Ja som oldschool, takze u mna je laska prednejsia ako sex, ak priatelku milujem, tak by mi svedomie nedovolilo jej take nieco spravit
Podvádzanie Priateľky/a
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvádzanie Priateľky/a
Niekedy mam pocit, ze qwerty-xyz a uplink sa tak nemaju radi, lebo jeden prebral druhemu zensku, alebo co.
Ja som oldschool, takze u mna je laska prednejsia ako sex, ak priatelku milujem, tak by mi svedomie nedovolilo jej take nieco spravit
-
Bushido
Medium Professional
Ženy a muži sú odlišný a veľmi a to všetci vieme, ale ja mám taký názor, že vždy existuje niekto, kto k tomu druhému úplne perfektne pasuje a vtedy dotyčného ani nenapadne podvádzať. Baby mu zrazu neprídu atraktívne a nebude mať chuť na sex s nikým iným ako s tou svojou. Trochu naivné, možno trochu nereálne, ale ja sa toho držím. Určite sa veľa ľudí dáva dokopy s niekým, len preto aby neboli samy a samozrejme tú vášeň, ktorá tam potom chýba hľadajú niekde inde, lebo doma ju nedostanú....
Tu preberáme veľmi vznešené témy a city, ale čo tak po 10 rokoch, keď napríklad v niektorých prípadoch priateľka odmieta nejaké praktiky, že fuj
Čo taký chlapi, zmieria sa s tým alebo to raz prepukne... a koho je to vina? Chlapova alebo ženina, že nedokáže uspokojiť vlastného chlapa? Platí samozrejme aj opačne.
Na tuto temu sa moze vyjadrovat a dogmy urcovat manzelsky par pocas oslavy diamantovej svadby inak vsetky reci tuto su bullshit. A takych manzelov co su aj si boli verni by mal kazdy uznavat, urcite ich je velmi malo.
Nepodviedol som a nepodviedol by som partnerku. Považujem zo za úplnú elementárnosť vzťahu. A riešiť či je olizovanie sa nevera alebo nie? LOL.
Alkohol? Hah. Nie je ospravedlnenie.
qwerty? Našťastie netreba komentovať, už bol dostatočne rozprášení so svojimi absurditami.
Byť verný určite nie je žiadny prežitok. Ja v tom nevidím ani nejaké morálne zákony - samozrejme, že človeka aj naďalej priťahujú aj iné členky druhého pohlavie a všetky tieto veci fungujú..ale ako by som sa mohol pozrieť polovičke do očí a nebodaj jej čosi štebotať?
Alkohol? Hah. Nie je ospravedlnenie.
qwerty? Našťastie netreba komentovať, už bol dostatočne rozprášení so svojimi absurditami.
Byť verný určite nie je žiadny prežitok. Ja v tom nevidím ani nejaké morálne zákony - samozrejme, že človeka aj naďalej priťahujú aj iné členky druhého pohlavie a všetky tieto veci fungujú..ale ako by som sa mohol pozrieť polovičke do očí a nebodaj jej čosi štebotať?
-
TommyHot
Addict
Neviem ako ostatni, ale pre mna sex nikdy nebol gro vztahu. Vzdy som to bral ako spestrenie vztahu a ak priatelka nieco odmietala, tak som ju do toho nenutil. Ano, mam kadejake chutky, ale radsej budem mat milujucu partnerku, ako by som mal uspokojovat svoje pudy.begbeee napísal:Tu preberáme veľmi vznešené témy a city, ale čo tak po 10 rokoch, keď napríklad v niektorých prípadoch priateľka odmieta nejaké praktiky, že fujČo taký chlapi, zmieria sa s tým alebo to raz prepukne... a koho je to vina? Chlapova alebo ženina, že nedokáže uspokojiť vlastného chlapa? Platí samozrejme aj opačne.
-
axxis
Addict
clovek mieni zivot menihughito napísal:Nepodviedol som a nepodviedol by som partnerku.
-
qwerty-xyz
hughito, kde som bol cim rozpraseny? a nepodviedol? DOLOZ TO vypisom z detektora, ludi ako ty co by 100% nepodviedli by som priviazal na tu stolicku tam a ked by vyhodilo ze klames, zmlatil by som ta ako zito a sepkal ti do uska preco klames, dufam ze tvoja priatelka by sa pozerala, lebo by som jej vravel ze takto jej klames rovnako doma, alebo ked si s nou na kave, rozrevany, a zniceny by si mi tam fnukal v tej miestnosti este pol dna . . .. a vies preco?
Lebo sa ti jednoducho neda verit, ako nikomu dookola, .... tak radsej tresknut pravdu typu, NEVIEM ci by som bol schopny, lebo to ani nemozes vediet, . . . . proste nemozeeees, a nehadaj sa preboha. LEbo takych pravdovravnych co by nepodviedli som uz videl
a vela
-
axxis
Addict
a ja som uz videl tony takych, ktori nepodviedli a to aj vo velmi zlozitych situaciach. (ci uz to pre nich skoncilo dobre alebo zle) nemozes sudit vsetkych na zaklade seba qwerty.
-
qwerty-xyz
ja nesudim na zaklade seba, ale okolia, ... okolo mna sa deju tak bizarne situacie, ze stredajsiu rozpisem len schyzovi ked mi to pripomenie, ... lebo to je proste masaker, ...
nikde nikdy nemas zarucene ze ti niekto vravi pravdu ...
-
TommyHot
Addict
qwerty chces niekoho priviazat o stolicku a zmlatit, ale minule si tu plakal, ze ta sikanuju nejaki 15 rocni chlapci. Tak ako to teda je?
-
qwerty-xyz
co ty tu zase spietas? ako ma sikanuju? som pisal ze su s nimi problemy, tak laskavo neprekrucaj dobre? ked chces byt za husteho pod osobne vonku, ....tak som zvedavy co budes prekrucat.
-
axxis
Addict
mal si Ty uz aspon jeden den za posledne 4 roky kedy by sa Ti nestala nejake masivne bizarna situacia? lebo podla toho co tu prezentujes to mas proste v jednom kuse. proste polozis nohu von z bytu a jéb: klauni po sebe strielaju kusami. platis za rozky v Tescu a v tom tam uplne bez pardonu napochoduju nacisti na dinosauroch...a tak to ide stale dalej a dalej. ale to radsej povies len schyzovi....qwerty-xyz napísal:ja nesudim na zaklade seba, ale okolia, ... okolo mna sa deju tak bizarne situacie, ze stredajsiu rozpisem len schyzovi ked mi to pripomenie, ... lebo to je proste masaker, ...nikde nikdy nemas zarucene ze ti niekto vravi pravdu ...
tieto Tvoje excesy sa daju vysvetlit dvoma sposobmi: bud je Tvoj zivot jak hodne nepodarena telenovala, alebo proste len riesis kktiny, ktore su ostatnym ukradnute a vyvodzujes z toho nejake nadcasove zavery.
-
drop
Medium Star
on sa boji iba 60 rocneho dedka z kupaliska.. 
-
TommyHot
Addict
axxis napísal:klauni po sebe strielaju kusami. platis za rozky v Tescu a v tom tam uplne bez pardonu napochoduju nacisti na dinosauroch...a tak to ide stale dalej a dalej. ale to radsej povies len schyzovi....
Uff, takto dobre som sa uz dlho nezasmial K+
A co zavolas si na mna gang s paralyzermi a hufnicami? Nebud smiesny.qwerty-xyz napísal:co ty tu zase spietas? ako ma sikanuju? som pisal ze su s nimi problemy, tak laskavo neprekrucaj dobre? ked chces byt za husteho pod osobne vonku, ....tak som zvedavy co budes prekrucat.
Ked som bol vo vaznom vztahu /a ten trval dost dlho/, tak to bolo obdobne, ako spominali bushido ci hughito. Vernost a dovera boli na prvom mieste a riesit ine baby mi ani len nenapadlo.
Nebudem vsak pisat, ze v zivote by som nikdy nic take nespravil, pretoze neviem, co mi prinesie buducnost.
Kazdopadne, stale som toho nazoru, ze clovek si je za svoje skutky zodpovedny bez ohladu na to, ako dobre si ich dopredu premyslel a bez ohladu na to, pod vplyvom coho prave konal. Ci uz to je alkohol, trava, stereotyp vo vztahu ci len jednorazove zlyhanie v dosledku emocii, vzrusenia alebo len absencie zdraveho rozumu.
Nebudem vsak pisat, ze v zivote by som nikdy nic take nespravil, pretoze neviem, co mi prinesie buducnost.
Kazdopadne, stale som toho nazoru, ze clovek si je za svoje skutky zodpovedny bez ohladu na to, ako dobre si ich dopredu premyslel a bez ohladu na to, pod vplyvom coho prave konal. Ci uz to je alkohol, trava, stereotyp vo vztahu ci len jednorazove zlyhanie v dosledku emocii, vzrusenia alebo len absencie zdraveho rozumu.
Som na tom ako Frikso, ani mna to za tie tri roky nenapadlo. Zda sa vsak, ze qwerty a jeho okolie ziju v inom svete a tam je to uple normalne. Ved sa ani nedivim, ze nas qwerty sudi pola seba, ved ma priatelku a skoro si to rozdava s top zenskou (ta, ktora bola za nim vo Vranove).
-
qwerty-xyz
ja si s nikym nic nerozdavam,....
ja som slusny, podctivy a verny.

-
uplink
VIP
podctivý, hlavne to...
Veris tomu ze si verny po tom co si tu popisal?