Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Uhm, myslel som si. Dobre, vďaka. 
a keby si ju reklamoval?
Jasné, asi to tak urobím. Len som si chcel byť najprv istý, že to je batériou, aby som neriešil reklamáciu a potom zistil, že je to len nejaká (triviálna) závada. 
Dnes sem zablokoval mobil a z ničoho nič mi prestal fungovať touch, teda displej funguje normálne(je zablokovaný diplej, hodiny sa posúvajú, zobrazí sa prichádzajúci hovor-ale nejde prijať) tak isto nejde vôbec odblokovať ani ked stlačím 2x home button a zobrazí sa ovládanie iPodu an zablokovanom displeji tak nereaguje na stlačenie ale, ale reaguje na to ked kliknem 3 prstami 2x tak sa mi priblíži screen zoom a môžem sa s tými 3 prstani hýbať po cellom dispaji takže na to touch reaguje jedine na to reaguje ináč nie
..tak neviem či mi odišiel touch ale keby odišiel tak by asi nešla ani tá funkcia s 3 prstami nie?
za každú radu vopred Ďakujem
a mobil už nie je v záruke, teda je ale kupoval som ho v Multicome a tá firma zanikla teraz je tiež nejaký Multicom s.r.o. ale ževraj nemajú s tou firmou nič spoločné no je to nejaké zváštne pretože stránku majú presne tú istú ako aj mali pred tým a tento mobil už sa mi pokazil 3tí krát za rok a pol čo nie je nič moc vizitka Apple
ale asi je to len môj nešťastný prípad
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zatial to vyzera celkom dobre http://www.anandtech.com/show/6324/the- ... ce-preview
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam menší problém s S4 mam ho z Nemecka takze aj ten jazyk ma dosť hneva od vtedy čo som dal auktualizovat ten iOS 6 a od vtedy mam problém s App story nejdemi stadial nic sťahovať vkuse ma to vyhodi do hlavného menu. Čo stym?
iPad mini coskoro? Co si o tom myslite?
Apple ponúka medzinárodnú záruku 1 rok. Skús to reklamovať niekde u premium resellera. Skúšal si spraviť restore?Mick_14 napísal:...
A na tomto tých pošli SOI
Pokiaľ nebude lacnejší ako nexus 7/Kindle Fire, tak nemá veľkú šancu na úspech.icefiresr napísal:iPad mini coskoro? Co si o tom myslite?
Ďakujem strašne mocShwollo napísal:Apple ponúka medzinárodnú záruku 1 rok. Skús to reklamovať niekde u premium resellera. Skúšal si spraviť restore?
nemáš zač
.
Pri prípadnej reklamácii sa skús spýtať u Apple premium resellera. Možno by ti to zobrali - keďže je u náš 2ročná záruka
Pri prípadnej reklamácii sa skús spýtať u Apple premium resellera. Možno by ti to zobrali - keďže je u náš 2ročná záruka
Ale bude. Pokial nevies, tak Amazon dotuje vyrobnu cenu Kindle Fire.Shwollo napísal:Apple ponúka medzinárodnú záruku 1 rok. Skús to reklamovať niekde u premium resellera. Skúšal si spraviť restore?
Pokiaľ nebude lacnejší ako nexus 7/Kindle Fire, tak nemá veľkú šancu na úspech.
To ze Jobs sa musi riadne obracat v hrobe. Mna bude zaujimat ako si poradia s fragmentaciou.icefiresr napísal:iPad mini coskoro? Co si o tom myslite?
myslíš, že Apple bude dodovať? No neviem... v každom prípade by si s tým mohli pohnúťicefiresr napísal:
Ale bude. Pokial nevies, tak Amazon dotuje vyrobnu cenu Kindle Fire.
Práve som sťahoval appku z Cydie a crashol mi SpringBoard - na hlavnej ploche mi to písalo EXIT SAFE MODE (nedá sa vám dovolať). V ponuke boli možnosti OK, RESTART, a HELP ... restart samozrejme nepomahal, stále to tam ostávalo.
Takže návod ak by sa vám niečo podobné stalo:
1) otvorte si Cydiu
2) klik na spodu na "manage"
3) klik na "Packages"
4) vyhľadajte a odinštalujte poslednú aplikáciu ktorú ste inštalovali a vyhodilo vám to chybu
5) SpringBoard by sa mal potom sám resetnúť
Takže návod ak by sa vám niečo podobné stalo:
1) otvorte si Cydiu
2) klik na spodu na "manage"
3) klik na "Packages"
4) vyhľadajte a odinštalujte poslednú aplikáciu ktorú ste inštalovali a vyhodilo vám to chybu
5) SpringBoard by sa mal potom sám resetnúť
Alebo cez SBSettings v nastaveniach - mobile substrate addons a vypnut konkretnu appku 
Chcem sa opýtať, iPhone zakúpený v Amerike, obsahuje jazyk slovenčina ?
vieš, lebo na SVK sa 5ky asi nedočkáme tak rýchlo, tak mi ho známy kupi v USA, len niekto vraví že to neobsahuje ten jazyk, niekto že hej, tak som si nie teraz istýjukel napísal:Ano
http://www.apple.com/iphone/specs.html
Na spodku stranky najdes podporovane jazyky.
Na spodku stranky najdes podporovane jazyky.