Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Ak sa nebojíš vycestovať tak ten Ford Focus z ČR môže byť najlepšia kúpa.
ten cougar je pekny, sused ma tiez jeden, ale neviem aky motor, urcite ale nema lgp ... 2.5 V6 s lpg po prepocitani musi zrat ako 2.0 V4 benzin 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
CheZteR: poznas nejaky V4 benzin? ja az dva
ale zrat to nebude vela do 10l, takze po prepocitani na cenu asi ako 6l benzinu...
nemyslel som V4 v cougar, myslel som to vseobecne, v podobnom velkom aute..do 10l, ale kombinovane
-
D4vid
Medium Star
Ak by to bolo len niekde tesne za hranicami možno by sa dalo... Smerovacie číslo je ale na Prahu. To určite nie.begbeee napísal:Ak sa nebojíš vycestovať tak ten Ford Focus z ČR môže byť najlepšia kúpa.
Tie inzeráty na bazoši inak nič moc mám pocit...
Inak nevime. No... Alfa, Volvo... Autá celkom pekné. Zrejme aj spoľahlivé.
najviac ma zaťiaľ zaujali tieto :
http://alfa-romeo-156.autobazar.eu/16-1 ... 68222.html (napriek hnusným plastom
http://www.autobazar.sk/4259432/alfa-ro ... -5-v6-24v/
http://volvo-v70.autobazar.eu/24-id3747788.html (toto zatiaľ najviac vyhovuje podmienkam)
// ohľadom V4... Ratzinger narážal na rozdiel v uložení valcov do V vs radový štvorvalec... myslím
aha, tak sme sa nepochopili...mal som na mysli radovy stvorvalec...ale som si isty ze ratzi velmi dobre vedel co mam na mysli, len chcel podpichnúť

Jakže nič moc? Kámoško ja som cez bazoš za jeden víkend predal 40 ročného moskviča len taký fukot, že kupujúci dobreže neplakal aby som mu ho podržal...
Bol to zberateľ Moskvičov s vlastným múzeom
Bol to zberateľ Moskvičov s vlastným múzeom
-
RATZINGER666
Darca
chezter: ja som tu iba na podpichovanie
prepac 
ked sme pri tych moskvicoch, chalani, neviete niekto o nejakej peknej lade na predaj za symbolicku cenu? na prestavbu na veterana, dakujem...
ked sme pri tych moskvicoch, chalani, neviete niekto o nejakej peknej lade na predaj za symbolicku cenu? na prestavbu na veterana, dakujem...
Málokto ti predá za menej ako je hodnota šrotu z nej, ak teda myslíš na darovanie.
-
RATZINGER666
Darca
nie darovanie, kupa
za symbolicku cenu nie je povazovanych 500e 
OT: preco prave Lada?
Ja keby som chcel veterana tak beriem nieco taketo http://mercedes-200e.autobazar.eu/20-id3575873.html
Ziadna rakva na kolesach a aj na dnesnu dobu pohodlne a hlavne spolahlive vozenie
Ale chce to asi viac stastia pri vybere, aby sa uprava do povodneho stavu nepredrazila.
Ja keby som chcel veterana tak beriem nieco taketo http://mercedes-200e.autobazar.eu/20-id3575873.html
-
RATZINGER666
Darca
prestavba na VB, vsetko ostatne uz mame 
ratzi, treba si najst nejakeho dochodcu co uz nejazdi
ked som cakal u policajtov na technicak tak tam bol aj pan co chcel odhlasit a zosrotovat skodovku, nevedel si rady ako na to, hned sa ho ujal nejaky autickar, ktory sa snim dohodol na uplne smiesnu sumu a to auto bolo jeho podla slov garazovane, najazdenych par tisic, proste super stav
-
RATZINGER666
Darca
chezter: preeesne taka je predstava
konkretne typ 2103 z prveho obrazku 
syfon: diky za tip, ale zatial to nenahli
syfon: diky za tip, ale zatial to nenahli
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/324-td-id3322826.html
nejdem ho kupovat ale celkom by ma zaujimal vaš nazor nanho. diky
(alebo skorej že prečo by to bola zla kupa)
nejdem ho kupovat ale celkom by ma zaujimal vaš nazor nanho. diky
(alebo skorej že prečo by to bola zla kupa)
-
Vitaaa
Expert
ako by som začal...pri E30 by som ani tak nerozoberal prečo by to bola dobrá resp. zlá kúpa. E30 buď chceš, alebo ju nechceš. Takže ak niekto chce E30 tak si ju asi aj zadováži. To už v akom stave a s akým motorom je na človeku.
druhá vec je motor konkrétne v tomto modeli. Osobne by som kupoval E30 preto, lebo je to kus rýdzeho, surového auta. Auto v ktorom si skutočne zašoferuješ. Ale nie v rope. Dynamiku 324td určite nebude mať zlú. Ale pokiaľ o neho nebolo príkladne ("príkladne" si daj kľudne na druhú) starané je pravdepodobný sústavný servis. A v mnohých prípadoch aj keď príkladne starané bolo. Ak tak 24d ten bol nezničiteľný. Benzín nebol zlý žiadny. Niektoré veľmi dobré, niektoré výnimočné.
Čo sa mi na tom konkrétnom kuse páči, že sa na ňom nevyihral žiadny "kolotočár". Možno na tých 25 víkendových kilometrov okolo rodnej viesky by sa to dalo s tým, že si to prípadne vieš dať sám dokopy. Ale aj tak radšej benzín.
druhá vec je motor konkrétne v tomto modeli. Osobne by som kupoval E30 preto, lebo je to kus rýdzeho, surového auta. Auto v ktorom si skutočne zašoferuješ. Ale nie v rope. Dynamiku 324td určite nebude mať zlú. Ale pokiaľ o neho nebolo príkladne ("príkladne" si daj kľudne na druhú) starané je pravdepodobný sústavný servis. A v mnohých prípadoch aj keď príkladne starané bolo. Ak tak 24d ten bol nezničiteľný. Benzín nebol zlý žiadny. Niektoré veľmi dobré, niektoré výnimočné.
Čo sa mi na tom konkrétnom kuse páči, že sa na ňom nevyihral žiadny "kolotočár". Možno na tých 25 víkendových kilometrov okolo rodnej viesky by sa to dalo s tým, že si to prípadne vieš dať sám dokopy. Ale aj tak radšej benzín.
Ako písal nadomnou už. Hentie staré hladké dízle sú už dosť nespoľahlivé a na slovensku v zlom technickom stave ale hlavne majú fakt slabú dynamiku. Ta 2.5d ide horšie jak Felda to mi ver. Spotreba keďže je to starý 6valec nebude tiež žiadna báseň. Budeš mať auto na ktorom ti každú chvíľu odíde čerpadlo alebo dr*ne hlava. Kamoš mal 2x e30 2.4d raz e36 2.4td spoločný menovateľ u všetkých prasknutá hlava, v prípade e36 bonus nefunkčné turbo.
V tvojom prípade by som ti odporúčal 1.6 alebo 1.8 benzín M10 rachotíš si donekonečna
//som prehliadol že je to TDčko.. o to viac starosti
V tvojom prípade by som ti odporúčal 1.6 alebo 1.8 benzín M10 rachotíš si donekonečna
//som prehliadol že je to TDčko.. o to viac starosti
Spoiler
karma: no pred tým bol zaťažený na tieto staršie bavoráky ale ceny PHM, poruchovosť, zlý technický stav, financie a potom hlavne zdravý rozum ho presvedčili že to nie je celkom to pravé
-
Vitaaa
Expert
akože to že 24d nejde to je jasná vec... ale, že by niekto 24d označil ako poruchový? To som ešte nepočul. Nuž všetko je raz prvýkrát. Dokonca viem o jednom čo štartovalo samé
(vinou človeka)
-
mihalswk
Medium Professional
cavte mam otazku ...mam nalepku len z KO ostatne mam protokoly zatial mozem s tym cestovat?