Káblovka
Káblovka
Cawte ja by som sa chcel poradiť ohľadom káblovky. Chcel by som pozerať TV v pc a neviem ako nato. V miestnosti kde mam pc mam zavedený káblový internet tak sa chcem spýtať či by sa tam nemohla dať nejaká rozdvoja alebo niečo podobné a potom to natiahnuť do pc a vlastne čo ma to bude stáť a čo nato kúpiť.
Re: Káblovka
niektoré programy vieš pozerať priamo online z netu. Potom prepojiť obraz z TV na PC monitor OEM VGA kablom, no tento len na pripojenie ntb s TV, dalej pomocou HDMI káblu na ktorý port asi v PC mať nebudeš. Ale v tvojom prípade bude treba zriešiť cinch kabelaz.
Hdmi možnosť mám. Čo mame doma tak je možné pripojiť na tv scrad a potom sú tam 4 diery také tie farebné. Dakedy dávnejšie som mal prepojený obraz pc TV ale to bolo tak že na tv sa dalo pozerať čo je na tv . Ohľadom cino kábla to by nebol ani problém ale čo okrem toho budem musieť ešte kúpiť?
-
Ryan Giggs
VIP
To by som chcel vidieť ako chceš dostať obraz z televizora do PC alebo na monitor.damiamarl napísal:niektoré programy vieš pozerať priamo online z netu. Potom prepojiť obraz z TV na PC monitor OEM VGA kablom, no tento len na pripojenie ntb s TV, dalej pomocou HDMI káblu na ktorý port asi v PC mať nebudeš. Ale v tvojom prípade bude treba zriešiť cinch kabelaz.
Ak chapem spravne budes potrbovat usb tuner http://www.alza.sk/gigabyte-gt-u8300-d173734.htm ten pichnes do notbooku a do neho kabel od tv.Pheonix napísal:Cawte ja by som sa chcel poradiť ohľadom káblovky. Chcel by som pozerať TV v pc a neviem ako nato. V miestnosti kde mam pc mam zavedený káblový internet tak sa chcem spýtať či by sa tam nemohla dať nejaká rozdvoja alebo niečo podobné a potom to natiahnuť do pc a vlastne čo ma to bude stáť a čo nato kúpiť.
-
Ryan Giggs
VIP
Prečitaj si poriadne o čo ide v tomto vlakne a o čo v tom linku. To nijako nesuvisi. On nechce použiť TV ako monitor. On chce dostať kablovku do PC. Maš v tom hokej.
Zaleži v šak na tom, čo za "kablovku" to ma (bez toho sa veľmi nepohneme). Ten USB tuner bude fungovať len v pripade ak je ta kablovka analogova, resp. chyti tych 6 programov v dvb-t.balthier napísal: Ak chapem spravne budes potrbovat usb tuner http://www.alza.sk/gigabyte-gt-u8300-d173734.htm ten pichnes do notbooku a do neho kabel od tv.
Káblovku mam martico.sk a je aj digi aj analog .
a ako ju chytas na TV? mas pod TV na to box ?
Nie využívame analógový signál.
v tom prípade Ti postačí analógová TV karta do kompu... ale môžeš si kúpiť hybrid s DVB-T..
@Pheonix
ale spominal si aj digital
ale spominal si aj digital