Hľadám silikónové náramky
-
petros6613
Medium Expert
Hľadám silikónové náramky
Hľadám silikónové náramky nejaké kvalitné športové nejaká značka.....proste čo nosia na ruke kde sa to dá kúpiť resp. kde dostať,získať
Ďakujem
Ďakujem
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám silikónové náramky
Myslím že sa to dá kúpiť na jarmoku... Aspoň tam som to ja kupoval.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
V Nike obchode sú Nike, v Adidas obchode sú Adidas, v Eurovei som videl armstrong a iné, aj proti rakovine, aj proti iným veciam. Rôzne farby. Červené, žlté, biele, modré, čierne čo si pamätám. Stačí vybehnúť do mesta, Eurovea, Aupark, Polus a tam sú.
-
petros6613
Medium Expert
Tak čo som bol v Nike som ešte nevidel asi som len slepí a kde to majú presne EUROVEA? A v BB sa to nedá zohnať ale nie je na to nejaká normálna stránka lebo som hladal a nič 
To tuzis po tom nosit na ruke silikonovy naramok s napisom Nike? Srsly? Vsak to uz vacsi gyc podla mna ani neexistuje 
// Aspon sa podpis ty modny doplnok
// Aspon sa podpis ty modny doplnok
-
petros6613
Medium Expert
To je ďalšia stránka len ak chceš si dať vyrobiť.
Nie je to gýč ako pre koho nechce sa mi nosiť že Nike ale ťažko sa to zháňa aspoň niečo poriadne mám Skullcandy náramok to je kvalita aj pekný proste nejaké značky a tak len ťažko sa to zháňa raz som to začal zbierať keď som jeden dostal a odvtedy sa mi to páčilo aj kamarátke a tak a odvtedy je to tak že keď vidím tak väčšinou kúpim ale väčšinou nič moc.
Nie je to gýč ako pre koho nechce sa mi nosiť že Nike ale ťažko sa to zháňa aspoň niečo poriadne mám Skullcandy náramok to je kvalita aj pekný proste nejaké značky a tak len ťažko sa to zháňa raz som to začal zbierať keď som jeden dostal a odvtedy sa mi to páčilo aj kamarátke a tak a odvtedy je to tak že keď vidím tak väčšinou kúpim ale väčšinou nič moc.
pametam na silikonove balance naramky
vraj to malo pomahat an ten placebo sa chytilo kopec ludi 
-
petros6613
Medium Expert
Aj ten som mal ale mi ho raz ukradli možno to ani nepomáhalo ale keď si ho mal si si možno viac veril a dúfal že ty to pomáha :DDD 
-
lowmanek
Light Professional
Majitel nakoniec priznal, ze to bacov koko*t pomaha.
Niekedy som rozmyslal nad kupou toho cierno-bieleho naramku od nike, ktory podporoval zmiernenie rasizmu vo futbale. Chcel som to brat odtialto http://www.naramky.com
Niekedy som rozmyslal nad kupou toho cierno-bieleho naramku od nike, ktory podporoval zmiernenie rasizmu vo futbale. Chcel som to brat odtialto http://www.naramky.com