Prvé rande
Re: Prvé rande
Tie balóny sa volajú lampióny
. Idem s ňou v sobotu do divadla a tak skočíme na ten bowling. Budem sa snažiť aby moc nepila no a uvidíme. Dám vedieť.
Na bowlingu sa neda nepit, cim viac pijes tym lepsie hras
Chodte do mesta dakam na cokoladu caj ked uz je zima ako v psinci, alebo nejaky saunovy svet 
Podla mna divadlo a bowling nejde moc spolu, hlavne kvoli formalnejsiemu obleceniu v divadle. Teraz sa uz obleky nevyzaduju, ale aj tak. Ma to aj vyhodu, ze po dobrej komedii bude dobra nalada, na bowlingu sa odreagovat na hodinku, dat dva pohariky vina a potom sa pobrat prec.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V zaciatkoch randenia by som asi vynechal aktivity, kde jeden vyhra a ten druhy nie, cize ziaden billiard ani bowling a podobne. Radsej vecera, alebo posedenie pri drinku, tam je predsa len lepsia moznost na rozhovor..
Tommy: Prečo?
Neni lepší pohľad, ako vidieť radosť svojej polovičky, ktorú nechám vyhrať v biliarde/bowlingu.
Aj pri takom biliarde sa dá celkom fajn porozprávať.
-
TommyHot
Addict
hd: samozrejme ak ju nechas vyhrat tak je to o inom, ale na druhej strane moze mat pocit, ze je menejcenna, lebo si ju musel nechat vyhrat. Toto su veci, ktore by som velmi neriskoval, hlavne v zaciatkoch.
Treba to vedieť spraviť tak, že to nevyzerá, že si ju nechal.
Hrali sme nedávno 5 hier a prehral som 2:3 a to keby človek videl tú radosť, super večer potom... 
Niekedy netreba prehrat, len staci hrat na jej urovni a nechat to na boj az do samotneho konca 
Šak tak to je myslené. Určite to netreba robiť tak, že z druhého úderu dáš čiernu gulu "omylom" do jamky, treba to proste zahrať tak, aby to bolo napínavé a aby si myslela, že ako to na konci zvládla.
(Len by ma teraz počula) 
To si akoze nemoze clovek na prvom rande normalne zahrat nejaku hru s potencionalnou partnerkou fair play? Ved ak sa urazi, ze prehrala tak je na hlavu padnuta a ak vyhra tak je sikovna
super sposob na odhalenie charakteru.
Na druhej strane, ak by prehrala, môže dostať "cenu útechy" (či už objatie či pusu...), alebo ako gavalier sa môže chalan ponúknuť, že ju bude učiť 
Aj tak sa da, cena utechy moze potesit.
Este pred rokmi ked kamaratka behala za jednym chalanom a otukavali sa, tak sedeli v aute a bavili sa, ze kde to auto co pojde z parkoviska odboci. Jeden z nich povedal vpravo, druhy vlavo a dohodli sa, ze kto vyhra, da tomu druhemu pusu. V tejto stavke nebolo porazeneho
Este pred rokmi ked kamaratka behala za jednym chalanom a otukavali sa, tak sedeli v aute a bavili sa, ze kde to auto co pojde z parkoviska odboci. Jeden z nich povedal vpravo, druhy vlavo a dohodli sa, ze kto vyhra, da tomu druhemu pusu. V tejto stavke nebolo porazeneho
-
redliner
King
len aby sa neurazila s tým učenímzuzanuska napísal:Na druhej strane, ak by prehrala, môže dostať "cenu útechy" (či už objatie či pusu...), alebo ako gavalier sa môže chalan ponúknuť, že ju bude učiť
Co sa udialo za posledne dva tyzdne,nastal pokrok alebo pad?