Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
uz teda mame natocene lietadlo smerujuce na Pentagon? 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
uz to pochop! zastarala technika 
Oblíbené a pravdivé heslo: Absence důkazu není důkazem absence, které si ostatně konspirátoři rádi vypůjčují, tentokrát pracuje ve prospěch oficiální verze. To, že neexistuje dobrý záznam nárazu letadla letícího přes 800 km/h, neznamená nic jiného, než že není žádný dobrý záznam.
super dostali ste municiu mozes so slayom po veceroch vtaky mastitBilly napísal:Objavil som to az teraz, ale som rad, ze sa konecne nasiel niekto z CZ/SK, kto tie konspiracne bludy o 9/11 podrobnejsie rozobral.
http://technet.idnes.cz/11-zari-konspir ... chnika_pka
Skor som cakal, ze by to mohlo pomoct ludom tu okolo uvedomit si absurdnost vzpikleneckych bludov.
1 priblby clanok zo stranky venujucej sa sw, hw a uplne inej tematike nez by sa ocakavalo ma aj niekoho presvedcit ? 
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2012, 0:12)
Ale Billy lepsis sa , aspon sem uz nehadzes videa z yt, kde su zakazane komentare a vsetko je dislajknute.
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2012, 0:12)
Ale Billy lepsis sa , aspon sem uz nehadzes videa z yt, kde su zakazane komentare a vsetko je dislajknute.
urcite ze nie! Jedine, co by niekoho dnes presvedcilo, je garazovy dokument, vytvoreny ludmi, ktori v zivote nic nedokazali a tak si zvolili karieru konspiracnych teoretikov
Ked myslis, ja si urcite svoj nazor nevytvaram na zaklade nejake videa a je jedno ci nam ho poskytol pan Bush alebo garazovy konspirator.
tak potom pardon. Nevytvaras si nazor na zaklade videa, ale na zaklade toho, kolko ma to video disslike-ov.
Inak, diskusiu pod tymi videami neuzamkol ich autor, ale administrator YT, pretoze mnohi konspiracni vymetenci neunasali pravdu, tak tam zacali prevladat osobne utoky a autorovi videi sa tam viaceri vyhrazali smrtou.
Inak, diskusiu pod tymi videami neuzamkol ich autor, ale administrator YT, pretoze mnohi konspiracni vymetenci neunasali pravdu, tak tam zacali prevladat osobne utoky a autorovi videi sa tam viaceri vyhrazali smrtou.
Chudak autor, esteze je na jeho strane cele yt a moze ho takymto sposobom ochranit, vies nikdy moju mienku neovplyvnovalo to co sa paci vacsine, ale nehovor mi prosim ta ze 10000 palcov dole dali iba zdegenerovani konspiratori, tu je ale krasne vidiet ze vsetko hadzes do jedneho vreca, len aby ti to sedelo v tvojej dokonalej scheme.
nehovor mi, ze tvoje karmove cervene more maju na svedomi iba zaslepeni anti-konspiratori.
Z prevaznej casti hej.
-
TvisTT
Light Expert
Tym videom som len chcel poukazať na exploziu
a nie spochybniť či tam je*lo alebo nej*blo lietadlo, inteligent...Ďalej,silou,mocou presadzovať svoju pravdu ehm ? Nikto z vas tam nebol,nikto z vas to nezažil (ani ja ... to musim pisať predom lebo viem žeby sa toho nejaky odbornik chytil,žiaľ internetova diskusia je internetova diskusia,hejže)
Každy si utvara nazor podľa člankov,reportaži a jemu dostupnych informacii to beriem...Ale už keby som sa mal prikloniť na tu či onu stranu a začať spochybňovať to či ono tak rozhodne skor uverim ľuďom čo tam boli,čo to prežili,ľuďom ktory nasadzovali svoj vlastny život aby mohli zachraniť ďalšie pričom ich doma čakali rodiny.
Mimo reč,nebolo by to prvy ani posledny krat kedy sa ľudia pokušali upevniť svoje postavenie pomocou teroristyckeho aktu.(nekonšpirujem a nenaražam na wtc
)
Každy si utvara nazor podľa člankov,reportaži a jemu dostupnych informacii to beriem...Ale už keby som sa mal prikloniť na tu či onu stranu a začať spochybňovať to či ono tak rozhodne skor uverim ľuďom čo tam boli,čo to prežili,ľuďom ktory nasadzovali svoj vlastny život aby mohli zachraniť ďalšie pričom ich doma čakali rodiny.
Mimo reč,nebolo by to prvy ani posledny krat kedy sa ľudia pokušali upevniť svoje postavenie pomocou teroristyckeho aktu.(nekonšpirujem a nenaražam na wtc
Aha, tak ty skor uveris ludom, ktori tam boli a das sem link na vypoved jednej jedinej svedkyne a aj to pofidernej? Bolo tam vyse 130 svedkov, ktori videli lietadlo (mnohi ho dokonca identifikovali ako Boeing 757 American Airlines), no ty si vyberies jedneho jedineho a na zaklade toho si vytvoris celkovy obraz... Ak to bol pokus o vtip, tak ti nevysiel, no ak nebol, tak sa necudujem, pretoze u ludi ako vy je beznou praktikou vyberat si iba veci, ktore im vyhovuju a ak im to aj nevyhovuje, tak ich vytrhnut z kontextu a hned to pekne "pasuje".
-
TvisTT
Light Expert
Ako mam reagovať na tvoj prispevok ?Spominaš vytrhavania z kontextu a ty z mojhu postu priam vytrhneš jednu vetu a naňu reaguješ(tiež jedno video)...Povedal som že to video je jedno z mnohych,čo som ti tu mal dať 150linkov reportaži ?(koli ľuďom ako ty musim dopredu napisať že to čislo je iba trepnute odveci lebo viem že v tvojom nasledujucom prispevku by si sa ho veľmi rad chytil a držal
a tiež musim dodať že videa otom su kvanta po celom nete ) To chceš ?Mam prisť ktebe domov,zateba zapnuť google,youtube,wiki?Ustlať ti,navariť,popratať ? Podľa čoho si usudil čomu verim a čomu nie ? Podľa čoho si ma obvinil a zaroveň odsudil že patrym ktym ľuďom ? "Ak to bol pokus o vtip, tak ti nevysiel, no ak nebol, tak sa necudujem, pretoze u ludi ako vy je beznou praktikou vyberat si iba veci, ktore im vyhovuju a ak im to aj nevyhovuje, tak ich vytrhnut z kontextu a hned to pekne "pasuje"." Surovo si ma praskol medzi "tych" ľudi,pričom! som rozpraval že sa nepriklaňam k žiadnej verzii!Prečo vobec reaguješ na moje prispevky takym sposobom ? Je hadam zle byť zvedavy a snažiť sa najsť aj iny pohľad na vec ako ostatny ľudia ?A nepozerať iba jednym smerom ako to je u koni keďže maju klapky na očiach...Ďalej prečo si nereagoval aj na poslednu časť mojho prispevku ?
11september z politickeho a psychologickeho pohľadu je dokonaly priklad ako prinutiť ľudi aby sa sami vzdali svojich slobod pre svoju bezpečnosť a dali svojim "panom" vyššiu moc.Z tohto pohľadu je uplne jedno či to bola vlada alebo teroristi keďže vysledok je ten isty (rozširenie štatnej moci v každom sektore)A ďalej prečo je pre teba take nerealne žeby vlada sama sebe odpalila wtc ? Veď človek je bytosť ktora dokaže zabiť svojho bližneho len pre zopar slov,pre zopar korun,DOKONCA PRE DOBRY POCIT.My ľudia sa ženieme do vojen stym že ideme vraždiť,aky je rozdiel medzi vojakom a vrahom ? Uniforma....Jednym tlačidlom dokažeme vymazať zopar milionove mesto z povrchu zemskeho.My ľudia dokažeme použivať biologicke zbrane na ženy a deti.Za peniaze sme ochotny testovať sami na sebe lieky.Plynie ztoho že ľudia medzi sebou nemaju uctu.Budejeme medzi sebou bariery a spoločenske vrsty ktore nas delia na triedy... Stale sa nepriklaňam ani k jednej teorii.. No len chcem poukazať nato že nieje to vobec nerealne žeby to urobila vlada. Strach je v nas,strach nam vladne...
Vyprosim si aby si namňa reagoval tvojim sposobom kde ma vopred škatulkuješ k určitej skupine ľudi bez toho aby si ma vobec poznal.Na jednu jedinu vec som poukazal a to bola explozia.Keď budeš mať take silne chuťky aj naďalej namňa reagovať tak poprosim sukromnou spravou.
Ďakujem.
11september z politickeho a psychologickeho pohľadu je dokonaly priklad ako prinutiť ľudi aby sa sami vzdali svojich slobod pre svoju bezpečnosť a dali svojim "panom" vyššiu moc.Z tohto pohľadu je uplne jedno či to bola vlada alebo teroristi keďže vysledok je ten isty (rozširenie štatnej moci v každom sektore)A ďalej prečo je pre teba take nerealne žeby vlada sama sebe odpalila wtc ? Veď človek je bytosť ktora dokaže zabiť svojho bližneho len pre zopar slov,pre zopar korun,DOKONCA PRE DOBRY POCIT.My ľudia sa ženieme do vojen stym že ideme vraždiť,aky je rozdiel medzi vojakom a vrahom ? Uniforma....Jednym tlačidlom dokažeme vymazať zopar milionove mesto z povrchu zemskeho.My ľudia dokažeme použivať biologicke zbrane na ženy a deti.Za peniaze sme ochotny testovať sami na sebe lieky.Plynie ztoho že ľudia medzi sebou nemaju uctu.Budejeme medzi sebou bariery a spoločenske vrsty ktore nas delia na triedy... Stale sa nepriklaňam ani k jednej teorii.. No len chcem poukazať nato že nieje to vobec nerealne žeby to urobila vlada. Strach je v nas,strach nam vladne...
Vyprosim si aby si namňa reagoval tvojim sposobom kde ma vopred škatulkuješ k určitej skupine ľudi bez toho aby si ma vobec poznal.Na jednu jedinu vec som poukazal a to bola explozia.Keď budeš mať take silne chuťky aj naďalej namňa reagovať tak poprosim sukromnou spravou.
Ďakujem.
-
seth82
Darca
1. Poznať viacero pohľadov na jednu vec je OK. Prezentovať tu teóriu, ktorá tu bola v minulosti spochybnená, je vec druhá, možno preto viacerí zareagovali tak, ako zareagovali. V minulosti sme tu už mali X užívateľov, ktorí pricupitali s tými číselkami z YouTube.
2. "Páni" majú "vyššiu moc" už pekne dlho, nejaký 11. september na to nepotrebujú. A to platí špeciálne pre USA. Ja sa ťa opýtam - je pre teba nereálne, že by WTC odpálili Vesmírni Lidi? Lebo čo my o nich vieme, možno dokážu zabiť človeka pre zopár slov, korún alebo pre dobrý pocit. Moja teória o Vesmírnich Lidech odpaľujúcich WTC je vzhľadom na to, že je založená na ničom dokázateľnom, na rovnakej teoretickej rovine ako tá tvoja o vláde odpaľujúcej WTC. Ďalej, ak nevidíš rozdiel medzi vojakom a vrahom, tak to je zlé. Pretože vrah vraždí pre dobrý pocit a pre svoj zisk, vojak v mnohých prípadoch pod úplne inou, často oveľa "ľudskejšou" zámienkou (ako príklad uvediem WW2, aby ma tu niekto nezačal obhadzovať Afganistanom a podobne).
3. Spoločenské vrstvy existujú medzi ľuďmi už tisícročia, bariéry medzi nimi boli v minulosti oveľa väčšie ako dnes. Inak to nikdy nebude, sny o rovnosti všetkých sú utópiou. Aj tak je to všetko úplne irelevantné k 9/11, pretože podobné ódy na móresy môžem vypísať fakt k hocičomu.
Na reakcie si zvykaj, nech už sú akékoľvek, na tomto fóre ťa dokáže zopár jedincov nazvať hocijako, sám som to zažil
2. "Páni" majú "vyššiu moc" už pekne dlho, nejaký 11. september na to nepotrebujú. A to platí špeciálne pre USA. Ja sa ťa opýtam - je pre teba nereálne, že by WTC odpálili Vesmírni Lidi? Lebo čo my o nich vieme, možno dokážu zabiť človeka pre zopár slov, korún alebo pre dobrý pocit. Moja teória o Vesmírnich Lidech odpaľujúcich WTC je vzhľadom na to, že je založená na ničom dokázateľnom, na rovnakej teoretickej rovine ako tá tvoja o vláde odpaľujúcej WTC. Ďalej, ak nevidíš rozdiel medzi vojakom a vrahom, tak to je zlé. Pretože vrah vraždí pre dobrý pocit a pre svoj zisk, vojak v mnohých prípadoch pod úplne inou, často oveľa "ľudskejšou" zámienkou (ako príklad uvediem WW2, aby ma tu niekto nezačal obhadzovať Afganistanom a podobne).
3. Spoločenské vrstvy existujú medzi ľuďmi už tisícročia, bariéry medzi nimi boli v minulosti oveľa väčšie ako dnes. Inak to nikdy nebude, sny o rovnosti všetkých sú utópiou. Aj tak je to všetko úplne irelevantné k 9/11, pretože podobné ódy na móresy môžem vypísať fakt k hocičomu.
Na reakcie si zvykaj, nech už sú akékoľvek, na tomto fóre ťa dokáže zopár jedincov nazvať hocijako, sám som to zažil
Prepac, ale niekoho, kto sem hodi link na vypoved jednej svedkyne a kladie nezmyselnu otazku spolu s ignoraciou ostatnych vyse 130 svedkov, ktori to lietadlo videli, nemozem pokladat za objektivne zmyslajuceho.
Navyse, uz len nazov videa s tou svedkynou je zavadzajuci, kedze ona netvrdila, ze tam ziadne lietadlo nenarazilo. Tvrdila, ze v tej casti budovy, v ktorej sa ona nachadzala, nebolo vidiet ziadne stopy po naraze lietadla. Trochu rozdiel, nie?
Ak mas nejakych dalsich svedkov, kludne daj link, ale ak to bude nieco podobne ako s touto jednou.....
Dalej si tu spominal vybuch, ktory bol podla teba slaby (???) a snazil sa to podporit tym, ze si videl zrazit sa 2 migy. Lenze to je opat nieco ine. Tie migy, ako si pisal, sa zrazili vo vzduchu, na otvorenom priestranstve a to je nieco ine, ako naraz lietadla do budovy, kde sa velke mnozstvo energie z vybuchu sirilo budovou a tym padom ho na tom videozazname vidiet nebolo.
Navyse, uz len nazov videa s tou svedkynou je zavadzajuci, kedze ona netvrdila, ze tam ziadne lietadlo nenarazilo. Tvrdila, ze v tej casti budovy, v ktorej sa ona nachadzala, nebolo vidiet ziadne stopy po naraze lietadla. Trochu rozdiel, nie?
Ak mas nejakych dalsich svedkov, kludne daj link, ale ak to bude nieco podobne ako s touto jednou.....
Dalej si tu spominal vybuch, ktory bol podla teba slaby (???) a snazil sa to podporit tym, ze si videl zrazit sa 2 migy. Lenze to je opat nieco ine. Tie migy, ako si pisal, sa zrazili vo vzduchu, na otvorenom priestranstve a to je nieco ine, ako naraz lietadla do budovy, kde sa velke mnozstvo energie z vybuchu sirilo budovou a tym padom ho na tom videozazname vidiet nebolo.
-
TvisTT
Light Expert
seth82 napísal:1. Poznať viacero pohľadov na jednu vec je OK. Prezentovať tu teóriu, ktorá tu bola v minulosti spochybnená, je vec druhá, možno preto viacerí zareagovali tak, ako zareagovali. V minulosti sme tu už mali X užívateľov, ktorí pricupitali s tými číselkami z YouTube.
Ano oni maju vyššiu moc ale to ešte neznamena že ju možu použiť bez toho aby si ich ľudia nepovšimli.Mali moc zautočiť na hociktoru krajinu na tomto svete bez nejakych otazok a odpovedi no len keďže by to urobili tak by okamžite padli,ľudia by to nepripustili.No keď vložia do ľudi myšlienku že boli napadnuty,vyvolaju v ľuďoch pocit viny za dany utok tym že neboli pripraveny a tiež vnich vyvolaju chuť po pomste tak samotny ľudia budu chceli zaslepenu vojnu a spravodlivosť nech by to malo stať ich vlastne životy vo vojne.Dufam že rozumieš čo tym chcem povedať.Ľudia sa nechaju veľmi ľahko manipulovať.
Mali moc ale nie totalitnu no pomaly sa ktomu USA bliži a 11september nehovorim že to začal ale veľmi urychlil.
K tym vesmirnym ľuďom nato možem povedať že cely svet ovladaju nie židia
K vojakom vačšina vojakov motivuju peniaze.K ww2 nemožeš ani porovnať nemci natom neboli luxusne a že začali vojnu len tak z trucu...V dnešnej dobe kde vojaci bojuju len preto že chcu viď rebelov v syrii,libyi,pakistan(s paksitanom mam dokonca vlastnu skusenosť)Hadam ani nemusim spominať obete vojakov civilisti,reportery,kostoly,mešity atď.V dnešnej dobe je in bojovať a ani nevedieť začo,naražam na USA.
Ktym spoločenskym vrstam a našmu sužitiu bolo to skor mierene nato že nevieme brať ohľad sami na seba tak prečo by mala vlada brať ohľad nanas...Veľa nespokojnych ľudi znamena len problemy tak nas musia niečim udržať,strach(teroristi,kriza,choroby,globalne oteplovanie) popri možnosti nadeje nejakej tej pomyslenej mrkve pred hlavou aby sme sa mali začin hnať.
Billy ma to zmysel na teba reagovať ? stale točiš o jednom videu ktore som tu postol ako priklad ... Ty rozpravaš o nazve videa,ja o obsahu ...Takže ja niesom objektivne zmyšľajuci keď sa snažim brať do uvahy aj tu druhu stranu mince ? ach... Tiež to že ľudia videli lietadlo presne tohto typu neznamena to že to je ten typ !!!! Nato si daj pozor,niektory ľudia nevedia ani povedať typ auta a pritom auta su na každom kroku a nie ako lietadla...Ďalej ľudia niesu ani schopny rozlišiť druh rušňa,vlaku a pritom ich vidia skoro každy deň.Videl som aj som cestoval lietadlami ale netrufol by som si ani tipnuť ake lietadlo je aky typ.
Ktym migam ano spomenul som tie migy boli v 4km vyške,nehoda pri manevru,vznietene palivo a vybuch.Komerčny let 40ton paliva,vieš si to množstvo predstaviť ?Ďalej ani nebudem pokračovať už len to že komerčny let musi mať vždy plnu nadrž lietanie na pol nadrže je nepripustne. A tak isto odkedy znamena že to čo videla vačšina musi byť hneď pravda ? Ako som povedal ja som tam nebol ja neviem ako to bolo ale keď si mam otom vytvoriť nazor tak budem počuvať každu stranu a nie len tu ktora ma najviac fanušikov.
-
seth82
Darca
To povedal kto? Teda "že ju nemôžu použiť bez toho, aby si ich ľudia nepovšimli"? Veď ak majú moc, tak ju môžu používať akokoľvek. A to akože si zhodili WTC preto, lebo majú moc a chceli aby si ju ľudia nevšímali a preto vyhodili do luftu dva činžiaky a ľudia si už ich používanie moci po spadnutí WTC nepovšimnú? Nepríde ti to ako koncept mierne pritiahnutý za vlasy? Lebo mne áno. Čo by ľudia nepripustili? Veď ak majú takú moc, tak ľudia môžu a nemusia pripúšťať čo len chcú a vláda si môže aj tak robiť čo chce. Nechápem tomuto protichodnému prezentovaniu USA, niekedy mám pocit, že ľudia vlastne ani nevedia, že čo chcú povedať a v čo veria.
Ja si myslím, že by to bolo niečo výnimočné, ak by to spravila vláda. Či je to uveriteľné alebo nie, to je diskusia s vysokou dávkou teórie a primnoho slov "asi, možno, hádam, ak by, snáď" a podobne. Ja nepíšem, že máme veriť všetkému, čo rozprávajú. Ale na druhej strane nechápem, prečo by som mal čo i len trochu veriť niekomu, kto svoju teóriu prezentuje na internetových blogoch a amatérsky spravených videách na YouTube (sám si predsa potvrdil, že to nie je tvoja teória) a na základe hry s číslami a faktami.
Presne preto som písal na margo vojakov, aby tu niekto nezačal vyťahovať dnešné často pokrivené priority, napr. Afganistan a ty si to aj napriek tomu spravil. Ja som narážal napríklad na obranu pri obliehaní Petrohradu a podobne. To len na tému toho porovnania vojaka s vrahom.
Čo sa týka tej vlády strachu, to je opäť iba teória, na základe ktorej 9/11 vlastne spôsobilo presný opak, ako americká vláda podľa niektorých plánovala - Európa a aj zvyšok sveta si z USA uťahuje viac ako predtým, USA stratilo vo svete povesť "demokratickej krajiny" a to isté sa stalo aj u nich doma, viď hnutie Occupy, Anonymous a podobne. Takže ak US vláde šlo o "vládu strachu", tak to jej teda samoútok na dvojičky vypálil poriadne zle...
Ja si myslím, že by to bolo niečo výnimočné, ak by to spravila vláda. Či je to uveriteľné alebo nie, to je diskusia s vysokou dávkou teórie a primnoho slov "asi, možno, hádam, ak by, snáď" a podobne. Ja nepíšem, že máme veriť všetkému, čo rozprávajú. Ale na druhej strane nechápem, prečo by som mal čo i len trochu veriť niekomu, kto svoju teóriu prezentuje na internetových blogoch a amatérsky spravených videách na YouTube (sám si predsa potvrdil, že to nie je tvoja teória) a na základe hry s číslami a faktami.
Presne preto som písal na margo vojakov, aby tu niekto nezačal vyťahovať dnešné často pokrivené priority, napr. Afganistan a ty si to aj napriek tomu spravil. Ja som narážal napríklad na obranu pri obliehaní Petrohradu a podobne. To len na tému toho porovnania vojaka s vrahom.
Čo sa týka tej vlády strachu, to je opäť iba teória, na základe ktorej 9/11 vlastne spôsobilo presný opak, ako americká vláda podľa niektorých plánovala - Európa a aj zvyšok sveta si z USA uťahuje viac ako predtým, USA stratilo vo svete povesť "demokratickej krajiny" a to isté sa stalo aj u nich doma, viď hnutie Occupy, Anonymous a podobne. Takže ak US vláde šlo o "vládu strachu", tak to jej teda samoútok na dvojičky vypálil poriadne zle...
TvisTT: Je to s tebou bieda... K tomu videu som chcel povedat, ze jeho nazov je oproti jeho obsahu zavadzajuci. Aj ja som pred par rokmi bral do uvahy aj druhu stranu mince, no velmi rychlo som zistil, ze je to nezmyselna blbost. 8 zo svedkov, ktori videli to lietadlo, boli piloti, takze nemozes povedat, ze ti o lietadlach nic nevedia. Jeden zo svedkov bol dokonca letovy dispecer na heliporte v Pentagone. 26 svedkov povedalo, ze to bolo lietadlo American Airlines a 7 z nich povedalo, ze to bol Boeing 757. Inak, B757 je jedno z najznamejsich dopravnych lietadiel, takze aj uplny laik by ho mal vediet rozoznat.
Super, stale tu pises o tych tvojich slavnych migoch, ale precital si si vobec co som ti pisal? Neporovnavaj jablka s hruskami.
To, ze do pentagonu narazil Flight 77 American Airlines Boeing 757 je proste fakt, ktory je podporovany mnozstvom dokazov a ked ho chces spochybnit, musis najskor spochybnit tie dokazy. Ty si zatial nic nespochybnil. Dal si sem video s jednou svedkynou, ktora hovori, ze v casti budovy, kde sa ona nachadzala, nevidela stopy po naraze lietadla a na tom nie je nic prekvapujuce. A pisal si, ze mas k dispozicii mnoho dalsich videi s vypovedami svedkov, tak kde su?
Takze este raz, prepac, ja sa snazim co najlepsie odpovedat na tvoje otazky, no pokym nebudes reagovat na moje priame odpovede a budes nadalej porovnavat jablka s hruskami, tak sa s tebou jednoducho nebudem moct bavit ako s niekym, kto sa pozera na situaciu objektivne (aj keby mozno chcel).
Super, stale tu pises o tych tvojich slavnych migoch, ale precital si si vobec co som ti pisal? Neporovnavaj jablka s hruskami.
To, ze do pentagonu narazil Flight 77 American Airlines Boeing 757 je proste fakt, ktory je podporovany mnozstvom dokazov a ked ho chces spochybnit, musis najskor spochybnit tie dokazy. Ty si zatial nic nespochybnil. Dal si sem video s jednou svedkynou, ktora hovori, ze v casti budovy, kde sa ona nachadzala, nevidela stopy po naraze lietadla a na tom nie je nic prekvapujuce. A pisal si, ze mas k dispozicii mnoho dalsich videi s vypovedami svedkov, tak kde su?
Takze este raz, prepac, ja sa snazim co najlepsie odpovedat na tvoje otazky, no pokym nebudes reagovat na moje priame odpovede a budes nadalej porovnavat jablka s hruskami, tak sa s tebou jednoducho nebudem moct bavit ako s niekym, kto sa pozera na situaciu objektivne (aj keby mozno chcel).