Google Android OS
Re: Google Android OS
Taká možnosť tam ale nie je.
ale je
settings - switch accounts
settings - switch accounts
mám problém na Huawei Ascend G300 včera večer som spravil hard reset zariadenia, nainstalované mám iba Viber, Advanced task killer, Barcode scanner, Daroon player, Fancy widgets, Drag racing, Paper toss, Sygic (telekom edition), Mapy, Svietidlo, a File manager. nič viac no k problému stále mi to vyhadzuje upozornenie s reklamou "New message: Optout: xapush.com, ad by: free" nepomohol ani Airpush detector ten mi nikdy nič nenájde ako sa toho mám zbaviť ked mi nepomohol ani hard reset ? (síce ten som dával kvôli baterke aby som zistil či to je HW/SW problém.)
task killer ani barcode scanner by to nemal robit, mam ich aj ja a nerobi mi to, tie push up notify mi posielala battery calibration appka
po hard resete si nemal aspon den nic nainstalovat a uvidel by si, ze uz ti to prichadzat nebude, potom postupne instalovat appky, az zas zacnu chodit spravy, posledne 3 apps odinstalovat, potom postupne doinstalovavat az zistis, ktora to sposobuje
inac na tie notify spravy nepomoze antivirus? alebo airblocker
po hard resete si nemal aspon den nic nainstalovat a uvidel by si, ze uz ti to prichadzat nebude, potom postupne instalovat appky, az zas zacnu chodit spravy, posledne 3 apps odinstalovat, potom postupne doinstalovavat az zistis, ktora to sposobuje
inac na tie notify spravy nepomoze antivirus? alebo airblocker
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
je nejaka moznost na CyanogenMode 9 (ICS 4.0.4) vypnut vibrovanie pri dotyku pocas odomykania telefonu?
Dik
je nejaka moznost na CyanogenMode 9 (ICS 4.0.4) vypnut vibrovanie pri dotyku pocas odomykania telefonu?
Dik
Cumilko: skus aj ine aplikacie na zobrazenie reklam napr : http://goo.gl/ZiDtj alebo http://goo.gl/OexTG
-
Lpersexionist
Amateur
Zdravim.
Vie mi niekto poradit ohladne toho ci je lepsie kupit Note II, alebo iPhone 5 a k nemu potom este kupit iPad..?
Neviem sa rozhodnut. Dik moc
Vie mi niekto poradit ohladne toho ci je lepsie kupit Note II, alebo iPhone 5 a k nemu potom este kupit iPad..?
Walky, Ďakujem teoreticky to fixol https://play.google.com/store/apps/deta ... nsdetector mal to robiť https://play.google.com/store/apps/deta ... idget.free uvidíme či sa to znova objaví.. nemá niekto nejakú náhradu za tento widget iný osvedčený ?
-
audiotrack
VIP
Osobne by som šiel do note 2. Ale to s touto témou o androide nemá vôbec nič spoločnéLpersexionist napísal:Zdravim.
Zdravim, viete mi poradit sikovny nastroj na automaticke stahovanie novych fotiek z telefonu? Po pripojeni tel. k PC by si my automaticky zosynchronizovali nove fotky takto s dakym priecinkom v PC.
Obdobne to riesi dropbox, akurat synchronizuje uz hned pri odfoteni
Ano, o tejto moznosti viem, avsak nechcem svoje fotky a) zdielat na cloude b) prenasat cez mobilne data/wifi
-
94jakub
Guru wannabe
Skúšal si oficiálne programy výrobcu?
napríklad HTC Sync (a obdoby od Samsungu, Sony,...) by to mohol vedieť.
napríklad HTC Sync (a obdoby od Samsungu, Sony,...) by to mohol vedieť.
Chcem sa spýtať dá sa pripojiť na internet v telefóne cez notebook v ktorom je sieťový kábel??
Cez kabel nie, cez wifi ano
dá sa zálohovať android tak ako iOS? jedno kliknutie - vytvorenie zálohy, druhé kliknutie - obnovenie zo zálohy
Alebo niečo podobne jednoduché?
Alebo niečo podobne jednoduché?
Go Backup 
"Táto aplikácia nie je kompatibilná s vaším zariadením Google Nexus 7."
:D tak nič, no
Prosím vás viete mi poradiť nejakú appku, pomocou ktorej si presuniem veci z internej pamäte telefónu na SD kartu? Vďaka.