takze
Nechce sa mi to tu do podrobna rozpisovat, v skratke napr auto co stoji 50.000eur vam ponukne za 25.000e a plati sa polovica do predu a polovica akoze po dodani takze v takomto pripade by ste prisli o 12.500eur. Oklamal takto uz desiatky ludi a nahrabal si takto uz niekolko 100.000eur.
V pezinku je na neho uz podanych viac ako 8 trestnych oznameni a nadalej okrdada dalsich a dalsich ludi aby mohol splacat ludom ktorych obabaral davnejsie.. Pokusa sa splacat aspon po castiach z dovodu ze ked pride k sudu ( a raz k tomu pride) sa mohol branit tym ze sa pokusal dlhy splatit a bude mat polahcujucu okolnost. Takze ak sa dostanete do styku s tymto PODVODNIKOM tak rychlo ruky prec, je to dokonaly herec a odr...
KEd sa dostanem k jeho fotke hned ju sem zavesim ako bonus.. Predpokladam ze aj sem sa zaregistruje a zacne sem vypisovat. Som zvedavy!!!
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 17:24)
neviem ako to Matus Gastan spravil, ale ak zadam do googla "podvodnik matus gastan" a pridam ktomu aj hojko alebo bmwklub kam som to tiez pridal tak to absolutne nic nenajde, ako je to kua mozne??? ](*,) vam to nieco najde? mne na dvoch roznych PC nic