Sekanie pc
-
AndreasAuditore
Medium Expert
Sekanie pc
Čaute
mám dlhodobejší problém s počítačom. Počítač sa mi dosť často zasekne a nejde normálne používať a ani vypnúť napr.: keď naštartujem pc a o 5 minút sa k nemu vrátim je absolútne zamrznutý a nepomôže nič iné ako reset, taktiež počítač sekne pri práci vo Worde a podobne keď je len minimálne vyťažený. Neviem čím je to spôsobené, pretože v počítači nie je vírus a žiadny z komponentov sa neprehrieva....
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sekanie pc
Možno trochu tvrdé riešenie ale skúsil si reinštal windowsu? Ak na 100% v PC nemáš žiaden vírus, napr. mallware (na to je dobrý Malwarebytes anti-malware) tak najlepšie riešenie je zálohovať si dokumenty a preinštalovať win.
-
AndreasAuditore
Medium Expert
ano toto som skúsil bohužiaľ problému to nepomohlo.... pc som skontroloval esetom 
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak to môže byť vadný Disk alebo RAM. Skús stiahnuť HD Tune a skontroluj disk (normálny nie krátky test). Ak nebude ani jedno varovanie tak stiahni MemTest a nabootuj ho a nechaj 2x prebehnúť kontrolu RAMiek.
-
AndreasAuditore
Medium Expert
HD Tune neukazuje žiadny problém ani na jednom z diskov je možné, že sú to tie RAMky
-
Lukkas
Star
Typicke uplne zamrznutie systemu je bud chybna RAM, zblbnuty zdroj, alebo ti odchadza Chipset (pri prehriati spravi taketo zamrznutie) Ked sa resetne ide ako dlho? kratsie ako pred tym?
-
AndreasAuditore
Medium Expert
RAM-ky som skontroloval, sú v poriadku a keď sa resetne niekedy sa vráti do normálu inokedy ho musím znova reštartovať...
-
Lukkas
Star
Skus tam nabootovat Linux Ubuntu Live CD ... skus na nom chodit chvilu po nete atd. Ak to spravi aj tam tak bude pravdepodobne doska zla.
-
AndreasAuditore
Medium Expert
Pozriem teploty nemáte skúsenosti s Asus Maximus 4 Extreme
Problém je, že pri plnej záťaži procesora ma MB 32 stupňov
Problém je, že pri plnej záťaži procesora ma MB 32 stupňov