mam cervenu 323F BA
zimne pneumatiky
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: zimne pneumatiky
napodobne, tiez cakam, kym trochu zmyje tu sol a idem sa pustit do lemov a lestenia laku, po tomto roku tam je tych suchancov celkom dost od tych blbcov, co nevedia parkovat 
mam cervenu 323F BA
http://www.hojko.com/post1101942.html#p1101942
mam cervenu 323F BA
-
hojko
Site Admin
CheZteR: Ked nebude sneh, ked nebude v noci mraz, rano nebude namraza na ceste a ako tak zaplataju velke jamy. Cize mozno tak o mesiac.
na letne je este cas, v turcianskych tepliciach sa robia jazyky, po rovinke pri 90ke som mal spotrebu 10litrov, hold protivietor 
-
Holubar
Darca
Dajte tip na zimne pneu. Su pre rodicov, auto je SEAT Cordoba 1998, rocny najazd do 10tis km, skor tak 5. Nieco s dobrym pomerom cena/vykon a aby boli tiche. Teraz tam maju pomaly 14 rocne gumy.
Rozmer 175/70/R13. Je dobre kupovat zimne teraz po sezone, ci pockat na nejake lepsie obdobie?
Rozmer 175/70/R13. Je dobre kupovat zimne teraz po sezone, ci pockat na nejake lepsie obdobie?
Teraz su vypredaje, takze mozes chytit fajn cenu. Taky rozmer, najazd a auto, tam postaci Barum alebo Matador. Alebo doplatit uz na lepsie znacky, pozri si test ADACu na zimne pneu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Holubar: doteraz som mal presne ten rozmer zimne matadorky, no uz su prec ..keby ale zhanas letne ten rozmer ozvy sa
-
RATZINGER666
Darca
pre tych, ktori potrebuju pomoct alebo sa inspirovat pri vybere zimnych pneu 
http://auto.sme.sk/c/6556805/nemecky-ad ... matik.html
http://auto.sme.sk/c/6556805/nemecky-ad ... matik.html
Ako tak pozerám, asi som urobil dobre keď som v stredu kúpil Continental ContiWinterContact TS850 
-
ledenaster
Medium Professional
Potreboval by som radu ake zimne pneu kupit na FIAT PUNTO SPORTING
. Najlepsie nejake lacnejsie ale kvalitnejsie. mozu byt aj protektorovane.
185/60/R14
dakujem pekne za rady lebo ja sa v tom moc nevyznam
. Najlepsie nejake lacnejsie ale kvalitnejsie. mozu byt aj protektorovane.
185/60/R14
dakujem pekne za rady lebo ja sa v tom moc nevyznam
-
hojko
Site Admin
Za 40 eur/kus tam zozenies Barum Polaris 3, v nemeckom ADACu vysli velmi slusne. Za 45 eur/kus mas Sava Eskimo S3+, za 50 eur/kus mas Vredestein SnowTrac 3 alebo aj Dunlop SP Winter Response. Alebo si este trosku doplat a za 55 eur mas najlepsie kusky, teda Continental ContiWinterContact TS800 a Michelin Alpin A4. Ak vela nejazdis a behas len niekde po meste, do roboty a z roboty, do obchodu na nakup, tak ti v klude postacia tie Barumky, ktore kupis velmi lacno so slusnymi parametrami.
To som chcel spýtať aj ja... Aký máte názor na Barum Polaris?
V testoch mi pripadajú ako najslabšie z najlepších a zároveň ich cena je viac ako príťažlivá. Na nejaký 10 000 km po okreskách asi netreba práve prémiové Continental.
V testoch mi pripadajú ako najslabšie z najlepších a zároveň ich cena je viac ako príťažlivá. Na nejaký 10 000 km po okreskách asi netreba práve prémiové Continental.
ja mam polaris 2 este tie starsie a celkom som spokojny chodim aj lyzovat a zasnezene cesty zvladaju celkom v pohode akurat sa mi zdaju celkom dost hlucne
Ja mam uz druhu sadu Barum Polaris 2 a zatial spokojnost...za tu cenu nie je co riesit...
Mal som moznost odjazdi zimu na Nokianoch, Matadoroch aj Barumkach, nevidel som pri mojom uzivani (70% mesto, 20% mimo, 10% dialnica) vobec ziadny rozdiel. V kritickych momentoch zacala blikat a pracovat elektronika pre stabilizaciu a tak tazko nieco zhodnotit, nechodil som zatacky na doraz, nepotreboval som sa vyhrabavat z kopy snehu a ladu. Len som jazdil primerane k pocasiu a podmienkam na cestach.
Rozdiel v pneu by bol citit mozno az vtedy, keby som na jednom aute mal v jeden den obute vsetky pneu a boli by rovnake podmienky na ceste.
Rozdiel v pneu by bol citit mozno az vtedy, keby som na jednom aute mal v jeden den obute vsetky pneu a boli by rovnake podmienky na ceste.
Rozdiel by si cítil v identickej kritickej situácii na rôznych pneu.
Vsak to som aj napisal, ze keby som mal rozne znacky v jeden den za rovnakych podmienok (smyk, lad, sneh a ine).
K audine mam firestone winterhawk 2, som zvedavy, ako sa na tom bude jazdit.
Doma mi este ostali barum polaris 3, co som minuly rok /viacmenej zbytocne/ kupoval na fiata. Maju minimum najazdene a kedze su to 14tky su mi na nic, tak keby ste ich niekto chceli..
Doma mi este ostali barum polaris 3, co som minuly rok /viacmenej zbytocne/ kupoval na fiata. Maju minimum najazdene a kedze su to 14tky su mi na nic, tak keby ste ich niekto chceli..
-
ultimate222
Light Star
potreboval by som poradit aky rozmer zimnych pneumatik kupit pre Golf IV, 1.4 aby bola co najnizsia spotreba ? videl som, ze na kryte na tankovanie su napisane typy pneumatik ... ale ktora velkost je najidealnejsia? Nejazdim vela, vacsinou len po meste. (sorry ak sa tu uz take rozoberalo)
pozri po Alpin A4 195/65 R15 myslim ze tento rozmer bude stacit
v zime sa o spotrebuj az tak nestrachuj, kup si take, co ta vytiahnu zo snehu ...
pozri viecko nadrze a TP
pozri viecko nadrze a TP