Kmm tak na to kaslem. Ja mam 4Mbit down aj up co sa mi paci. Kedze nas provider ide davt IPTV cez wi-fi aj do dedin tak im budem hucat do hlavy nec zdvihnu rychlost netu apson tych 10Mbit (aj keby up nechali 4Mbit).
Vdaka teda za rady.
Prosim poradte pri vybere netu
Re: Prosim poradte pri vybere netu
pozeral som dostupnost tej pevnej siete v telekome a maju tam dostupnost, ze neobmedzený Magio internet do rýchlosti 20 Mbit/s
(technológia aDSL) je to dobry internet na stahovanie, surfovanie a hranie hier? Lebo ja fakt neviem aky je net dobry a aky zly
(technológia aDSL) je to dobry internet na stahovanie, surfovanie a hranie hier? Lebo ja fakt neviem aky je net dobry a aky zly
Qno, je to najlepsia volba pre tvoje poziadavky.
dobre leboco sa tyka TV, tak od nich mam magio ale satelitne, tak fakt neviem, ci mozem mat aj od nich internet aj ked tam bola napisana moja dedina ale ked som dal mapu, tak sa mi vobec nezobrazila
Preco by si nemohol mat od nich aj internet? Ten vsak bude cez kabel. Zavolaj na infolinku a spytaj sa tam, tu na fore ti tazko niekto poradi s pokrytim.
no ja ked som si pozeral pokrytie v telekome co sa tyka internetu, tak tam mali moju dedinu