chcem si z ulož to stiahnuť jeden balík. Problém je, že to trvá jeden deň a nechcem nechať toľko pustený pc... Preto sa chcem spýtať či nepoznáte nejaký spôsob ako by som po vypnutí a zapnutí pc mohol ďalej pokračovať v sťahovaní tam kde som skončil.
Uloz.to
-
AndreasAuditore
Medium Expert
Uloz.to
Čaute,
chcem si z ulož to stiahnuť jeden balík. Problém je, že to trvá jeden deň a nechcem nechať toľko pustený pc... Preto sa chcem spýtať či nepoznáte nejaký spôsob ako by som po vypnutí a zapnutí pc mohol ďalej pokračovať v sťahovaní tam kde som skončil.
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Uloz.to
nájdi si Torrent a potom si to už stiahni cez nejaký BitTorrent.
-
AndreasAuditore
Medium Expert
nie potrebujem to cez uloz to
tak nechaj pc zapnuty
jDownloader
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
jDownloader podporuje pokračovanie ale neviem ako to bude ak nemáš na Ulož.to prémium.
myslim ze to ide aj bez uctu
-
AndreasAuditore
Medium Expert
neviem prečo ale po vypnutí a zapnutí počítača nejde znova naviazať spojenie...
-
lowmanek
Light Professional
Ak mas normalny net, ale len z uloz.to stahuejs pomaly, tak sa regni a v nastaveniach zvol ako uprednostnovany server Dial Telecom.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
bud si kup premium a stiahne ti to rychlejsie.alebo si zohnaj notas a nechaj bezat cely den
Nechaj bežať PC celý deň. Neublížiš mu. Nemáš šancu obnoviť sťahovanie z Ulož.to bez prémium účtu. Tuším pár krát mi to šlo, ale to bola nejaká chyba. Každopádne, existuje súbor, ktorý je na Ulož.to, ale na torrentoch nie? Ak nejde o nejaký súkromný súbor samozrejme. Anyway - kým som napísal tento príspevok, tak si to mohol mať stiahnuté. 
Varovanie, pri Ulož.to súboroch bez Premiumu väčších ako 2gb ich skoro nikdy nestiahnem. Vždy mi to spadne, preruší sa sťahovanie, a to sa nestáva iba mne.
Varovanie, pri Ulož.to súboroch bez Premiumu väčších ako 2gb ich skoro nikdy nestiahnem. Vždy mi to spadne, preruší sa sťahovanie, a to sa nestáva iba mne.
-
AndreasAuditore
Medium Expert
Dík za rady skúsim to stiahnuť neak inak.... 
Free rapid downloader, v ňom bez problémov pauzneš sťahovanie, PC aj vypnúť a po zapnutí pokračovať ďalej.
Pokiaľ viem, tak vôbec nezáleží na third party programe, cez ktorý sťahuješ. Je jedno, či sťahuješ priamo cez ulož.to, alebo cez SuperUltraPausableDownloader, ak nemáš premium, nepauzneš to. Alebo sa mýlim?
Niekedy sa podarí pauznúť a rýchlo, do pár sekúnd obnoviť. Inak to ale nejde.
Niekedy sa podarí pauznúť a rýchlo, do pár sekúnd obnoviť. Inak to ale nejde.
Pravideľne takto sťahujem.
Nemám žiaden premium na ulož.to a stopnem si sťahovanie z ulož.to
PC vypnem zahodím, zapném aj za týždeň a bez problémov si dosťahujem to čo som si rozsťahoval.
Nejde to tak samozrejme zo všetkých serverov ale konkrétne z ulož.to to funguje.
Občas netreba mudrovať, ale to vyskúšať
Nemám žiaden premium na ulož.to a stopnem si sťahovanie z ulož.to
PC vypnem zahodím, zapném aj za týždeň a bez problémov si dosťahujem to čo som si rozsťahoval.
Nejde to tak samozrejme zo všetkých serverov ale konkrétne z ulož.to to funguje.
Občas netreba mudrovať, ale to vyskúšať
Hej. Lebo mudrujem, a neskúšal som to. Skúšal som aj FreeRapid aj jDownloader, a nešlo. Možno to teraz už ide, lebo sa niečo zmenilo. Každopoádne, možno sa mýlim, ale nemalo by byť úplne jedno, či sťahuješ cez Chrome, FF, Operu, alebo cez externý downloader? Ak to proste raz nepovoluje server, tak to ísť nemôže.
Ak ti to pauzovať ide, tak to teoreticky musí ísť aj cez prehliadač. Zajtra skúsim.
Ak ti to pauzovať ide, tak to teoreticky musí ísť aj cez prehliadač. Zajtra skúsim.
skus Operu mne to funguje, aj ked to pozastavím ,potom dám pokračovať , a tahá to dalej.