Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
my mame tiez v Hnusti tuto bezdotykovu umyvarku, ktoru ja osobne tazko uznavam, z toho hladiska, ze si clovek auto umyje sam a nema ho prakticky ako poskriabat narozdiet od kefovej umyvarky. sice ani u nas to nedava tolko samponu, ze by bolo to auto tak zagenene bielym
ale umyje super..
Tak tak,ako keby si na to striekal slahacku,poriadne huste a spinu ti poriadne vyzerie
len 50 centy za tuto penu a 50c za oplach
clovek tam ani nevystupuje z auta? ako to funguje? v KE su uz asi 2 no este som ani v jednej nikdy nebol
z auta musi vystupit a zavriet si okna
vystupis, precitas si navod, hodis peniazky, stlacis tlacidlo, ci chces umyvanie, voskovanie, oplachovanie, alebo odstranpovanie musiek a vapkovou pistolou a teplou vodou si sam umyjes auto.. ak v tom nie si zbehly, tak si daj prvy krat auto umyt obsluhe.. zvyknu tam byvat aspon cez den
ako nie som blb
len som v tom nikdy nebol, len okolo toho chodim, radsej si umyvam auto sam s tou rucnou sprchou, no ale ked je vysledok rovnaky, alebo lepsi a nemusim si spinit ruky, rad vymenim rucnu za bezkontaktnu
a pri rovnakej cene dokonca
tak u nas to take lecne nie je zase... ked v klude oplachnem auto aj s navoskovanim, tak 3€.. ale ked ho chcem len tak narychlo suchnut, tak 2€...
Ked uz pojdes na tu automaticku tak bacha aby ti to neposkrabalo auto. Kamosovy sa to uz stalo. Najlepsie je z domu zobrat nejake tie veci,zobrat aspon 2-3 ecka a ist si to urobit pekne sam.
Jj, kamarát má so svojím C-Maxom rv. 2008 tiež príjemnú skúsenosť z jednej benzínky. Odretý lak a dokonca odonďatý nejaký plast, či čo.. hovoril, že 30€ škoda. Vyreklamoval 20€.
Tam hlavne nesmies ist s uplne spinavym autom ale treba obetovat este 1 € a oplachnut si auto wapkou. Ked na aute nechas hrubu spinu, tak sa pri tom prvom oplachovani nedostane dole a neskor sa pod kefami moze spravat ako smirgel.puma19944 napísal:Ked uz pojdes na tu automaticku tak bacha aby ti to neposkrabalo auto. Kamosovy sa to uz stalo. Najlepsie je z domu zobrat nejake tie veci,zobrat aspon 2-3 ecka a ist si to urobit pekne sam.
neviem sice ci myslime to iste, ale pokial tie klasicke samoobsluzne boxy s wapkou, kde si mozes vybrat viac modov (oplach, sampon, vosk...), tak tych je ako hub po dazd, len co si teraz spomeniem: jazero 2x (pri lukoil a pri labasi), moldavska 2x (pri spp a pri slovnaftke vedla kauflandu), na vypadovke pri L IX, polska (pri rastislavke)CheZteR napísal:clovek tam ani nevystupuje z auta? ako to funguje? v KE su uz asi 2 no este som ani v jednej nikdy nebol
// oproti lidlu za steelkou?
a btw... nestretli sme sa nahodou asi pred 2-3 tyzdnami na parkovisku v galerke? registroval som protiiducu primeru tmavsej modrozelenej farby a tusim s cervenym podkladom predneho loga
dik, vedel som jedine o tej oproti l9, oproti lidlu za steelkou, a pri labasi - tam som brigadoval ked sme kopali zaklady
ostatne som nepoznal...doteraz som bol verny omv na juznej triede
Ja používam tú pri Lukoilke.. ale keď som videl to zašampónované auto na predchádzajúcej strane, káre ma vyskúšať konkurenciu...

-
xH4wK
Kua no to kde maju taku wapku ktora ma sampon a tolko aktivnej peny ? :O To by som chcel v KE by som tam chodil furt.
Keby este aj susenie tam bolo tak dokonale
Keby este aj susenie tam bolo tak dokonale
aky rocnik ? aka motorizacia ?audiotrack napísal:toto je moje auto, fotka je aktuálna fotená asi týždeň dozadu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
12/97, je to benzín 1.6plusminus napísal:
aky rocnik ? aka motorizacia ?
ročník straší, ale najvyššia trieda (klíma, multifunkčný volant, centrál s dialkovým, imobilizér, predné okná v elektrike, zrkadielka v elektrike, palubný počítač, vonkajší teplomer...)
-
Hotwire
Addict
Moma zaujimava farba a kolesa
vyzera to bombasticky.
-
Suffel
Guru
skoda toho motoru
postacuje ti? keby to bola aspon 1.8T 110kW.. inak nemam co vytknut je krasne spraveny..
btw// kde to je fotene?
btw// kde to je fotene?
Veľmi pekne spravené ! 
Suffel: tak je to úplna socka (výbava, motor)
, ale tak je to moje prvé auto, ako som už písal, už ho mám 3 roky... Zatiaľ my to stačí...
A ďakujem...
A ďakujem...