praca IT support assistant
praca IT support assistant
Zdravim, pozvali ma na vyberove konanie na IT support assistant poziciu..je to pre nejaku hutnicku firmu pyrotek...môžem čakať nejaký hardcore,alebo len klasické piplačky so sekretárkami,ktoré nevedia rozchodiť tlačiareň a takéto veci..alebo nejaký brutal na Unixových/Winovských serveroch?
Re: praca IT support assistant
Idem po vestecku gulu, moment...
tak ale ja sa pytam ludi,ktori nieco take robili..na takej pozicii...viem,ze vsade je to ine..ale cim viac sa dozviem,tym lepsie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To máš mrte individuálne, podľa toho aká je to firma. Ak majú 10 zamestnancov, tak prvý prípad. Ak viac ako 50, tak to nebude prechádzka ružovou záhradou.
-
javatar
Hardcore addict
no ja osobne sa konkretnejsi opis naplne prace dozvedavam na pohovoroch (ci uz mi to poviedia alebo sa spytam sam) - chod tam a klad otazky 
a este mam otazku...som v brne a v utorok mam tri pohovory...jeden je ten it support..druhy je do callcentra...treti je nejaka brigada,ale nejdem nanho asi lebo nestiham...len rpoblemom je, ze to callcentrum aj ta brigada su v brne..a do toho it supportu by som musel cestovat pol hodiny,lebo to je v dolni lhote,co je kusok tu pri brne
a k tej firme,je to nejaka hutnicka firma,maju 200 zamestnancov spolu s tymi vo vyrobe,takže možno tak 20-30 ludi maju mimo..povedal by som
a k tej firme,je to nejaka hutnicka firma,maju 200 zamestnancov spolu s tymi vo vyrobe,takže možno tak 20-30 ludi maju mimo..povedal by som
cize tvoja otazka znie...?
otazka je,ci zrusit ten pohovor,kde by som musel vzdy cestovat,alebo tu brigadu?..lebo sa mi prekryvaju pohovory
zavolaj, vysvetli, pytaj sa.. neverim, ze si nedokazes presunut termin.
pol hodinu cestovat ti je vela?
6 rokov som cestoval hodinu do skoly a potom dalsi necely rok do roboty
a pritom nie mimo mesta
6 rokov som cestoval hodinu do skoly a potom dalsi necely rok do roboty
a pritom nie mimo mesta
wladas: peniaze za cestovné?
dk.samper - ist na ten pohovor bude skoda casu. Neviem si predstavit kto a preco by chcel prijat do zamestnania tak nesamostatneho cloveka, za ktoreho musia banalne rozhodnutia riesit uplne cudzi ludia na fore.
-
Soviet
Darca
A ktoremu je kvoli praci vela ist polhodinu do prace. Ja tiez chodim 25-30min do prace a pohoda. Zatial citam knihu a podobne.
@Hensym
veru, zbankrotuje
veru, zbankrotuje
hensym.... 
wladas..tiez..dufam ze ironia
potom sa necudujme ze sme tam kde sme, ked ludom sa nechce ist do roboty, lebo musia cestovat
wladas..tiez..dufam ze ironia
potom sa necudujme ze sme tam kde sme, ked ludom sa nechce ist do roboty, lebo musia cestovat
mm.. ked si spomeniem na dochadzanie autobusom NR - BA - NR pocas brigadovania (cca 7 mesiacov, 3-4 dni v tyzdni), tak sa mi jezia chlpy:)
.
pohovory si skus ale zariadit tak, aby si stihol vsetky. ak s tebou budu spokojni, budes si moct vybrat podla priorit. v najhorsom pripade ti bude aj to dochadzanie dobre (aj ked po odcitani nakladov budes na nule). prax je to, co potrebujes
.
pohovory si skus ale zariadit tak, aby si stihol vsetky. ak s tebou budu spokojni, budes si moct vybrat podla priorit. v najhorsom pripade ti bude aj to dochadzanie dobre (aj ked po odcitani nakladov budes na nule). prax je to, co potrebujes
Se pol hodina cestovania
Pol hodinu sa cestuje rano a poobede u polovice Slovenska, ci je to praca alebo skola. V BA alebo KE to z opacneho konca a mensej zapche v pohode vyskoci na hodinu alebo hodinu a pol. Mnoho ludi dochadza za pracou aj 80km, poznam takych ludi a aj ked to nie je prijemne, tak sa nestazuju, pracuju a su radi, ze maju pracu, ktora ich bavi a zivi. Keby si bol niekde v New Yorku a cestoval by si dve hodiny do prace, tak by si sa spamatal.
a ludia co ziju na dedinach a dochadzaju do mesta do roboty, tak v tych rannych zapchach sa tiez v autach/sadkach nacakaju
Tak tak, ja cestujem každé ráno skoro 2 hodiny do školy 
-
TommyHot
Addict
Ja mam zas opacny extrem, vylezem z vytahu, prejdem cez krizovatku a som v praci
ale tiez to nie je bohvie co. Vzdy si poviem, ze este mam cas a nakoniec to skonci tak, ze miesto o deviatej, dojdem do prace po pol desiatej.