Prišiel si sem po radu, ako odignorovať chybový výstup terminálu. Nerob to, v tomto prípade určite nie. Odpoveď je podmienený preklad, ako písal harisson.
Ja som už len poukázal na to, že svojmu kódu nerozumieš a to je veľmi veľmi zle. Vo windows používaš system a v linuxe nie, prečo? Vieš čo robí funkcia system? Nie? Mal by si. Skús si to naštudovať a trochu sa aj pozrieť na to, čo je to ten výstup, ktorý chceš odignorovať. On tam nie je len tak pre nič za nič. Potom si budeš vedieť aj sám odpovedať.
A btw.
On linux it's possible to clear the console. The finest way is to write the following escape sequence to stdout:
write(1,"\E[H\E[2J",7);
which is what /usr/bin/clear does, without the overhead of creating another process.
No toto je hrozná výhra. V tomto prípade je to jednoduchšie jednoznačne to lepšie. V reálnych aplikáciách len ťažko nájdeš pre čistenie terminálu využitie a keď už, tak vytvorenie nového procesu ti pravdepodobne vadiť nebude. Najhoršie čo môžeš robiť, je už v začiatkoch do programov trepať takéto veci, ktoré nie že ty nechápeš, ale nepochopí to ani prípadný programátor, ktorý bude kód pozerať po tebe - niekedy v budúcnosti, ak si na takéto veci navykneš (áno, zachránil by to komentár, ale tam by potom chcelo aj vysvetliť dôvod, prečo som použil toto a nie hento jednoduché)