Community
Re: Community
fyi odporúčam od rovnakých tvorcov starší, ale podstatne premakanejší (možno najviac, čo sa týka comedy) Arrested Development
v community totiž stále keď sa humor preklenie do absurdna tak mi to nemaže, zatiaľ čo v AD to hrá prim.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
Ach, to ako skoncila ta prva seria
Prial som si Brittu.. 
4. sériu bohužiaľ odložili na neurčito
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Coooo? 
Ale nie.
Prečo?
six seasons and movie! 
Kde mas zdroj? Na twittri nic, stale odpocitavali k datumu.
Boal by to skoda, jediny smiesny sitcom.
Boal by to skoda, jediny smiesny sitcom.
na fb sa objavuju prispevky ze to odlozili
Je to potvrdené.
Je to škoda ale musíme uznať zase to, že to malo definitívne skončiť už po tretej sérií.
Je to škoda ale musíme uznať zase to, že to malo definitívne skončiť už po tretej sérií.
To co je aka blbost, aky dovod dali? Vsak este pred 2 dnami jak keby sa nic nedialo.
Tak to je pekne na ***, tbbt a himym, serialy prakticky uz o nicom bez humoru idu stale, ale kvalita ma problem prezit, skoda skoda.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 23:27)
Video k posunu.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 23:27)
Video k posunu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
asi najlepší komediálny seriál v existencii, netrpezlivo čakám na novú sériuFrankie napísal:fyi odporúčam od rovnakých tvorcov starší, ale podstatne premakanejší (možno najviac, čo sa týka comedy) Arrested Developmentv community totiž stále keď sa humor preklenie do absurdna tak mi to nemaže, zatiaľ čo v AD to hrá prim.
To isté video, čo od Pascalwb, no s titulkami...
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... -community
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... -community
Tak 4. séria začne 7. februára
Dufam
, aspon ze ne v Piatok, kde je najlepsia sledovanost TV, ale aj tak NBC sa to snazi co najrychlejsie znicit.
Paradny serial, vsetky 3 serie som mal kuknute behom tyzdna
. Mne sa taktiez dost pacila cast Remedial Chaos theory + vyssie spomenute paintballove, ta na styl pocitacovej hry a aj mafianska. Keby som mal vybrat najoblubenejsiu postavu, tak by to u mna vyhral Troy a tesne za nim Abed s Piercom. Celkovo su postavy ale velmi sympaticke.
Zas sa objavili nejaka nova TV ze Smichov
a museli pokazit nazov ze Zpátky do školy, akoze WTF, to nemohli nechat Community vsak to by pochopila aj opica co to znamena. Co som cital, tak dabing horsi ako strasny. Este ktomu kolko je tam dvojzmyslov atd. to musi byt dost o nicom.
tak Pierce skoncil, a v poslednych 2 castiach 4. serie neni. Cize uz moc neverim, ze budu dalej pokracovat. NBC sa to podarilo a znicili dobry serial.
Vcera som zacal zase kukat odznova, a stale sa dobre bavim, pritom som to prvy krat pozrel len tento rok v maji.
tak Pierce skoncil, a v poslednych 2 castiach 4. serie neni. Cize uz moc neverim, ze budu dalej pokracovat. NBC sa to podarilo a znicili dobry serial.
Vcera som zacal zase kukat odznova, a stale sa dobre bavim, pritom som to prvy krat pozrel len tento rok v maji.
Zatial kym cakame na 4.seriu, tak na stranke http://projecthawkthorne.com/ si mozete stiahnut skakacku na styl 8-bit epizody z tretej serie 
4 seria presne o mesiac 
Teda aspon Alison Brie to mala na FB.
Teda aspon Alison Brie to mala na FB.