League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa sharky-no »

:| poznas mapu Proving Grounds ked hovoris o stereotype?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

japaja necham si ta ja v ignore liste.

Pani niekto game teraz na nordic east?

//nick lekoklatik ofc
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Tu vobec nejde o to kolko stoji, ale ako s nim vies hrat.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Vsak to je svojim sposobom aj caro tej hry,ze proste mas 8000 IP,ktore si setris niekolko tyzdnov a potom sa rozhodujes koho si kupis,chapes nemozes mat hocijakeho hrdinu chces.Predsa IP mas zadarmo,ziskavas ich len tym,ze hras.Potom na RP su rozne akcie pravidelne,ci na skiny alebo champov,ale to ta nikto nenuti si nieco kupovat.Inak nebolo to az tak davno a irelia zlacnela z 6300 na 4800 a este niekto tusim,ze maokai?!.Stereotyp v lige dovolim si tvrdit neznikne ,lebo ta hra sa vkuse nejako vyvyja.A je aj v ich umysle aby to ludia hrali dalej a neupadli.Dalsia vec,ze hocikedy ta to bude nudit,to mozes odinstalovat a namiesto teba pribudnu aj tak dalsi hraci.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

streotyp som myslel tak že phanteona už nebudem hrať odohratych vyše 30 hier a dosť napriklad som začal s warvickom a maokai no ukaž bežnemu hračovy maokai a malo kto bude vedieť že existuje maokai ako trundle lebo su to nehrane postavy
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Teraz sa mi stala cudna vec. Som hral ranked hru a asi v 4 minute ma odpojilo a zacalo ma to reconectnut tak som minimalizoval LoL a v prehliadaci mi siel internet. tak som maximalizoval LoL ale tam ma stale snazilo reconectnut tak som ho vypol ale ked som naspet zapol LoLko tak som nemal moznost reconectnut ani v match history nie je ta hra.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

30 hier a dosť? No nehnevaj sa, ale to je ku*va že málo. Na to, aby si ho ovládal na úrovni budeš potrebovať predsa len trošku viacej.

A neviem, ale zdá sa mi, že len ty s tým máš problém. To že ty v tom nemáš prehľad neznamená, že niekto iný nevie kto je Maokai, alebo Trundle. Nie som žiaden pro, ale v tej sekunde ako som si prečítal ich mená viem, čo sú zač a aké asi majú skilly, dosť na to, aby som mal predstavu, čo čakať od nich počas hry.
lekoklatik
VIP
VIP

Svagor tu ta chcem len doplnit ( :D ) ze nestaci ze vies ako funguju ich skills.
Osobne som kamaratovi tiez hovorieval ze mi staci poznat hrdinov a to, co vedia, avsak pokial si toho hrdinu nevyskusas s roznym buildom, roznou technikou, tak len velmi tazko odhadnes aky dmg ti nalozi napriklad irelia so sheenom alebo bez neho. etc..

K tomu japaja prispevku sa ani nejdem vyjadrovat, to je skoda zodratej klavesnice -_-
Svarog
Light Star
Light Star

Je mi jasné, že treba ísť viac do hĺbky, to bolo čisto len na margo toho, že aj keď som s nimi v živote nehral, ani nič, tak jednoducho aspoň nejaký základný prehľad človek má, ak sa hre chvíľku venuje. ;)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

proste 30 hier a mam ho obhrateho z eastu aj na weste a nemal som naňho defeat možno jeden abo dva a prestal ma baviť lebo som zaňho stale vyskočil a kamarat dorazil abo som to dal sam
Svarog
Light Star
Light Star

Tak si očividne nanajvýš nadpriemerný hráč, ktorý by sa mal prestať venovať takejto hre, ktorá preňho už dávno nie je žiadnou výzvou.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

No clovece 30 vyhier v rade s pantheonom,tak to sa necudujem,ze ta to nebavi.Preco vlastne niesi na sampionate v nejakom teame? No,ale teraz vazne,ked som sa chcel naucit hrat za nejakeho hrdinu aspon priemerne az solidne,tak mi to trvalo sakra dlho.To boli casy,kedy som hraval shaca 40x po sebe ,pantheon atd..Nehovoriac o tom,ze cim dalej hras,tak mozes predvihat asi kto ako hodi ultinu,ako sa jej vyhnut a dalsie veci.Rovnako niesom hrac,ktory by preferoval len par hrdinov na urcitej pozicii.Naco mam v tu danu chvilu ,to si zahram.samozrejme sa prisposobim na rozne pozicie ,ale mam viac hrdinov,co zahram priemerne,ako tych co viem zahrat solidne.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no s phateonom som začal asi takto moja uvaha nejaky champ ktory stunuje abo spomaľuje zaroveň support/tank (hram ho ad carry) tak som videl phanteona myslim že stoji 3150 tak som ho kupil a vravim si no tak dobre buď to bude medialny trapas abo mi to pojde a bol to champ za ktoreho mi išlo tak dobre jak nikdy okrem nunu a tryndamere ešte nie nesom typ ktori vidi champa tak ho kupi a nepočka pokiaľ bude free a odskuša ho...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Jaj chlapce, chlapce. Nechcem byt zle pochopeny ale pride mi to ako chvastanie a dost nepodarene. (neuraz sa)
Ale osobne si myslim ze je to len dobre ze je tam novy champ tak casto, nuti to ludi sa stale prisposobovat , skusat nove veci a podobne.
Ja si napriklad champa nekupim kym si zanho nezahram na bete a aj to nie vzdy je istota ze ma v rankede/normale bude bavit.
A pokial ide o to ze ludiom meno champa nic nehovori tak to su uplny zaciatocnici ... Ziaden clovek co ho hra bavi nebude uplne mimo pokial neide o uplne noveho champa a on poslednu dobru nemal cas.. tych starsich musis poznat. Sam niesom nejaky maniak, zahram si len z nudy a aj to obcas ale poznam kazdeho champa, hral som asi tak 95% champov a viem co si mozem dovolit proti vacsine...
+ 30 hier a mas dost? To si hral asi proti botom co?
Dalej nebudem rozoberat ale myslim ze kazdy tu ma svoj vlastny nazor a asi nikto sa s tebou nestotozni..
Svarog
Light Star
Light Star

zeto750 napísal: Dalej nebudem rozoberat ale myslim ze kazdy tu ma svoj vlastny nazor a asi nikto sa s tebou nestotozni..
:aasmile1:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

vsak daj svoj nick, nech si kukneme aky mas rank a percentualnu uspesnost s pantheonom v ranked hrach (a z kolkych ranked hier)...uz X krat sa mi v game lobby stalo, ze nejake decko tam prosika o vacsinou mid alebo top a hned s urcitym championom (pritom nema ani tusenia este aky pick bude mat enemy team) a ze vraj ma 100% uspesnost, preto urcite vyhra a podobne troll keci :D vzdy sa na tom dobre zabavim, lebo ked sa spytam ze z kolkych ranked hier ma tu 100% uspesnost tak je to cislo do maximalne do 10... :D tak to ja len s jednym z mojich top 3 championov mam viac ranked hier odohratych ako maju takyto trolovia so vsetkymi championmi dohromady a myslia si, ako super to vedia hrat...

a kto ti brani hrat aj za starych championov? na urcitom ranku sa objavuju rovnake bany aj picky...ludia po sebe opakuju...alebo hraju to, o com sa pise, napr. v poslednom obdobi sa neustale hra za amumu alebo ho banuju, lebo o nom vysiel clanocek ze zanho hrava ten pro :D je ale pravda, ze za niektorych championov nehram vobec, lebo ma proste nebavia a niektorych vytahujem len, ked ich potrebujem ako olaf proti irelii a trundle proti yorickovi...
lekoklatik
VIP
VIP

Tak dnes som videl peknu vec.
Typek bol oznaceny ako Honorable Opponent.
Neviem za kolko Honoru sa to ziskava, ale je to pekne :)
Prílohy
honor.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

myslim, ze to len tebe ukazuje, pretoze si ho uz raz ako honorable oponent oznacil...RIOT zatial nevymyslel, na co honor je a aky bonus za dobre spravanie hraci dostanu...

/// tak nie...nasiel som na nete, ze bronzova stuzka je od 20 alebo 35 honoru v jednej kategorii...kazdopadne by ti to malo napisat, ked to dosiahnes, rovnako ako ked ti niekto po zapase da ocenenie...

///inak ten zapas si prehral ? :D
lekoklatik
VIP
VIP

ne e.
niekto to leavol a do dalsieho matchu som si dal rengara.
Hral som ho presne 6ty krat (custom nepocitam) a skoncil som s 3000+ goldami vo vrecku.
http://www.lolking.net/summoner/eune/20855898#history
Neskutocne silny champ podla mna uz od zaciatku.
Ale Lee Sin je na neho velmi dobry coutner pick, tak som mal zo zaciatku celkom problemy.

//toto som inak nasiel na reddite
Prílohy
PyuyU.png
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

aha, tak to som ani nevedel, ze sa to niekde nahrava...tak ja som tu :D

http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
Napísať odpoveď