"Kresťanská" láska
"Kresťanská" láska
Možno si poniektorí pamätáte na moju tému o bolestivom rozchode spred roka. Bohužiaľ, opäť som sa popálil. Zhrniem to len v pár vetách, celú moju story. Dievča bolo zlaté, milé, začali sme spolu chodiť v júni tohto roka. Vzťah bol na pár mini hádok dokonalý vo všetkom. Kamaráti si ju obľúbili, chodili sme na akcie, na chaty, proste bol som šťastný, že mám super babu. Pochádzala z kresťanskej rodiny...Vo štvrtok odišla na jedno duchovné stretnutie do Martina. Trošku sme sa pred tým chytili, mal som zlú náladu, ale myslím, že týmto to určite nebude. Prvý deň čo tam bola v pohode, druhý sme si len krátko zavolali a včera večer už nič, ani sms, ani prezvonenie, proste nič. Vravela mi, že sa od rána (8:00) do pol noci modlia, spievajú a majú zakázané používať mobil. Ešte spomeniem, že je gréckokatolíčka. Dnes mi napísala chladnú sms až na moje prosenie nech sa ozve. Stretli sme sa a ... dievča prišlo totálne vymenené! Mozog totálne vymetený! Vravela mi, že sa jej domov nechcelo, bolo jej tam super. Povedala mi, že ju tam vymenili k dobrému. A potom to prišlo, otázka, prečo sa tak správa ku mne. Odpoveď bola jednoznačná : ...nepatríš ku mne, pretože tvoja viera je slabá...nie si taký ako ja, nechodíš často do kostola ako ja...nežiješ ako ja...máš na lepšiu...Nakoniec som ju odniesol domov, poprosil, nech si to rozmyslí, stále bola ticho, krútila hlavou. Tak som ju požiadal, nech mi vráti všetky veci, ktoré ma odomňa, poďakoval som sa jej za krásne 4 mesiace a poprial všetko dobré do života. S pokorou som odišiel a premýšľam doteraz nad tým, ako mi náboženský fanatici zmenili výborné dievča na hlúpu kresťanskú ovcu 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: "Kresťanská" láska
...na takých akciách býva vždy skvele...sám som na také akcie chodil...zákaz používania mobilného telefónu partí medzi normálne zákazy, aj keď na žiadnej kresťanskej akcii, ktorej som sa zúčastnil ja sme nemali zakázané používanie akýchkoľvek technických vymožeností...a že bola vyťažená, to je tiež normálne...na takýchto akciách nemáš čas ísť ani na WC...a že sa z nej stala ovca?...to je tiež bežné a v mojom okolí sa práve nedávno takýto prípad stal a tiež skončil rovnako...tak ako všade aj tu platí - všetko s mierou...
-
Sarger
Guru wannabe
To nebude fanatikmi, ale ňou... nik sa nenechá zmeniť pokiaľ nechce. Hlavne nie tak ako si to ty popísal.
Taka je cirkev,ale nejdem na nich nadavat. Urcite si zbalil opat mladu skolacku,ktora je este aj pod dohladom rodicov a jej viery. Zial mam pocit,ze si opat tapal v zlych vodach (u mladych nevyzretych bab).
Zhrnute: Nie si taky uzasny a dokonaly ako ja. Mas na lepsiu.
WTF? Vo veci bude asi nieco ine.
WTF? Vo veci bude asi nieco ine.
Frikso, pochybujem, veď vravím, že pred tým bola úplne normálna. Ale mi je to až vtipné, lebo raz som čítal niekde článok, že toto býva častá veta pri rozchode 
ooo mama... ako keby som videl svoj vzťah spred 4 rokov... utekaj a zabúdaj čo ti nohy a srdce stačia
-
Andi_Cibula
Addict
Tak to má pravdu.jimmy_xp napísal:máš na lepšiu...
Napíš jej vek, len tak pre istotu.
Ja si radšej hneď overujem u ľudí či náhodou nie sú náboženskí založení. Pamätám sa ako som ešte asi pred 3 rokmi na fóre dostal zjebák za moje vyhlásenie že by som si nikdy v živote nezačal s kresťankou. Vraj, "keď ju raz ľúbim, jej viera mi neprekáža". Ehm, do takej sa nezaľúbim, na to mám príliš mechanické a logicko-vypočítavé zmýšľanie.
Jimmy, nech je tvoj prípad varovaním ostatným - a hlavu hore, nič sa nedeje.
Andi, oná ma 20, ja mám 24. Peťka má pravdu, opäť som zalovil v mladom rybníku... 
-
Croven
Star
ja som mal cca pred pol rokom vztah so silno veriacou krestankou,ktora tie sracky zacala tahat do vztahu a niekedy tie jej reci/chovanie mi pripadali opacne ako by sa patrilo na silneho krestana. Ja tolerujem,ale od tal po tal.. nevadilo by mi ak by bolo moja baba veriacia,ale vravim od tial po tial. Proste neznesiem ak by zacala tahat taketo nabozenske veci do vztahu,to tam proste nepatri,ovsem ak su obidvaja ktomu vedeni tak np.
// ono to niekolko mesiacov bolo vsetko ok,takze mi to nevadilo,ale potom pomalicky uz to zacalo
// ono to niekolko mesiacov bolo vsetko ok,takze mi to nevadilo,ale potom pomalicky uz to zacalo
Dievčatko mala silný zážitok z akcie a vznikli z toho takéto dôsledky ... o mesiac - dva to oľutuje a ozve sa ti 
-
uplink
VIP
jimmy_xp - pri všetkej úcte, hento je intergalaktická mega<>. Nakopať so zadku a ísť ďalej. Ako áno, ona sa uvedomí na 99%, ale prečo by jej to malo prejisť? Osobne neuznávam happy end pre tupcov, lebo ak si nevyžerú čo zasiali, zase im to prejde a ostanu rovnako sprostí. Múdry sa učí z chýb druhých, človek len z vlastných, skoro každý. Skúsenosť cudzieho si možno zapamätáš, možno, Tvoja vlastná je však vrytá do Tvojej duše.
-
bolek
Guru
Mne ešte nepadla taká otázka- nespoznala tam nejakého zarytého kresťana, ktorý jej počas tých pár dní zaryto vlieval do hlavičky múdrosti, ako má na lepšieho (rozumej viac katolícky založeného) chalana? Toľko jej mohol vlievať rozumy, že až uverila tomu, že jej viera je silnejšia ako tvoja a že to pre vzťah nie je dobré a zdupkala. O pár mesiacov sa uvedomí a pricupká možno späť...
-
Soviet
Darca
Mas na lepsiu
To dievca povie vzdy hlavne z nudze, ked nema padny argument. Klasicka hlaska pri rozchode. Mozno ona si nasla lepsieho v tabore
Nikdy nevies.
Bud rad, ze jej preplo po 4 mesiacoch a nie po dakom roku/dvoch.
Bud rad, ze jej preplo po 4 mesiacoch a nie po dakom roku/dvoch.
-
audiotrack
VIP
to sa mi nezdá pravdepodobné, z toho čo písal. To by nebolo také postupné, neprekecal by ju (cudzí človek) za deň keď s frajerom bola 4 mesiace a podobne.bolek napísal:Mne ešte nepadla taká otázka- nespoznala tam nejakého zarytého kresťana, ktorý jej počas tých pár dní zaryto vlieval do hlavičky múdrosti, ako má na lepšieho (rozumej viac katolícky založeného) chalana? Toľko jej mohol vlievať rozumy, že až uverila tomu, že jej viera je silnejšia ako tvoja a že to pre vzťah nie je dobré a zdupkala. O pár mesiacov sa uvedomí a pricupká možno späť...
Mne sa skôr vidí, že ona už bola dávno rozhodnutá. Tá hádka predtým tomu iba dopomohla. Kľudne ti mohla povedať že je koniec predtým, ale využila to odlúčenie na to, aby to upadalo postupne, nech to nemusí hovoriť za horúca. Jednoducho bola zbabelá povedať ti že ťa neľúbi hneď, a čakala tak dlho ako sa len dalo. No aspoň ti to povedala osobne, mohla ti to poslať správou a ďalej sa ti vyhýbať
-
bolek
Guru
Audio: to sa zase nezdá pravdepodobné mne, že by to už tak veľmi dlho pred tým vedela. Spomínal, že mali medzi sebou len minihádky. Ale to mi príde ešte celkom normálne, že sa dvaja ľudia nie na všetkom zhodnú, tak vymenia názory. Nemôžem si pomôcť, fakt nemám nič proti vriacim ľuďom, ale takéto stretká a fanatici, to je na mňa veľa. Aj čo mám kamošky a idú na podobné akcie, tak potom dva dni rozprávajú len o tom, ako im to pomohlo, ako našli znova lásku, šťastie, pokoj, sebaúctu. Aké sú neskutočne šťastné a nabité pozitívnou energiou a bla,bla. Ja im to nezávidím, nikdy som na takej akcii nebola, takže možno je to naozaj pravda, ale podľa mňa je to prehnané...
-
qwerty-xyz
na taketo fanaticke katolicky chlapci serte.
Zhrniem to, mal som takýto vzťah a zober si z tejto témy hlavne toto:
Maki napísal:ooo mama... ako keby som videl svoj vzťah spred 4 rokov... utekaj a zabúdaj čo ti nohy a srdce stačia
Tieto pi**viny co im tam tlacia do hlav su neskutocne, ocisty a ine kkciny. Nikdy v živote už s niekym takým...Croven napísal:ja som mal cca pred pol rokom vztah so silno veriacou krestankou,ktora tie sracky zacala tahat do vztahu a niekedy tie jej reci/chovanie mi pripadali opacne ako by sa patrilo na silneho krestana. Ja tolerujem,ale od tal po tal.. nevadilo by mi ak by bolo moja baba veriacia,ale vravim od tial po tial. Proste neznesiem ak by zacala tahat taketo nabozenske veci do vztahu,to tam proste nepatri,ovsem ak su obidvaja ktomu vedeni tak np.
-
Croven
Star
len u mna ten rozchod bol priam uzasny,tak som sa nato tesil ze to snou skoncim,a ked som to skoncil,taky krasny dobry pocit som mal.. ale nelutujem toho vztahu,aspon som sa dobre poucil a poucil som sa aj na svojich chybach,takze nie nadarmo sa vravi vsetko zle je na nieco dobre 
Audio, nie, som si na 99% istý, že predtým nebol žiaden problém. Boli sme na chate,alebo sme len tak šli autom tak vždy ma prvá chytila za ruku, vravela ako ma ľúbi, chce byť so mnou, všetko fungovalo parádne. Vravím, došla z "očistca" a bol to už iný človek!