Prosim poradte pri vybere netu
Prosim poradte pri vybere netu
čaute v tejto kategórii sa vôbec ale vôbec nevyznám, tak by som potreboval poradiť mám možnosť si zobrať nový internet ale neviem aký, keďže sa do toho vôbec nevyznám. Poskytovateľa môžme mať len jedného, keďže sa jedná o dedinu http://iksnet.sk/ potom pôjdete do wifi link a užívateľské programy a tam sú internety, ktoré podporujú wifi link ale musia byť bez obmedzenia, čiže FUP. Internet by bol využívaný na sťahovanie surfovanie a hranie hier. Neviem do ktorej kategórie spadá hranie hier.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim poradte pri vybere netu
Nemajú to veľmi predražené? Ja mám od ferimexu 4MBit net (download aj upload, bez FUP) s pevnou linkou a platím 19€ mesačne. Onedlho budú do dedín zavádzať aj IPTV.
Ak nemáš iného poskytovateľa tak daj cenový limit.
Ale od nich by som rozhodne nebral to radšej satelitný net nejaký. Predsa len 4MBit / 0,5Mbit za 26€? To je fakt veľa.
Píšem 4Mbit preto lebo tam nie je stabilná rýchlosť tzn že ti to bude kolísať medzi 6Mbit a 2Mbit to jest 750KB/s a 125KB/s. A upload máš rýchlosť 64KB/s čo je úbohé za tú cenu.
Ak nemáš iného poskytovateľa tak daj cenový limit.
Ale od nich by som rozhodne nebral to radšej satelitný net nejaký. Predsa len 4MBit / 0,5Mbit za 26€? To je fakt veľa.
Píšem 4Mbit preto lebo tam nie je stabilná rýchlosť tzn že ti to bude kolísať medzi 6Mbit a 2Mbit to jest 750KB/s a 125KB/s. A upload máš rýchlosť 64KB/s čo je úbohé za tú cenu.
no ja neviem, ci je to vela alebo malo ale pokial by sa dal urobit ten satelitny net, tak to mam ako spravit?
-
Michaelo
Hardcore addict
Zasa satelitny net nie je dobry na hranie hier tam je velky ping a ak su u teba tie hry podmienkou tak na satelitny net zabudni.
Ak chces len hrat hry a raz za cas nieco stiahnut tak ok ber od nich ale je to moc drahe. Ak chces uploadovat tak mas smolu.
Ak chces len hrat hry a raz za cas nieco stiahnut tak ok ber od nich ale je to moc drahe. Ak chces uploadovat tak mas smolu.
no ja chcem hrat hry a stahovat to co sa bude dat a vtedy je dobre nemat ten FUP, tak potom by si aky odporucil, kedze tu nenajdem ziadne poskytovatela
Satelitny net na hry
To som este nepocul ak ti nevadi ping cez 500 tak urcite ber satelitny
. Keby si napisal kde byvas lebo sa mi nechce verit ze tam mate len jedneho ISP
-
Michaelo
Hardcore addict
Walky, ale ja som mu napisal ze na hry satelitny net dobry nie je a ak tam nema naozaj nic ine a chce hrat hry, tak sa musi spokojit s nimi. Hold, ten download mu bude kolisat jak mrdka a upload mam na telefone rychlejsi.
Najdi si niekoho kto ma od nich net (DATA SURF / DATA SURF plus) a nech ti ho pár krát zmeria cez http://www.speedtest.net a http://www.pingtest.net (tak 4x v iných denných hodinách). Najlepšie 3x (napr. v utorok a stvrok a cez sobotu alebo nedelu ked su ludia doma) aby si vedel, ako to s tým netom je.
Edit:// Walky, tak to potom fakt dost dlho pises jednu vetu.
Najdi si niekoho kto ma od nich net (DATA SURF / DATA SURF plus) a nech ti ho pár krát zmeria cez http://www.speedtest.net a http://www.pingtest.net (tak 4x v iných denných hodinách). Najlepšie 3x (napr. v utorok a stvrok a cez sobotu alebo nedelu ked su ludia doma) aby si vedel, ako to s tým netom je.
Edit:// Walky, tak to potom fakt dost dlho pises jednu vetu.
Ked som to pisal tak si to tam este nemal napisane...
no ja byvam pri stvrtku na ostrove ako nemyslite si ze som madar to nie
ale len som sa tam prestahoval z BA. Zato som nepisal kde byvam lebo som si myslel, ze to nie je podstatne ale ako vidim tak to je
Co tak DSL?
A dsl je vlastne co? Lebo ked som tam pozeral dostupnost, tak moja dedina tam nebola
DSL je DSL, ide to cez kabel.
-
JankoHraško
Medium Expert
Nemate tam Antik ?
-
hojko
Site Admin
Antik je na vychode Slovenska.
-
Michaelo
Hardcore addict
Vďaka za chrobáka do hlavy. Teraz neviem či prejsť na Telekom za 24€ mesačne a mať 10Mbit net namiesto 4Mbit.
Nevie niekto ako je to u nich s rýchlosťou Uploadu a pingom?
Nevie niekto ako je to u nich s rýchlosťou Uploadu a pingom?
upload priemer a ping dobry, ma gamesy uplne dostacujuci
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ale co je priemer? Ja mam 4Mbit down aj up. Ping okolo 20 a jitter mam 1 az 3 a to som na Wi-Fi internete.
Ps.: sorry ze sa t pletiem do temy chcem len par info o tom nete aDSL 10Mb/s tot vsio.
Ps.: sorry ze sa t pletiem do temy chcem len par info o tom nete aDSL 10Mb/s tot vsio.
myslim ze 512 Kb/s pri tom turbe 3
no vlastne je to podpriemer ako aj u UPC
neskutocne idiotsky pomer
no vlastne je to podpriemer ako aj u UPC
neskutocne idiotsky pomer
-
hojko
Site Admin
Upload je bedac pri DSL, co je velke minus.