Podvádzanie Priateľky/a

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
noone
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Podvádzanie Priateľky/a

Príspevok od používateľa noone »

test: vsimni si Qwertyho...
On podvadza a pocita s tym, ze bude podvedeny.
Smeje sa z tych ktori su verni a ich priatelky ich podvadzaju.
Lenze tym, ze su verni, beru vernost ako standard a nenapadne ich upodozrievat svoje polovicky.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

preto neni dobre zamestnavat kamaratov a rodinnych prislusnikov
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Su firmy v ktorych o tom nerozhodujes alebo tam ti ludia boli aj pred tebou. To vsak nie je ziadna odpoved na to com pisal.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

noone napísal: Lenze tym, ze su verni, beru vernost ako standard a nenapadne ich upodozrievat svoje polovicky.
Toto si myslim nie je pravda...obzvlast dnes si myslim malokto berie vernost ako standard od ktoreho sa odchylia len zavrhnutia hodne hovada/kur*y

vernost uz bohuzial nie je standardom. ja sam nepodvadzam, zo zasady, z isteho moralneho hladiska, proste nie, ale neznamena to, ze mi teraz nenapadne, ze by som nemohol byt podvedeny. jednoducho mi to pride fer, od svojej priatelky vyzadujem vernost, nevera je pre mna automaticka stopka bez ohladu na okolnosti, preto som aj ja verny a proste nepodvadzam.

Vernost ako formu dovery pokladam za absolutny zaklad kazdeho perspektivneho vztahu. Fuck buddies/jednorazovky som si uz uzil a teraz mi uz ide o nieco ine a tak chcem vztah ktory bude uz o niecom inom, ak partnerke nemozem doverovat v niecom tak elementarnom ako je toto, tak to pre mna nema dalej zmysel.

Pre qwertyho to bude samozrejme znamka slabosti, ale co sa da robit malokto je taky kanec a vzor spravneho muza ako je on a nam obycajnym smrtelnikom ostava len dufat, ze sa jedneho dna aspon trochu priblizime nim nastolenemu idealu dokonalosti (napriklad tym, ze sa nechame zmlatit fotrom pripadne tym, ze budeme vyplakavat na nejakom fore o tom ako sa chceme zabit).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

test napísal:Pytal som sa axxisa, ze preco si mysli, ze by mala byt pripravena, miesto toho si tu napisal kraviny. A preto som chcel vediet co si tym chcel napisat, ale odpovede som sa nedockal.

To, ze nieco take zazila podla mna neznamena, ze by mala byt na to pripravena. Ked ta vyhodia z prace, tak na dalsie vyhodenie si tiez pripraveny? Alebo ked si v pozicii sefa z opacnej strany?
prekrúcaš fakty test a kakáš si do pusinky. Správny príklad by bol, keby si bol šéf vo fime a neprávom vyhodíš nejakého chudáka, tak na to môžeš vziať jed že sa Ti to vráti. Neviem o čo Ti ide, sa nudíš a nemáš nič lepšie na práci? Myslím že som napísal správu viac ako k veci, ak sa chceš hádať som na iCQ. Takže prosím Ťa zdrž sa blbých pripomienok a hlúpych detských otázok. Pýtal si sa prečo by mala byť pripravená na to že ju niekto odkopne. Jednoduchá odpoveď, lebo spravila to isté. Keď raz niekomu vedome ublížiš, tak sa Ti to vráti, či tomu veríš alebo nie a je jedno v akej forme. Ak tomu neveríš, Tvoj problém, aj tak sa Ti to vráti.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dobre, ty si moderator a ja tolerujem tvoj postoj, preto sa nebudem hadat.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

test napísal:Dobre, ty si moderator a ja tolerujem tvoj postoj, preto sa nebudem hadat.
A teraz ja. Nesuhlasim s uplinkovou verziou o karme (kedze cely koncept karmy je IMO kravina) ale suhlasim s vyjadrenim, ze kto mecom zije ten nim aj zide.
Ak si niekoho podviedol nemas pravo byt nastvany za to, ze podviedol aj on Teba resp. byt si z toho nemal byt nejako rozcarovany. Jedna sa totiz o totoznu situaciu akurat v otocenom garde a pre mna samotneho je to jasny pripad "Vodu kaze vino pije", ktory nemam rad v ziadnom prevedeni.
A ak nic ine, ak si raz niekedy nico spravil nech uz si mal na to pohnutky akekolvek mal by si byt schopny pochopit preco to spravil ten druhy.

To nie je ani nahodou to iste, ze vyhodis niekoho z prace pretoze nemas inu moznost (firma ma financne problemy, dotycny je dement....). Predpokladam, ze neexistuje situacia ked by som MUSEL byt neverny (alebo myslis, ze sa casto stava - podved svoju priatelku alebo Ti zastrelim otca?)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

axxis napísal:Predpokladam, ze neexistuje situacia ked by som MUSEL byt neverny
V tomto pripade by mohlo platit: Co nanajdes doma, najdes/hladas inde ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:V tomto pripade by mohlo platit: Co nanajdes doma, najdes/hladas inde ;)
Ano, ale stale je to len moznost a nie nutnost. A ak sa drzime v rovine "chodenia" (ergo nie manzelstvo, alebo dokonca manzelstvo s detmi) tak ked v tomto vztahu nenachadzam nieco co si potrebujem doplnit niekde inde tak to predsa mozem ukoncit a skusit to inde.
Zachranovat ci doplnovat vztah neverou sa mi nezda ako najstastnejsie riesnie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Existencia vzťahu ktorý človeka nenapĺňa dostatočne na to, aby si nemusel hľadať inú partnerku/partnera je nezmyselná.

Dohoda o sexuálnom spolužití dvoch ľudí ≠ vzťah, ale dohoda na zvieracej úrovni.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To ani mne a suhlasim s tym co si teraz napisal.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

paci sa mi ako coldrain pise o tom co BOLO, ano v roku 2008 som pisal na forum kadeco, je rok 2012, ... kto nevie pochopit casovu zmenu toho uprimne lutujem, svet a clovek sa meni s casom. Koho problemy ostavaju roky a roky tie iste, rovnako je to biedne. :)

UPLINK tvoje prirovnania su debilne, ostatne ako vacsina, Kto okradne tak musi pocitat s tym ze raz bude okradnuty? ta reku sleduj spravy, a nasich politikov, ti budu kradnut a kradnut, a neboj sa, im nikto nic neukradne. :D Vies ale ake pravdilo plati v dnesnej dobe? Okradnu ta raz, okradnu ta mozno zas..... a neboj nic, tomu co ta okradne to bude hlboko u riti a jemu nemusi nikto do koca zivota nic ukradnut. To ze on ukradol nie je podmienkou ani zarukou ze bude aj on okradnuty, toto su take prachsproste povídačky, ... ako ked stara babka karha vnucika a chce ho nastrasit :lol: Jezisi a ty robis za tazke prachy grafika, kks ,....
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

qwerty, ja viem, že máš život veľmi pestrý a preto nie je možné neustále dávať pozor o čom presne diskusia je, ale skús pochopiť, že to nie je: Kto kradol musí byť okradnutý. Je to: Kto kradol, nemá byť prekvapený a pobúrený, ak bude okradnutý.

Kapiš?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:To ani mne a suhlasim s tym co si teraz napisal.
nie som si uplne isty na co si tymto reagoval
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Axxis: S tymto: ,,A ak sa drzime v rovine "chodenia" (ergo nie manzelstvo, alebo dokonca manzelstvo s detmi) tak ked v tomto vztahu nenachadzam nieco co si potrebujem doplnit niekde inde tak to predsa mozem ukoncit a skusit to inde. Zachranovat ci doplnovat vztah neverou sa mi nezda ako najstastnejsie riesnie."
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nepodviedol som a ani sa nechystam. Je to chrapunstvo a sice moralne zasady nemam, nerobim veci, ktore nechcem aby mne robili ti ktorych mam rad. No a podvadzanie je pre mna aj bozkavanie a asi by som to tak lahko neprekusol a skor ci neskor by som taky vztah ukoncil. Bez dovery sa dlho fungovat neda.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

axxis napísal:Clovek by cakal, ze ked si sama bola neverna, ze by si mala byt pripravena aj na opacnu alternativu.
Najskôr som bola neverná ja, čo som si pretrpela a oľutovala, potom sa mi to vrátilo ešte zo začiatku nového vzťahu po pár mesiacoch (pracovná vyťaženosť oboch, menej času sme sa vídavali počas mesiaca a už to išlo). Je to pre mňa ponaučenie, životná skúsenosť a možno aj malá odplata za to čo som spravila ja pred dvomi rokmi. Nebola som na to pripravená a úplne ma to rozhádzalo, bolo to nepríjemné, kruté, nuž, viem aké to z oboch strán.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz - Božie mlyny melú pomaly, ale isto. Vieš, aj politic sú len ľudia a ver mi, mnohí trpia rôznymi telesnými problémamy o ktorých Ty ako smrteľník nevieš [ja áno, pár "vyššie" postavených politikov poznám osobne, aj doktora Fica, čo toho nemá veľa pod čapicou]. Takže že by "vyššia" spravodlivosť nekonala by som celkom netvrdil.

No a čo sa týka Tvojho svetonázoru, ku nemu sa vyjadrovať nejdem, je to zbytočné. Tvoj svet je pre Teba uzavretý, názory druhých pokladáš paušálne za balast, aj keď dávajú 20x viac logiky ako Tvoje vlasté :smt006
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bozie mlyny??? ty si sa uplink s kym trafil? dnesnu tabletku antipsychotik si si uz dal? ci este nie ??? KOLKO LUDI ma zdravotne problemy a za zivot nikomu nic zleho nespravili? vela, tak co tu pleties somariny o bohu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Viac interpunkčných znamienok qwerty to chce, a viac písať boldom, aby si dokázal svoj obrovský pocit menejcennosti a týmto si ho skompenzoval ;) všetko je spravodlivé, len človek ktorý nevidí vecí v súvislostiach tomu nerozumie.
Napísať odpoveď