Blade 55 napísal:Podľa mňa to bol jeden z najlepších ministrov.Najlepší ministri podľa mňa:
Kaník,Zajac,Mikloš
Podľa mna jeden z najhorších. Odkedy mi zobral socialne davky. (Podla zakona deti do 25 rkov ktory byvaju u rodicov nemaju narok na socialne davky !!!) Predstavovalo to 1500 sk mesačne.
Tiez ho nemam rad... uz od jeho posobenia ako licitatora pri prvych aukciach majetku statu, kde si tucne nabalil vrecka. Pred nastupom na MSVaR nemal ani sajnu o tomto odbore- pre SDKU urobil "spinavu pracu" + absencia elementarneho socialneho citenia. Ako osoba zatazena kauzami je rok pred volbami z pochopitelnych dovodov stiahnuty z vladnej funkcie- ako jeden z najneoblubenejsich ministrov by na preferencie SDKU posobil skor negativne ako pozitivne + sucasna parlamentna sila koalicie by ho vo funkcii aj tak neudrzala. No a napokon nemozem opomenut fakt, ze rozlozil najtradicnejsiu stranu na Slovensku- DS.
Ešte ked nebol ministrom bol v pohode ale ako sa stal ministrom tak sa mi znepáčil. Neviem síce čo spravil pre Slovensko dobré ale počítam že toho nebolo moc dobrého.
Les napísal:Tiez suhlasim. Pridavam este aj ministra Palka a Lipsica.
Tvoje názory sú všeobecne známe: čím horšie na Slovensku tým máš väčšiu radosť, čím sa ľudia v tomto štáte majú horšie tým sa viac tešíš, vyzdvihuješ politikov, ktorí si "rozobrali" tento štát, ktorí by sa v inom štáte kde platia zákony potýkali s orgánmi činnými v trestnom konaní atď. Kto teba pre pána Boha platí?
BTW. asi len u nas je mozne, ze clovek odvolany premierom z postu sefa FNM je tym istym premierom dosadeny za ministra, aby neskor podal "demisiu"- kazdemu je pritom jasne, ze nie dobrovolne, ale zase na odporucanie toho isteho premiera
Tomasito napísal:BTW. asi len u nas je mozne, ze clovek odvolany premierom z postu sefa FNM ju tym istym premierom dosadeny za ministra, aby neskor podal "demisiu"- kazdemu je pritom jasne, ze nie dobrovolne, ale zase na odporucanie toho isteho premiera