mam video vo formate MP4 a chcem urcite casti rozostrit alebo pixelovat. Ako to urobim ? Zatial som nenasiel ziadny schopny navod.. Vdaka
Pixelating v Sony Vegas Pro 11
Pixelating v Sony Vegas Pro 11
Zdravim,
mam video vo formate MP4 a chcem urcite casti rozostrit alebo pixelovat. Ako to urobim ? Zatial som nenasiel ziadny schopny navod.. Vdaka
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pixelating v Sony Vegas Pro 11
Adobe After Effects sú na takúto prácu určite lepšie, ako Sony Vegas.
To nemam. Da sa to nejak spravit v Sony ?
-
vladenko007
VIP
Vdaka za navod, ten je vyborny, len mam jeden problem. Mam to presne naopak, ta cast, ktora ma byt rozpixelovana je a pozadie je pekne ostre len ked sa dostanem prec z tej casti tak uz je rozpixelovany cely obraz. Jak to nastavim ?
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 22:24)
Skusam to aj AAE podla tohto navodu len neviem co mam stlacit ked uz dorobim masku a chcem to zrenderovat. Ide mi o to aby uz dalej nevytvaralo masku a nepokracovalo dalej vo vytvarani masky vo videu.
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 22:24)
Skusam to aj AAE podla tohto navodu len neviem co mam stlacit ked uz dorobim masku a chcem to zrenderovat. Ide mi o to aby uz dalej nevytvaralo masku a nepokracovalo dalej vo vytvarani masky vo videu.