Externý hdd problém
Externý hdd problém
Mám Samsung G2 portable 640GB , po otvoreni mi najprv nechcelo ukázať zložky o týždeň neskôr mi neukazuje už nič .Prázdny hdd, ale velkosť ukazuje ,že mám volných iba 20GB ako som mal.Ale neukazazuje mi nič čo tam je . Zápis/čítanie ide. Dá sa s tým niečo urobiť ?
Aj na iných pc to isté.
Aj na iných pc to isté.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Externý hdd problém
Teoreticky by som to videl na virus, ktory oznacit vsetky adresare a subory ako skryte.
UDMA CRC je povacsine chyba s kablom, chyba s kalibraciou by mohla v pohode prejst aj reklamaciou.
UDMA CRC je povacsine chyba s kablom, chyba s kalibraciou by mohla v pohode prejst aj reklamaciou.
Ok, Skúsim prejsť celý pc antivírakom.
Hlavne skus v hd tune este error scan a pomaly nie quick.
Bol to zrejme ten vírus. Našlo mi tu červíka, ale ešte hladá dalej.
Skúsil som nastaviť či mi ich ukáže ak nastavím aby ukazovalo aj skryté zložky a nič.
Odfajkol som Skryť zložky chráne OS , a sú vidieť len neviem ako ich dať aby neboli skryté , ked "hidden" sa nedá odfajknuť.
Skúsil som nastaviť či mi ich ukáže ak nastavím aby ukazovalo aj skryté zložky a nič.
Odfajkol som Skryť zložky chráne OS , a sú vidieť len neviem ako ich dať aby neboli skryté , ked "hidden" sa nedá odfajknuť.
-
Michaelo
Hardcore addict
Skús prekopírovať súbory (nie zložky) do PC a potom ich skús "zviditeľniť".
Tie súbory v tých jednotlivých zložkách sú normálne viditelné.
Len tie zložky už nie , budem musieť povyťahovať súbory z tých neviditelných zložiek a vytvoriť im nové a tie pôvodné vymazať alebo sa to dá nejak lahšie urobiť ?
Len tie zložky už nie , budem musieť povyťahovať súbory z tých neviditelných zložiek a vytvoriť im nové a tie pôvodné vymazať alebo sa to dá nejak lahšie urobiť ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Sprav to ručne s pár súbormi. Ak to pôjde tak vieš ako pokračovať.
Hotovo + som ho prečistil od blbostí 
-
aviceN
Guru
Stalo sa mi presne to iste a bolo to virusom co som chytil od kamarata...uz v zivote k nemu nic nepripojimErik:..: napísal:Tie súbory v tých jednotlivých zložkách sú normálne viditelné.