlejšie silia, sú najnáklonnejšie k podvádzaniu [celkom logické, nie?].
To sa jej nepýtaj, baby majú radi, ak sú si chalani sami sebou zdravo istí, takže takáto otázka by v nej mohla vyvolať zlý pocit, že si neveríš a potrebuješ si dokazovať u nej, že za čo vlastne stojíš.Jump3r-ko napísal:O tom, koľko mala chlapov predomnou sme sa nerozprávali a v podstate ma to ani nezaujíma. Kecali sme len o nepodtatných veciach. Spýtal by som sa, čo na mne vidí (nie som ani športovec, ani cassanova ani bohatý) len neviem ako by na túto otázku zareagovala. V tom by mi mohla pomocť asi dámska časť fóra. Každopádne, mal by som jej zavolať len neviem kam ju pozvať. Nejaké tipy?
A kolko mas/mate rokov? Zachoval si sa dobre, jej spravanie bolo spontanne a tvoje zodpovedne.
Ja 22 a ona 21.
Tak kludne dalsia vecera..ak ste sa rozpravali, co ma rada a v meste kde byvate, je taka moznost, tak skuste nejaku specializovanu restauraciu..tu v rusovciach ma talian original restiku, ze este aj vodu si dovaza taliansku a cestoviny vzadu sulka z talianskej muky..je to paradicka a vobec to neni nejak nad pomery...alebo skus koncert, v takej uvolnenej atmosfere padne aj ta pusa urcite 
-
maciatko99
Medium Star
A veríš tomu Brambor, že si aj vodu dováža z Talianska? Je teda absolútne nie, hlavne keď je na Slovensku tak kvalitná voda. Podľa mňa je koncert zlá vec na začiatok, najmä ak jeden počúva AC/DC a druhý počúva Jennifer Lopez. Ja sa prikľáňam ku tej večeri, napríklad v piatok a sobotu sa to dá nakombinovať, môže to začať večerou, potom k tomu pripojiť billiard alebo bowling a ukončiť to už podľa uváženia. Diskotéke by som sa vyhla z dôvodu hluku, veľa kamarátov, ktorí môžu otravovať v nevhodnej situácii a tak, veď to poznáte. Takže neváhaj a čím skôr jej zavolaj, prípadne aspoň napíš dvojzmyselnú sms správu a potom neskôr jej zavolaj.
Mozno bol dovod preco to nespravil. Nechcem byt nevkusny alebo co, ale tak ak dievcina viacej popila, mohla si pregrcnut a tak sa mu nechcelo ist ani do bozku, ani na navstevu ku nej. Kto vie 
-
uplink
VIP
maciatko99 - na SVK máme čistú vodu čo sa týka chemického a anorganického zloženia, čo sa týka baktérií, vírusov a parazitov je to jedna obrovská galiba. V nedeľu som bol u klientky na Fedinovej v Petržálke, vylogal som u nej 3 poháre "čistej" vody z vodovodu a hnačkujem už tretí deň jak malý pišta. Gastroenteritída, alebo podobné svinstvo, netuším či virálneho, alebo bakteriálneho pôvodu.
Väčšina ľudí je rezistentná voči tomuto svinstvu a jednoducho sa v Tvojich tkanivách tieto vírusy, baktérie, alebo parazity [lamblie napr.] usádzajú a čakajú na vhodnú chvíľu, kedy bude organizmus oslabený. Potom si človek zabehne polmaratón a bach, je chorý a neviem od kiaľ to ani došlo.
Toľko ku "čistej" vode na Slovensku.
A to že si ju dováža z Talianska je trochu zcestné, stačí prevariť tú Slovenskú. Minerály ostanú, svisntvo vykape, aspoň väčšina.
Väčšina ľudí je rezistentná voči tomuto svinstvu a jednoducho sa v Tvojich tkanivách tieto vírusy, baktérie, alebo parazity [lamblie napr.] usádzajú a čakajú na vhodnú chvíľu, kedy bude organizmus oslabený. Potom si človek zabehne polmaratón a bach, je chorý a neviem od kiaľ to ani došlo.
Toľko ku "čistej" vode na Slovensku.
A to že si ju dováža z Talianska je trochu zcestné, stačí prevariť tú Slovenskú. Minerály ostanú, svisntvo vykape, aspoň väčšina.
jedna sa s velkou pravdepodobnostou o restauraciu antica toscana (a vodu ma na mysli balenu)
.
nie je to zla restauracia (vzdy som odtial odchadzal spokojny). co sa tyka cien, tak je to vyssi stred. predjedlo + cestovina + hlavne jedlo pre 2 osoby je cca za 60 €
.
nie je to zla restauracia (vzdy som odtial odchadzal spokojny). co sa tyka cien, tak je to vyssi stred. predjedlo + cestovina + hlavne jedlo pre 2 osoby je cca za 60 €
Dakujem lumir 
A co sa tyka tych napadov na rande, ako povedala maciatko, bowling, billiard su fajn veci, take primerane aj veku aj situacii..
Moj dalsi napad na rande, ktory asi zrealizujem tento vikend je vypustanie tych svietiacich lampasov, tak sa pripadne autor moze inspirovat..alebo mi to tu ostatni radsej zakazte, ak je to velka blbost
A co sa tyka tych napadov na rande, ako povedala maciatko, bowling, billiard su fajn veci, take primerane aj veku aj situacii..
Moj dalsi napad na rande, ktory asi zrealizujem tento vikend je vypustanie tych svietiacich lampasov, tak sa pripadne autor moze inspirovat..alebo mi to tu ostatni radsej zakazte, ak je to velka blbost