Kupa konzoly XBOX
-
Lpersexionist
Amateur
Kupa konzoly XBOX
Zdravim.
Planujem kupu konzoly XBOX. Oplati sa to? Viem, ze blizkej dobe by mala vyjst nova verzia. Mam kupit teraz XBOX 360 alebo pockat na novu verziu?
V pripade, ze by som kupoval teraz: Vie mi niekto poradit, kde najvyhodnejsie kupit tuto konzolu? Chcel by som nejaku akcia, cize konzola+hra.
Je lepsi väcsi HDD alebo staci aj 4 Gig a spustanie cez DVD?
Dakujem.
Planujem kupu konzoly XBOX. Oplati sa to? Viem, ze blizkej dobe by mala vyjst nova verzia. Mam kupit teraz XBOX 360 alebo pockat na novu verziu?
V pripade, ze by som kupoval teraz: Vie mi niekto poradit, kde najvyhodnejsie kupit tuto konzolu? Chcel by som nejaku akcia, cize konzola+hra.
Je lepsi väcsi HDD alebo staci aj 4 Gig a spustanie cez DVD?
Dakujem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa konzoly XBOX
Cakat mozes do nekonecna. Ak sa chces hrat, tak ju kup teraz. Hier je na to vela, vela este vyjde. Cena je prijatelna, tiez sa mozes pozriet po pouzivanych. Cenu a akcie mozes najst cez heureka.sk, najnakup.sk, pricemania.sk a ine podobne stranky.
-
Lpersexionist
Amateur
OK. Ďakujem. Ešte jedna vec má niekto skúsenosť s obchodom progamingshop? Tam majú asi najvýhodnejšiu ponuku konzola+2 hry.
Progaming mám overený, kupoval som odtiaľ viac vecí, môžem len doporučiť.
Progaming je v poho aj ked som uz pocul aj negativny feedback ale to len pristupom ku zakaznikovy a nie, ze by nedodali tovar alebo podobne. Urcite kup s hdd teda hru mozes nainstalovat a teda samotna konzola bude tichsia, menej namahas mechaniku a trosku to zrychli loading.
-
Lpersexionist
Amateur
Povedzme teda, ze ulozim hru na HDD, a ked ju chcem spustit musi byt este v mechanike DVDcko s hrou?
Este k tym obchodom. Poznate niekto obchod - getGAME?
Este k tym obchodom. Poznate niekto obchod - getGAME?
ano DvD musi byt v mechanike ale neopotrebovava sa tak ako ked hra nebola nainstelovana v HDD. Ale ked chces instelovat hry na HDD skorej by som ti radil 250GB ale v dnesnej dobe kupovat xbox rezpektive konzolu sa uz neoplati. Radsej by som si priplatil a kupil PC
-
Kok
Light Professional
hellwet a preco sa kupovat konzolu v dnesnej dobe neoplati ? a pc ano ?
No práve v dnešnej dobe sa neoplatí kupovať PC čisto na hranie, keďže nejaká zostava, ktorá rozbehá najnovšie hry, stojí 3 - 4-krát viac ako konzola.
zato si myslim, ze skorej sa oplati PC ako konzola lebo na konzolu su pomerne dost drahe hry a za hranie MP si musis platit. Co na PC tie hry az take drahe nie su ale zas je drahsie to samotne PC. V PC je zas vyhoda, taka ze si potom po case mozes dokupi komponenty a mozes ho mat vykonejsie co na konzolu nie aj ked konzola rozbehne kazdu hru. Celkovo si myslim, ze PC je lepsie ako konzola
-
uNreal_saTch^
Professional
hellwet trepes len tak prasti. konzolu kupis za 250 EUR. Do PC das kolko EUR na to, aby si si zahral najnovsiu hru na max detailoch? 1000? Ak sa ti nepaci platit za MP, kup si PS3 a mas to zadara...
A to nevravim o tom, ze si neuzijes hru na hifi sustave a 150cm TV v obyvacke ako ked mas konzolu. (dalo by sa to aj s PC, ale poznam malo ludi, co maju takto PC prepojeny).
A to nevravim o tom, ze si neuzijes hru na hifi sustave a 150cm TV v obyvacke ako ked mas konzolu. (dalo by sa to aj s PC, ale poznam malo ludi, co maju takto PC prepojeny).
Je jasné že konzola je lepšia keď ti ide len o hry.Ale kupovať teraz konzolu sa mi zdá ako nezmysel.Počkaj si do novej generácie a kúp si ju až potom.Ja osobne som PCčkár.
Pockaj si do novej generacie? Novy X-Box sa ocakava koncom roku 2013...
-
uplink
VIP
...a 21.12.2012 je koniec sveta, bež do toho.
-
JankoHraško
Medium Expert
Uplink

ja tiez pozeram po nejakom xboxe, ale vzhladom, ze ta konzola uz je peknu dobu na trhu tak idem do pouzivanej, najdem snad nejaku s flashom a mam pokoj..
Nevidim dovod preco nekupovat. Ma to svoje vyhody . Co sa tyka hier tak predpokladam, ze zacne so starsimi titulmy ktore sa daju od ruky kupit skoro zadara a pokial dojde k novym tak uz aj tie budu lacnejsie
Urcite si fifu alebo mortal kombat zahram radsej na konzole nehovoriac ak pride navsteva
Urcite si fifu alebo mortal kombat zahram radsej na konzole nehovoriac ak pride navsteva
-
p4ra
Redeemer
Ak mas chut si zahrat len tak casual alebo s kamaratmi pri pive, tak konzola je jednoznacna volba. Mam PS3 aj Xbox360 kvoli exkluzivite niektorych titulov. Originaly kupujem pre PS3 a X-ko mam flashnute. Mam doma aj PC za viac, ako 1.600 EUR (v tej dobe), ale ver mi niet nad to, ako spominali viaceri zapnut si na 46' telke, dat si pivo a zahrat si. Pripadne, ked pridu kamarati, tak zahrame naraz styria FIFA-u. Hry nie su take drahe, da sa kupovat aj v bazaroch. Zabava je velakrat ovela vacsia, ako na PC. Ktoru si vyberies zalezi na tebe. Ci uprednostnujes nejake tituly, ci ti vadi platit na X-ku za MP atd.
-
Lpersexionist
Amateur
p4ra, plati sa hranie MP rovnaka suma pri vsetkych hrach?
-
uNreal_saTch^
Professional
keby ide aspon o to, ze zaplatis a mas...ale kupuje sa to na cas...
http://www.alza.sk/herne-konzoly/xbox-3 ... 850330.htm
http://www.alza.sk/herne-konzoly/xbox-3 ... 850330.htm