Apple Pages - .PSD kompatibilita

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Apple Pages - .PSD kompatibilita

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte, počuli ste o editore Pages od Apple? Potreboval by som nájsť spôsob, ako spustiť .PSD súbor v tomtom editore, s uchovanými vrstvami. Ide o editáciu textu, prípadne mazanie vrstiev, atď. Prosím, nepýtajte sa ma, prečo to nerobím vo Photoshope, nejde o mňa. Proste by som potreboval z PS vyexportovať nejaký editovateľný súbor, ktorý otvorí tá sranda od Applu.

Pomôžete? :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: Apple Pages - .PSD kompatibilita

Príspevok od používateľa weroro »

Možno to nepomôže, ale toto vie pracovať aj s PSD a na MACu to pôjde. http://pixlr.com/editor/

// Aha do čerta. Nevie to upravovať text z toho načítaného PSD.
Palik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Palik »

Pages je textovy editor takze import .psd suborov a navyse praca s vrstvami a editacia urcite nie je mozna...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pages nepoznám. Ale jeden "klient" si zakúpil template plagátu, a potrebuje si ho upraviť. Neviem z akého dôvodu si nemôže stiahnuť trial Photoshopu, no proste si to .PSD potrebuje z-editovať v tom Pages. On nie je grafik, ale grafiku na "dumb" úrovni - čiže jednoduché layouty si v tom programe robí. Preto som myslel, že by teoreticky ten program mohol nejakým spôsobom otvoriť PSD. No asi to možné nebude, aj tak som to už vyriešil inak. Ďakujem za rady. :)
Napísať odpoveď