majo1990 napísal:Mala svoje dni...Znovu som to snou rozoberal a napisala mi: ze ci ju podozrievam ze nieco snim mala, a napisala este toto: poviem ti uprimne, keby sa s nim vyspim, tak ta uz nechcem. Co si o tom myslite?
za Ta uz nechce
a okrem toho, ze mala svoje dni nic neznamena. a aj keby Ta nepodvadzala tak sa Ti v takom debilnom vztahu neoplati zostavat.
Je radikalny koniec, pytal som sa jej ci je rozhodnuta a povedala ze ano, ale nepovedala ze pre koho, napisala mi papa a fuck you baby a ze ma nenavidi pretoze som jej napisal ze som debil co ju taha zo sraciek... / boze jak sa trapim
majo1990 napísal:Je radikalny koniec, pytal som sa jej ci je rozhodnuta a povedala ze ano, ale nepovedala ze pre koho, napisala mi papa a fuck you baby a ze ma nenavidi pretoze som jej napisal ze som debil co ju taha zo sraciek... / boze jak sa trapim
Raz si hore, raz si dole. Teba mala však dole na špagátiku, bol si pre ňu hračka, vypĺňač voľného času, kamarát, občas sexuálny partner, psychológ a človek v ktorom mohla nájsť oporu. Viac si pre ňu pravdepodobne nebol. Nezúfaj, príde iná, príde lepšia. Rozchod je pre teba najlepšie riešenie.